Flag Atan Karaktersiz Nasıl Bulunur (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam hala forumda barına biliyormu ?
işlem yapılmadımı hakkında
aramızda barınmasın bunun gibiler....

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam gelen kutunuza bakarmısnız

Bir flagcının duygularını öğrenmek için bekledik 2 kelime bir şey yazar diye ama yok.

Süresiz uzaklaştırılmıştır.

Ellerin dert görmesin reis bende özel mesaj attım bak sana giydiriyorlar bir şey yaz konuya belki yanlış anlaşılmışsındır diye ama yok. Hocam. Deşifre etmeye devam.
Benim kızdığım hem senin kanalı kopyalıyo hem onun üstünden telif yollayıp kanalını kapattırıyor vay arkadaş ya.

bütün flagcıları forumdan temizlesek.Zamanla bu işi bırakırlar belki

Ellerin dert görmesin reis bende özel mesaj attım bak sana giydiriyorlar bir şey yaz konuya belki yanlış anlaşılmışsındır diye ama yok. Hocam. Deşifre etmeye devam.
Benim kızdığım hem senin kanalı kopyalıyo hem onun üstünden telif yollayıp kanalını kapattırıyor vay arkadaş ya.

hocam mesajın gelmedi bana tekrar atarmısın.

Bir flagcının duygularını öğrenmek için bekledik 2 kelime bir şey yazar diye ama yok.

Süresiz uzaklaştırılmıştır.

Ellerin Dert Görmesin
Buradan işi öğreneceksin
Sonra Ekmek yediğin Kabı Kirleteceksin
Ve Hala Utanmadan burada olacaksın
Pessss...

geçende bir konum vardı aynı bu durumdan muzdarip oldugum hakkımı helal etmedim , yemek nasip olmasın dedim insanlar beni yanlış anladılar ne hakkın varda ne helal ediyorsun gibisinden işte tam olarak demek istediğim şey buydu hakkı yokken hakkıma gözdiken insanlara ve kendinin olmadıgı halde hak koyanlara gene burdan sölüyorum hakkım ve benimli aynı duyguda olanları hakları haram olsun. yedirmek nasip etmesin doktorlarda harcasınlar o paraları.

geçende bir konum vardı aynı bu durumdan muzdarip oldugum hakkımı helal etmedim , yemek nasip olmasın dedim insanlar beni yanlış anladılar ne hakkın varda ne helal ediyorsun gibisinden işte tam olarak demek istediğim şey buydu hakkı yokken hakkıma gözdiken insanlara ve kendinin olmadıgı halde hak koyanlara gene burdan sölüyorum hakkım ve benimli aynı duyguda olanları hakları haram olsun. yedirmek nasip etmesin doktorlarda harcasınlar o paraları.

Abi tamamda hakkımı dediğin zaman sıkıntı. Çünkü o video senin değil benimde değil. Ben senin kanalıda kopyalarım. Amaa senin kanalını kopyalıyıp üstüne kanalını kapattırırsam işte orda sıkıntı var.

Merhaba Arkadaşlar

Dün oluşturmuş olduğum bir kanal bugün önce kopyalandıktan sonra ( Video önü resimlerden açıklama etiketine kadar) Benim kanalı Flaglayarak Uygunsuz içerikten kapattıran. ( Çizgi Film Kanalı ) Bu şeref yoksunu insan gece gece canımı sıktı. Benden çektiği kanalı kontrol ettiğimde Music Nation Network e bağlı oldunu gördüm. Kendileri ile görüşerek Adını Soyadını Mail adresini ve skype bilgilerini aldım.

Adının Hakan Becet olduğunu öğrendim. Skype adresinde kayıtlı idi. Skype den sorguladığımda tanıdık bir nick çıktı [MENTION=8284]himen32[/MENTION] tabi emin olmam gerekiyordu. Forumda kayıtlı web site adresine whois çektiğimde Hakan Becet adına kayıtlı olduğunu görünce hiç bir şüphe kalmadı.

Paraya ihtiyacın varsa ŞEREFSİZ lik yapma bana ulaş yardımcı olayım!

Kanal Bilgileri

M294iHP.png

Forum Bilgileri

qgnngX6.png

Buda son delil olsun

wB0ZrSC.png

Güzel çalışma olmuş bizimde canımızı yakıyor bu flagcılar. Yalnız konuda paraya ihtiyacın varsa *** yapma ulaş yardımcı olayım demişsin :D ben sana ulaşayım ya :D

Abi tamamda hakkımı dediğin zaman sıkıntı. Çünkü o video senin değil benimde değil. Ben senin kanalıda kopyalarım. Amaa senin kanalını kopyalıyıp üstüne kanalını kapattırırsam işte orda sıkıntı var.

dostum sen geçen o konumda da yazdın aynı böle şeyler, ya kelimleri okumakda yada yazdıklarımı anlamakda zorluk çekiyorsun bence sen beni boş geç olurmu.

Bende bana giydiriyolar anladım :D Genelde çakma yt forumları YTparayı karalamak üzerine açıldığı için yine dedim bir yerde konu gördü sanırım :)

Hahha :) hocam sana değil. Mesajı himen arkadaşa attım flag atana sana giydiriyorlar diye bende dahil dedim. Ama mesajımada cevap vermedi demek istedim :D

Vay arkadaş ne adamlar var ya benimde bugun bi kanalımda telif bombardımanı olmuş.. Böyle adamları içimizde barındırmayalım bu arada bana telif atan [email protected] a selamlar.. Seni bulacam olum...

bu ne ya partnerler hemen biri arayınca bizim her şeyimizi deşifre mi ediyor? ip adresimiz bile var partnerlerde.

Ama sahte telifciler için falan iyi çalışma :D tabi hangi kanalın attığını nasıl anladın orayı anlayamadım..Aynı kategoriden sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri