Forumda Eksık yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

Cevap: Forumda Ek*** yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

Herkeste aynı mı bilmiyorum ama eklenen mesajların saati 2 3 saat geriden geliyor. Sanırım forumun saat dilimi Türkiye değil.

Belkide bilinçli yapıldı, Gözden kaçan bişeyse düzeltilir. ;)

serkan abi adsense sadece youtubeden kazanılmıyor bloglardanda daha yüksek tbm ile çok kazanç elde edilebilir.... BUNUN için blogger ile ilgili bir kategori açın hem bilmeyenler öğrenir hemde bilenlerde eklenti paylaşır...

Alış/Veriş bölümü olmalı bence.

Forum'da son 3-5 gündür bir sıkıntı var sanırım. konuları açmak sayfalar arasında dolaşmak bazen oldukça sıkıcı oluyor. açılmıyor, defalarca f5 yapıyorum yine aynı.bir ara hızlanıyor sonra yine aynı. bu vbulletin forumlarda server uyumu ile ilgili bir problem sanırım. inşallah sorun çözülür de rahat rahat gezeriz forumda.

tüm yönetici arkadaşlara saygı ve sevgiler...

Lütfen ama lütfen doğru Türkçe kullanımı hakkında ufak da olsa yaptırım getirelim foruma. Kimse TDK gibi yazmak zorunda değil fakat neticede Facebook üzerinden sohbete katılmıyor. Bazen görüyorum o kadar abuk sabuk yazıyorki millet, sanki konuşmayı daha sökememiş gibi.

Parali Premium Uyelikler Kalkarsa Iyi Olur Cunku Hak Yeniyor Bence ..
Yani Ben Cok Aktifsem Forumda Etkinsem, Insanlara Yararli Paylasimlar Yapiyorsam Bunun Bir Rutbesi Olmali ..

En Onemli Eksik Bence Rutbe .. Buna El Atilirsa Iyi Olur ..

Ve Tapatalk Yada Herhangi Bir Mobil Duzenleyici Olmadan Forumun Mobil Surumunun Olmasi Iyi Olur ..

ıd - şifre doğru giriyorum ne hata var ne bişey tekrar aynı sayfaya yonlendiriliyorum.Giriş sıkıntısı var galiba..

Giriş sıkıntısı bayadır var sanırım. Üye iken bende de aynı problem vardı.

Giriş sıkıntısı yaşayan arkadaşlar büyük ihtimalle url çubuğunda "www" yazmadığı içindir. sadece ytpara.com şeklinde olunca login yapmamış gibi gösteriyor.

Bi nazar boncuğumuz eksik
Rabbim nazarlardan saklasın forumumuzu
Harika bir içerik ve üyeler var
İnşaAllah bu çizgiden sağmadan devam edebiliriz.

Forumda rss akışı var mı? göremedim de! yok ise rss akışı olsa çok iyi olur

Yeni başlayanlar için belirli bir mesaj sayısına ulaşılana kadar atıyorum 20 sadece bir bölüm görüntülenebilsin.O bölümde de serkan abinin yazıları bulunsun veya yol gösterici.Çünkü neredeyse her konuda pat diye kanalı yeni açtım şunu nasıl yapıcam gibi sorular var.

Forumda rss akışı var mı? göremedim de! yok ise rss akışı olsa çok iyi olur
Daha önceden aktif edilmemiş. Şuan ben aktif ettim diğer forumlarda pek bulunmayan bir özellik ile.

İsterseniz; bu: http://www.ytpara.com/external.php adresten isterseniz sitenin en altında bulunan "RSS" ikonu ile istediğiniz bölüme özel RSS akışına abone olma seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

Her foruma sabit bi konu açılabilir ve insanlar bu konular altında sorunlarını yazabilir hem forumda ekstradan çöp konu açılımı engellenmiş olur hemde soru ver sorunlar tek konu altında çözümlenip daha rahat derlemeler yapılabilir mesela hocam..

Son mesajlar kısmındaki konulara tıkladığımızda bizi en son yazılan mesaja götürürse çok daha güzel olur.

login olurken 1 kerede login olmuyor. defalarca üye adımı ve şifremi yazıyorum anca giriyor.

Hocam foruma "Dizi" ile ilgili bir kategori açsanız olmaz mı? Tek o forum üzerinden dizi ile ilgili bilgiler paylaşırızı.Telifsiz diziler, tecrübelerimiz falan filan işte :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri