Forum Kurallari Guncellenmistir. Lutfen Okuyalim.

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaslar,Asagidaki Kurallar Forumdaki en onemli ve surekli karsilastigimiz sorunlardan dolayi titizlikle uygulanmaya konmus Kurallardir.Lutfen Bu kurallara uymaya dikkat edelim.

1-Forumda 21.11.2013 itibari ile Pinsiz Adsense Hesap satisi Yasakdir..

( 100 mesaja veya 10 ticarete sahip olmayan arkadaşların Adsense satışı yasaktır. Bu kurala uymadan konu açan kişiler forumdan 3 Gun sure ile uzaklaştırılcaktır.E-ticaret sistemine yeni gecildiginden uyenin mesaj sayisi paylasimciligi goz onune alinacakdir belli bir sure. )

2-Ihtarli Kanal satislari yasaklanmistir.Karsilikli olarak her iki tarafinda zarar gormemesi adina ihtarli kanallarin satisi yasaklanmistir.
Ihtarli kanal satis konusu acanlara 2 Gun forumdan uzaklastirma cezasi verilecekdir.

3-Forumda Herkes Kendi Kanal ismini/isimlerini Paylasilabilir ,Sorumluluk tamamen kisinin kendisine aitdir.Baska kisilerin kanallarinin adresini,uyari telif icin yada toplu sikayetler icin afise edilmesi yasakdir.Bu tur konularda emin olmdugunuz durumlarda yetkili kisilerle paylasim yaptikdan,bildirim yaptikdan sonra konuya kanal isimleri eklenebilir.Bu kurala uymayanlar 3 Gun uzaklastirma alacakdir.

4-Forumda,gecersiz tiklama icin,Grup olusturup reklamlara karsilikli tiklatmak icin acilacak konular yasakdir.Bu tur konular,adsense hesaplarinizin ve kazanclarinizin kaybolmasina sebeb olmakdadir.
Bu tur konu acanlar 7 Gun forumdan uzaklastirilacakdir.

5-Forumda +16 +18 Muhabbeti,Kufurlu konusmalar yazismalkar,kanal linki yada Videolarin veya Resimlerin paylasilmasi kesinlikle yasakdir.
Bu kurali ihlal edenler 15 Gun sure ile forumdan uzaklastirilacakdir.

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

7- Forumda "Kazanc taktigimi paylasacagim","Su gun acikliyacagim","Skype'de Taktigimi Acikliyorum" gibi mesajlar konular yasakdir.Bu tur konulari acacaksaniz tek bir konu acip,ya paylasirsiniz yada hic bu tur konular acmassiniz.
Bu kural ihlalinde 7 Gun forumdan uzaklastirma alacaksiniz.

8-Skype adresleri vermek adina konu acmak yasaklanmistir.Yardimci olacaksaniz,bilgilerinizi forumda yazarak genele yardim edin herkes faydalansin.
Bu tur konu acanlar 7 Gun uzaklastirilacakdir.

9- Foruma Davet ettiginiz kisiden siz sorumlusunuz.Davet ettiginiz kisinin isledigi veya yasaklandigi bir durumda sizde ceza alirsiniz.
Bu kural ihlalinde Davet edilen uye Suresiz,Davet eden uye 15 gun uzaklastirma alacakdir.

10-Forumda bir konu acacaksaniz lutfen,Acacaginiz basligin hangi kategoriye ve Foruma uygun olup olmadigini iyi dusundukden sonra en uygun kategoriye konunuzu acin.
Bu kurali ihlal edenler 3 Gun sure ile uzaklastirilacak,Konulari silinecekdir.

11-Forumda ilk kazancim adi altinda yada 1 gunluk kazanc adi altinda konu acilmasi yasaklanmistir.Kaynagini,calismanizi aciklamayacginiz bu tur Gosteris Konulari acmanin alnlami yok.Bu tur konu acanlar 1.ci seferde Uyarilir.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

12-Forumda "Yardim edin"Acill"Lutfen bakin" vs tarzi konu basliklari ile konu acilmasi yasakdir..Bu tur konu acanlar 1.ci seferde 1 Gun.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

13-Forumda Mesaj sayisini yukseltmek adina gereksiz post kasanlar,Konularda ve mesajlarinda tartismaya sebebiyet verecek turde paylasim ve yazi yazanlar 1.ci seferde 3 Gun.2. Seferde 7 Gun uzaklastirma alir.

14-Forumda Yeni uye olan arkadaslarin arastirma yapmadan,forumu incelemeden daha once acilmis birden cok ayni turdeki sorunlardan dolayi konu acmasi yasakdir.1.Seferde 1 Gun 2. seferde 3 gun uzaklastirma alirlar.

15-E-trader (Ticaret Puani) sisteminde, 5TL altindaki alisverislerde Ticaret puani kullanimi yasakdir. Bu tur alisverislerde Ticaret Puani kullananlar tespit edildiginde,Puanlari silinir ve 3 Gun uzaklastirma cezasi alirlar.

16-Haksiz E-Trader (Ticaret Puani) kullanmak yasakdir.Tespit veya sikayet durumlarinda haksiz yere E-trader (Ticaret Puani) kullanan uye 7 Gun uzaklastirma cezasi alir.

17- Ödeme Konularında Kazanç Paylaşımı Yasaktır . 100$ , 1xx$ , xxx haneli , 3 haneli gibi . Kurala uymayanlar o ay içinde ilk hatada 1 gün , Devamında 7 gün uzaklaştırılcaktır.

18-Yukarda yazilmis Kurallari 2. kez ihlal edenler 2 kati ceza ile ,3. kez ihlal edenler forumdan suresiz uzaklastirma ile cezalandirilacakdir.

Lutfen Bu kurallara uyalim,uymaya ozen gosterelim.Bunlar daha duzenli,daha iyi ve guzel bir ortam olusturmak adina sizlerin iyiligi icin dusunulmustur.

19 - YTPara.com istediği kişileri nedeniz yere forumdan uzaklaştırma hakkini sakli tutar...

Saygi Ve sevgilerimle
Muslera06

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Forum Kurallari Guncellenmistir.Lutfen Okuyalim.

Hayırlara vesile olsun :)

Kurallara Uyalım Uymayanları Uyaralım Forum Yönetimi Affetmez.

16 - Hiçbir adminle takışmayın. Fikir ayrılığına düşmeyin. Mümkünse diyalog kurmayın.
Cezası yöneticinin o anki ruh haline göre değişebilir.

Hayırlı Olsun Bakalım

Harika olmuş ellerine sağlık serkan hocam. :)

7 ve 8 çok hoşuma gitti :)

hayırlı olsun güzel olmus 9. maddeye göre üye alımı sadece davetiyeyle mi olcak yani? eger sadece davetiye ile olacaksa yakın bi zamanda tekrar açma gibi bir durum söz konusu olacakmı?daha önce de 2 3 kere davetiye sistemi gelmiş gitmiş de o yüzden soruyorum ona göre davetiye hakkımızı en iyi sekilde degerlendirmek adına soruyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler

Ben 2012 aralıkta r10 da [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]' nın videolarına denk geldim r10 üyeligini olamdıgı halde serkan abinin videoları izleye izleye ögrendim bu işi. Sigara içiyodu hatta o ilk videolarında mezara bi kazık daha çakıyoruz diyodu çok iyi hatırlıyorum.

Geleyim işin özetine;

Bence yeni üyelere mesaj sınırı konmalı konu açabilmeleri için. Uzun zamandır forumdayım çok denk geldim. Adam yeni üye oluyo ilk konusu nasıl para kazanacaz. Arkadaş bi oku bi incele hemen balıklama dalma o kadar video var anlatım var. Ama adam üye olduktan sonra ilk konusu benim şöyle bi kanalım var nasıl para kazanacam yok bana yardım edin çok az kazanıyom. Ben dogru düzgün para alabilmek için 10 ay ugraştım. 10 ay sonra adam gibi paralar kazanabilmeye başladım. Birazcık sabır edilmeli ve okunmalı bence serkan abinin videolarında aradıgımız her şey mevcut zaten. Bu arada serkan abiden allah razı olsun onun sayesinde ytpara nın sayesinde sağa sola boyun bükmeden harcılıgımızı çıkarıyoruz.

16 - Hiçbir adminle takışmayın. Fikir ayrılığına düşmeyin. Mümkünse diyalog kurmayın.
Aynen buna dikkat etmelisiniz.

hayırlı olsun güzel olmus 9. maddeye göre üye alımı sadece davetiyeyle mi olcak yani? eger sadece davetiye ile olacaksa yakın bi zamanda tekrar açma gibi bir durum söz konusu olacakmı?daha önce de 2 3 kere davetiye sistemi gelmiş gitmiş de o yüzden soruyorum ona göre davetiye hakkımızı en iyi sekilde degerlendirmek adına soruyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler
Davetiyeli sisteme gecis yapildi.Bu sekilde devam edecekdir artik arkadaslar.

Ben 2012 aralıkta r10 da @Muslera06' nın videolarına denk geldim r10 üyeligini olamdıgı halde serkan abinin videoları izleye izleye ögrendim bu işi. Sigara içiyodu hatta o ilk videolarında mezara bi kazık daha çakıyoruz diyodu çok iyi hatırlıyorum.

Geleyim işin özetine;

Bence yeni üyelere mesaj sınırı konmalı konu açabilmeleri için. Uzun zamandır forumdayım çok denk geldim. Adam yeni üye oluyo ilk konusu nasıl para kazanacaz. Arkadaş bi oku bi incele hemen balıklama dalma o kadar video var anlatım var. Ama adam üye olduktan sonra ilk konusu benim şöyle bi kanalım var nasıl para kazanacam yok bana yardım edin çok az kazanıyom. Ben dogru düzgün para alabilmek için 10 ay ugraştım. 10 ay sonra adam gibi paralar kazanabilmeye başladım. Birazcık sabır edilmeli ve okunmalı bence serkan abinin videolarında aradıgımız her şey mevcut zaten. Bu arada serkan abiden allah razı olsun onun sayesinde ytpara nın sayesinde sağa sola boyun bükmeden harcılıgımızı çıkarıyoruz.
Yeni uyeler icin ozel kategoriler,anlatimlar yakinda forumda aktif olacak ve belli bir sure o kategori icerisinde bilgilenip diger forumlarda konu acma mesaj yazma yetkisine sahip olacaklar.

Kurallar için teşekkürler umarım forum için hayırlı olur.

Benimde önerim olacak;
1-) Forumda konu aratmadan aynı tarz konuyu açanlara çok kızılıyor. Bundan dolayı eski konudan devam etmek en doğrusu. Fakat bazı arkadaşlar gelip "Fi tarihindeki konuyu hortlatmışsın" gibi abuk subuk yorumlar yapıyorlar. Bunları yapanlar genelde aynı kişiler. Bu kişiler bu tarz konuşmaları eğer kesmiyorsa cezalandırılmalıdır.

2-) Forumda eğer birisi hakaret ediyorsa, neden hakaret ettiğine bakılmalı ve eğer hakaret etmesi için karşı taraf zorla kaşınıyorsa onuda aynı şekilde banlamalı..

Bunları zaman zaman yaşadığım için yazdım..
Kolay gelsin hocam..

Madde 13: Forumda Mesaj sayisini yukseltmek adina gereksiz post kasanlar,Konularda ve mesajlarinda tartismaya sebebiyet verecek turde paylasim ve yazi yazanlar 1.ci seferde 3 Gun.2. Seferde 7 Gun uzaklastirma alir.

3 gun uzaklastirildiniz.

Hayırlı olsun yeni kurallar. Ancak yine kafasına göre hareket eden çok olacaktır sayın Patron :)

e hadi hayırlı olsun.özellikle ilk 2 madde başta olmak üzere,kurallar bence iyi olmuş.

Forumda 100 mesajı olmayanlar sadece adsense satışı değil bence hiç bir ticaret yapamamalı hocam.

Bence forumda yeni katılan arkadaşlar 100 mesajdan sonra konu açma hakkı tanınmalı bu süre zarfında eski konuları görüp kafalarındaki sourlara cevap bulurlar böylece aynı konulardan 10larca açılmamış olur.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
7. madde tam yerinde bi karar olmuş teşekkür ederiz.

yanlız 9. maddenin cezası biraz ağır yada tam acıklayıcı olmamıs.
yazılan yazıdan anladıgımız davet edilen üye ilk sucunda sınırsız ceza alacak ?
yada bu maddenin biraz daha acıklayıcı yazılmasını rica ederim.

7- Forumda "Kazanc taktigimi paylasacagim","Su gun acikliyacagim","Skype'de Taktigimi Acikliyorum" gibi mesajlar konular yasakdir.Bu tur konulari acacaksaniz tek bir konu acip,ya paylasirsiniz yada hic bu tur konular acmassiniz.
Bu kural ihlalinde 7 Gun forumdan uzaklastirma alacaksiniz.

9- Foruma Davet ettiginiz kisiden siz sorumlusunuz.Davet ettiginiz kisinin isledigi veya yasaklandigi bir durumda sizde ceza alirsiniz.
Bu kural ihlalinde Davet edilen uye Suresiz,Davet eden uye 15 gun uzaklastirma alacakdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri