Forum yönetiminin rütbeleri Türkçe yapılsa?

Yaptığı paylasima gore rutbe verilse daha iyi olur aslinda paylasim sayisi artar :)

Discovery cihazımdan gönderildi

mesaj sayısna göre yıldızlar ,sonra rütbe vb , eyü bir postbit :D yapılmasını arz ederim , Ben Elemanım Abey :D

vb teknik destek veririm :D
[MENTION=11620]era[/MENTION] 'ya onca eklenti söyledim halen yapacak :D

Son düzenleme:
Bu arada modluk için bir konu açmıştık [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] onunla ilgileniyor, adayları çıkarıyoruz konudan, günün sonlarına doğru anketimiz açılacak. Üyelerimizin seçeceği bir moderatörümüz olacak :)

Bu arada modluk için bir konu açmıştık [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] onunla ilgileniyor, adayları çıkarıyoruz konudan, günün sonlarına doğru anketimiz açılacak. Üyelerimizin seçeceği bir moderatörümüz olacak :)

Konuyu bulamadım. Rica etsem link atar mısınız ?

bende aday olmak istiyorum

bu forumda ne modlar süper modlar gördüm

tarafsız nasıl modluk yapılır görmüş olur

Konuyu kaçırmış olduk, bari bi şiirle bitirim :D

Alemin derdi olmuşum iyiki bu sitede uye olmuşum;Hayata sıkıca tutunmak istersen bir elin farede diğeri ise klavyede gözlerin ise Serce'de olsun

hadi eyvallah :eek:

Banada Omuz Atıp Bir Üst Rütbeye taşırsanız Güzel Olur :D

bendende bir şiir gelsin o zaman :D

Y/alvardım Yakardım Sesimi Duyuramadım
T/alep Çoktu Ama Farkına varamadım
P/ara Hırsı Bürüdü Gözlerimi Farkına Varamadım
A/llahım bu nasıl forum başkalarına adapte olamadım
R/akıyıda şaraba katalımmı vay vay
A/talımmı arap kızı atalımmı vay vay

Bir yerden sonra kayış attı halıyle :D

Son düzenleme:
Aslında senin en az 1 yıllık platin alman lazım ne zamandır bekliyorum 1 silver bile almadın :D

Kıbleyi merkez bankasına doğru kaydırmaya başlamışsın ibom sen :) gidişatın hayra alamet değil...

Bukadar paragöz olma lan :D

ücretli üyelik fiyatları bence r10'un aynısı olsun, burdakilerde tutarsızlık var aralarında çünkü :)

Bana göre rütbe isimleri değiştirmek çok gıcık olur örnek: genel yetkili felan site sahibi felan çok gıcıkça geliyor bana en güzeli en mantıklsıı şimdikiler yinede yönetim kendisi bilir

Ne yapın biliyormusunuz ???? Değişiklik, adrealin istiyorsanız eğer her hafta 1 üye Admin olsun Üye listesinden kura çekin her hafta 1 üye admin olsun hafta dolunca adminliği alın diğer şanslı üyeyeye adminlik verin :D bu döngü böyle sürekli devam ederse çok heyecanlı olur :D hatta admin olan kişi en üst yetkili olacak o hafta nasıl ama :D

Son düzenleme:
Kıbleyi merkez bankasına doğru kaydırmaya başlamışsın ibom sen :) gidişatın hayra alamet değil...

Bukadar paragöz olma lan :D

Merkez bankası Beyt-i Makdis'ini İbrahim abiye doğru kaydıracak sen ne diyorsun abi ya :D (Yahudilerin kıblesi oymuş öğrenmiş olalım :D)

Öyle deme hocam

Bugün 1 adminin maaşı kaç para bunun S.modu var Moderatörü var. Bunları hep ben karşılıyorum :D 1 gün geçince hemen skypeden yazıyorlar maaşlar yatmadı gelmedi. @bemonth mesela 1 saat geçirmez geçen yanıma geldi yalansa yalan desin :)

Geçen ay Admin maaşlarını ödeyemedim @RockNRolla foruma girmiyor :D @Incubus u Koçta okutuyorum mesela :D Okul harçlığı yol parası su parası burs parası Şimdi dekonları buraya yapıştırsam 10 sayfa uzar konu :D
Maaşlı admin alımı varsa bir skype uzağındayım hocam :)

itinayla adam banlarım :D
not:üşenmem

Öyle deme hocam

Bugün 1 adminin maaşı kaç para bunun S.modu var Moderatörü var. Bunları hep ben karşılıyorum :D 1 gün geçince hemen skypeden yazıyorlar maaşlar yatmadı gelmedi. [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] mesela 1 saat geçirmez geçen yanıma geldi yalansa yalan desin :)

Geçen ay Admin maaşlarını ödeyemedim [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] foruma girmiyor :D [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] u Koçta okutuyorum mesela :D Okul harçlığı yol parası su parası burs parası Şimdi dekonları buraya yapıştırsam 10 sayfa uzar konu :D

Bu işi hayrına yapacak bi çok arkadas var :D :D :D

mNote rütbeyi bir süre sonra patron yapar.
tumblr_n7s5rpviiv1srp6ljo1_r1_400.gif

rütbeleri türkçe yapmak yerine foruma fransız kalan yönetici arkadaşlarıda türkçe yapak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri