FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUN! Önemli Duyuru! Kullanıcılarımızın Dikkatine!

dün geceden bu yana giremiyordum mail attım Allah razı olsun hocamın birisi yardımcı oldu sorun çözüldü. Forumu bu şekil kargaşa içine sokan kişinin cezası bir an önce verilmesi dileğiyle...

bende banlandim sandim sabahtan beri giremeyince :D

guvenlik konusunda bende destek saglayabilirim ihtiyac dahilinde.

Ben de giremeyince hesap çalındı heralde dedim. Sonra adım ve soyadımın geçtiği bir hesabı kim ne yapsın diyerek, şifremi sıfırladım :D

herkesin ilk aklına gelen hesap çalınması olayı benimde aklıma geldi :D epey bir uğraştım ki son anda bu konuyu gördüm :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam sağol gerekli değişiklikleri yaptım..

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION] yarıldım hocam gece gece :D :D arabayla eziceme bittim :D

Bende hesabım çalındı zannettim şifremi kabul etmiyordu. Konunun takipçisi olacağım.

Ya arkadaş böyle bir şey olamaz. Dünden beri strese girdim hesap şimdi gitti ne olacak ne yapacağım diye sonunda forum yetkilileri yardımcı oldu da girebildim

bu olaydan sonra mısafır uye sayısı cok arttı,demekkı hala sorun yasayanlar var,

Sitede halen sorun var, TTnetle siteye sorunsuz girebiliyorum, superonline ile siteye erişilemiyo.

foruma ilk girmeye çalıştığımda teknik sorun var ondan açılmıyor sanmıştım lakin daha sonra 3 kez şifremi hatalı gösterince güvenlik ile ilgili bir problem olduğunu anlamıştım umarım konu hallolur en kısa sürede

Düzeltiyorum zaman zaman bu siteye erişilemiyor.

Son düzenleme:
bana da gelmiyor sifirlama mail attim uye adi yanlis denildi beni burdan goren varsa luften sifirlama maili atarsa sevinirim.

tapatalk dan yaziyorum su an

mobilden yazilmistir...

Bende hala dns girmeden superonline ile siteye girilmiyo, TTnetle problem yok.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] "Youtube Araçları" bölümü kullanılamıyor..
herhangi birine tıklayınca direk ana sayfaya yönlendiriyor.

bilginize. :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam WaDa arkadaşımız üye olduğu maile ulaşamıyormuş. Skype üzerinden mesaj yazmamı istedi yeni maili; [email protected] olarak değiştirmenizi istiyor. skype adresi: wa.da04

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri