- Web sitesi
- www.seqununseyahatnamesi.com
O değil de o kadar mesaj yazıldı. Adam meşhur oldu diye iplemiyor artık 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Video etiketlerine ve başlığına örümcek emir yazBak hayat mucizelerle dolu dün ölmek istiyordun bu gün meşhur oldun
![]()
Galiba Beni Dinlemiş1 Hafta Sonra Popülersin Demiştim. Kardeşim Yolun Açık Olsun İstediğin Popülerliğe Ulaştın...
Yok daha reklam vermedim doğan haber ajansından muhabir çağırmıştısağolasın
![]()
yok be staj işlerinle uğraşıyodum sağolasın yazdığın mesajı hatırlıyorum 2016 bitmeden meşur olcan demiştinO değil de o kadar mesaj yazıldı. Adam meşhur oldu diye iplemiyor artık![]()
öğrenmediki aksjcasartık aileside öğrendiğine göre iyi bi dayak yemiştir umarım![]()
Tüm haber sitelerine çıkmış arkadaş bence kaçırmadan örümcek emir diye 1 video paylaşsın + diğer tüm videolarına etiket atsın örümcek emir emir örümcek gibi![]()
![]()
![]()
yok be staj işlerinle uğraşıyodum sağolasın yazdığın mesajı hatırlıyorum 2016 bitmeden meşur olcan demiştin![]()
tabi tabiimza alabilioz mu reis![]()
Zevkler ve renkler sen başka bişeylerden zevk alıyondurYav sen bunlardan zevk alıyorsun ben izlerken kalpten gidicem valla izliyemiyorum![]()
Bir vincin tepesine çıkıp Youtube Oynuyoruz Abisi pankartı açmak için ne kadar istiyorsun![]()
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.