Flag Atan Karaktersiz Nasıl Bulunur (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başıma çok geldi benimde.
videoları çerçeve hızlandırma vs dünya engelinden geçiriyorum.
kanalı hazırlıyorum yüklüyorum herşey tamam.
2 gün sonra flagtan kapanıyor kanal.
şöyle bir göz gezdiriyorum 1-2 gün sonra benim videolarla başka kanal(lar) açılmış.
ilk kanal kapatılınca 2. kanaldan hayır gelmiyor.
ben alıyorum 50 bin izlenim 15 gün 1 ayda adam alıyor en az 350-400 bin izlenim.
lan flaglamadan al videoları yükle bişey diyen yok ama flagtan kapanıp başka kanalda görünce ana avrat aş dost akraba filan dümdüz gidiyorum.
yapanların bilgisine adam gibi al aç kanalını yükle ama benim kanalı kapattırma..
sinirlendim şimdi.
herkese bol kazançlar.
inşallah o arkadaş banlanır.

Beyler, kizgin ve sinirli olmanizi anliyorum, ama yine de keske himen32 kisisine dogru durust cevap verme hakki taninsaymis diyorum. Bu olayin gecmisi var mi iki taraf birbirini mi flagliyor du merak ediyorum. Yoksa niye diger cizgi film kanallari sapa saglam duruyor?

Cogu kisiyi sinirlendirecegimi bile bile yaziyorum, istemezseniz okumayin. Bir kisiyi bile durup dusundurebilsem kar kardir diyorum:

Himen32 sebebsiz yere flagladiysa tabiki de sucludur ama lutfen "Hak" kelimesinden bahsederken biraz dikkatli davranalim.

Ozellikle eger calinti icerik uzerinden para kazaniyorsaniz "helal", "hak", "alin teri" kavramlarini bir kez daha dusununuz, en azindan ne yaptiginizi ve nerede durdugunuzu biliniz.
Hirsiz kapiyi acmak icin ter doker = spamci videolara aciklama kasiyor olabilir
gunun sonunda
evden calinan para = calinti icerikten gelen para.
başkasının ekmek yediği kabı pislemiş herif.geç hakkı hukuku.Ayrıca dinlenecek birşey yok.yaptığının özrü yok.Ayrıca moda bulaşmış bırakta banlasın.

demek ki neymiş, 1200 mesajı da olsa kimseye güvenmeyecen arkadaş...

aynen bende bu işten sadece ekmek yiyenlerdenim. ve kategori paylaşılmasına çok karşıyım geçende ahzem diye bir arkadaş paylaşımda bulundu mesela o çok iyiydi neden dersen adam a dan z ye herşeyin oldugu seri bir kaynak verdi burdan istediğini al , ama birde şunu yükle diye açıklandıgında adam direk oraya yöneliyor. oda o işte aylarca emek vermiş adamın gidip yetr kazandıgın birazda biz kazanalım diyip açdıgı her kanaldan girip o adama flag atıyor. benim çocugum var eşim var , ve bu paradan bakıyorum onlara asla günahlarını alıpta o parayı yediremem asla asla asla.

Abi yanlış anlaşılmasın ama onun da günahını almasan yapımcının yada adam takır takır para saymış gitmiş telif hakkını almış adamın atıyorum çizgi filmini yükledin para kazandın bu helalmi oluyor sanki ? Sadece bu adamın yaptığı yanlış serefsizlik ama ortada hak-hukuk helal aramak saçma geldi biraz bana.

aynen bende bu işten sadece ekmek yiyenlerdenim. ve kategori paylaşılmasına çok karşıyım geçende ahzem diye bir arkadaş paylaşımda bulundu mesela o çok iyiydi neden dersen adam a dan z ye herşeyin oldugu seri bir kaynak verdi burdan istediğini al , ama birde şunu yükle diye açıklandıgında adam direk oraya yöneliyor. oda o işte aylarca emek vermiş adamın gidip yetr kazandıgın birazda biz kazanalım diyip açdıgı her kanaldan girip o adama flag atıyor. benim çocugum var eşim var , ve bu paradan bakıyorum onlara asla günahlarını alıpta o parayı yediremem asla asla asla.

gerçekten saçmalamışsın hocam telifli içerik yüklemek helal mi oluyor şimdi

Kaç yaşında adam forumda da kaç tane mesajı var birde. Böyle karaktersizlere harbiden uyuz oluyorum..

Abi yanlış anlaşılmasın ama onun da günahını almasan yapımcının yada adam takır takır para saymış gitmiş telif hakkını almış adamın atıyorum çizgi filmini yükledin para kazandın bu helalmi oluyor sanki ? Sadece bu adamın yaptığı yanlış serefsizlik ama ortada hak-hukuk helal aramak saçma geldi biraz bana.

gerçekten saçmalamışsın hocam telifli içerik yüklemek helal mi oluyor şimdi

ben artık size bişe demiyorum siz haklısınız. ben hatalıyım kusuruma bakmayın bir cahillikle yazdım anlamadan bilmeden yazdım. onca mesajımın içinde size aynı kanalı kopyalayıp ama birbirini çekemeyip diğerine sahte telif flag atana olan isyanıöı anlatamadıgım için tekrar tekrar kusura bakmayın ben bunu deme erdemliğini gösterdim sizde bu erdemliği gösterin ve olayı kapatalım.

vallah [MENTION=9224]mNote[/MENTION] böyle 2-3 ekip kursan forumda serefsiz insanlar barınmaz. ayrıca banlanan arkadas para verip tekrar üye olacaktır fake üyelik ile dikkatli olmak lazım ne kadar yüksek parada kazansak yinede forumları takip etmek şart.

Bu ve bunun gibilere diyecek tek birşey var. Onun bunun çocuğu..! ayrıca Sahte telif atanlarda.. Ulan milletin hakkına, emeğine ne göz dikiyorsunuz. ALLAH Belanızı versin ********ler.

bu tarz durumlar için bence ytpara.com uzantısı altında yeni bir sistem kodlansa çoğu kişi bu eziyetlerden kurtulabilir. yani sahte telif, flag, türlü şikayet, zarar verme ve banlatma gibi durumlarda yönetimle üyeler birlikte bilgi paylaşımında bulunup tespit ederlerse. bu sisteme girili ve o kişilerin kendi çalıştığı kanallar forum olarak iptal ettirilir. anladığım kadarıyla çoğu kişinin canı yanmış bu tarz olaylardan ve bu adamlar hala piyasada. bence bi sistem oluşturmak, bu kişileri fişlemek ve sonra tüm youtube çalışmalarını kapattırmak olmalı hedef. zaten bu kişileri sisteme reklam pub-id lerine kadar partner bilgilerine kadar kayıt altına alıp bu işlemler yapılırsa. yarın bi gün hiç başlarını bile kaldıramazlar. burda o kadar çok mağdur olan insan gördüm ki bi günde yerle yeksan ederler o kanalları.

Bu işi bitek o adam değil birçok kişi yapıyor forumda. kanalı çekiyor sonra flaglıyor. şaka gibi, 2 ayda 600k izlenimli 1 videom vardi, kendi hazırladığım. adam sırf onun için kanalımı kapattırdı. kanal kapanıncada insanın morali bozuluyor. tek tek emek veriyoruz. her seferinde sıfırdan başlamak zor geliyor. 4. kanalım gitti. ben yıldım artık. youtube çok yanlı, kendini geliştirememiş pislik bir sistem ama para var işte.. ay sonu kira aklına geliyor insanın mecbur ufak tefek devam etmek zorunda kalıyoz.

Arkadaş Sen " Türk " Nedir Kavramını Biliyormusun?

Kimse yanlış anlamasın ama bunu zaten sadece Türk biri yapardı. Karaktersiz, kişiliksiz. Youtubedan soğutuyolar insanları

Ne Alman, ne Fransız, Ne Yunan, Ne İngiliz... vs Hadislerde olumlu manada geçmemiş (Hadis nedir umarım biliyosundur). Ben hemen hemen her olumsuz durumda, "Burası Türkiye", "Türk" - ten başkası - tarzı yapılan tanımlamaları anlayamıyorum. Kendi kendimizi karalamak ne işimize yarıyor?

Elin İngilizi, Irak savaşında (şuan ki var olan savaşlarda bile canlı, canlı görüyoruz) masum insanlara eziyet edip öldürüyor. Medeniyetler ülkeleri oldukları için, direkt mahkeme, yargı ve sembolik bir ceza. Adamlar bu durumda bile "savaş psikolojisi" diye kendilerine kulp bulabiliyorlar.

Yapmayın Allah aşkına. Karalamayalım kendimizi. Bu olay en basit bir şey. (insan öldürmeyi baz aldığımızda) Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır. Vesselam.

Ne Alman, ne Fransız, Ne Yunan, Ne İngiliz... vs Hadislerde olumlu manada geçmemiş (Hadis nedir umarım biliyosundur). Ben hemen hemen her olumsuz durumda, "Burası Türkiye", "Türk" - ten başkası - tarzı yapılan tanımlamaları anlayamıyorum. Kendi kendimizi karalamak ne işimize yarıyor?

Elin İngilizi, Irak savaşında (şuan ki var olan savaşlarda bile canlı, canlı görüyoruz) masum insanlara eziyet edip öldürüyor. Medeniyetler ülkeleri oldukları için, direkt mahkeme, yargı ve sembolik bir ceza. Adamlar bu durumda bile "savaş psikolojisi" diye kendilerine kulp bulabiliyorlar.

Yapmayın Allah aşkına. Karalamayalım kendimizi. Bu olay en basit bir şey. (insan öldürmeyi baz aldığımızda) Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır. Vesselam.

Bu kadar açıklamana gerek yoktu ama yinede sağol
Bizden baska birbirinin ekmeginde gözü olan baska bir millet var mı ? ( Birbirimizin ekmeginde diyorum )
Sadece bu olay için değil genel olarak söyledim yoksa youtube ne. Neyse hayırlı günler
Edit: Türk derken Türkiye'de yaşayan insanlardan bahsediyorum

Bu olay çok kişiye örnek oldu, bilmeyenlerde öğrenmiş oldu. Çünkü 3-4 gündür neredeyse tüm kanallarım kopyalanıyor ardından topluluk ihdarı geliyor. Sabırla bekliyorum elbet bir yerde açık verecek.

hakkaten guzel rezil ettin s....i. Peki kapanan kanala url sinden ulasm ay a calisinca ne yaziyor. Bu flagdan kapanmalari acma yolu yokmu. Iyi gunler dilerim.

Bugün bu flagcı ********lerden birine rastladım.Hayatımda ilk defa bu kadar çabuk flag yedim.Düşünün videoyu attım izlenmesi daha 200 olmadı (aradan 5 dk geçmedi).Bi baktım sayfayı yenilerken uygunsuz içerik uyarısı aldı kanalım.Tabi durmadım.Takip ettim.Aynı videoları kim attı diye.Benim video youtube dan kalktı.Benden sonra 2 kişi daha attı bi baktım.2 dk ya onlar da uygunsuz içerikten kapatıldı.Sonra bi daha baktım 2 kisi daha attı.Onlar da aynı şekilde 2 şer dakka içinde flag aldı kapatıldı.Aradan yarım saat geçti bu karaktersiz ortaya çıktı.Hem de kabak gibi.Bu karaktersiz herif videosunu liste dışı yapıp abonelerine izletmiş 301 e takmış.Herkesi temizledikten sonra bi baktım videosunu özelden açıp herkese açık yaptı.Anlamadığım nokta ise şu: bu adam 2 şer dakka içinde birçok kişiye flag atarak kanalını nasıl kapatıyor.Serverımdaki bir makinayı bu işe ayırdım.Ve yemin ediyorum böyle ********lik yapanın gözünün yaşına bakmıycam.bütün açıklarımını kopyalıycam diğer kategorilerde de çalışıyorsa diğerlerinde de çalışamayacak duruma getiricem.Kendisi kaşındı.Artık bundan sonra tövbe de etse özür de dilese nafile.Çok dürüst çalışsa bile bu ve bunun gibilerin hevesleri sürekli kursaklarında kalacak.

yanlış anlamayın ama bu flag olaylarının sık görünmesi birazda sizlerin suçu . neden diye soracak olursanız bu forumda flagla ilgili onlarca konu açılıyor " kanalım flagdan kapandı yardım " " kanalımı flagtan kapatan ..... kim " vb başlıklarla onlarca konu açıyorsunuz bundan dolayı da flagı hiç bilmeyen adam (?) bu açtığınız flagla ilgili konular hakkında başta sizler ve sonrada google sayesinde flag hakkında üst düzey bilgiye sahip oluyor . bu sadece flag için geçerli değil sahte telif konularında da aynı durum söz konusu . sahte telifin t sini flagın f sini bilmeyen yolda görsek yüzüne bile tükürmeye üşendiğimiz karaktersizler özellikle de bu forumda açılan flag ve sahte telif ile ilgili konulardan bir şeyler öğrenip öğrendiklerini maalesef yine çoğunluğu bu forum üyesi olan youtuberlara uyguluyorlar yani siz flag ve sahte telif olaylarını 1 iken açtığınız konular yüzünden 10 ediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri