Forumdan biri daha haberlere çıktı: Hancher

artık aileside öğrendiğine göre iyi bi dayak yemiştir umarım :)

Tüm haber sitelerine çıkmış arkadaş bence kaçırmadan örümcek emir diye 1 video paylaşsın + diğer tüm videolarına etiket atsın örümcek emir emir örümcek gibi :D :D :D

3563_2131.jpg

Video etiketlerine ve başlığına örümcek emir yaz :) Bak hayat mucizelerle dolu dün ölmek istiyordun bu gün meşhur oldun :)

:D Aynen sağolasın
Galiba Beni Dinlemiş :) 1 Hafta Sonra Popülersin Demiştim. Kardeşim Yolun Açık Olsun İstediğin Popülerliğe Ulaştın...
Yok daha reklam vermedim doğan haber ajansından muhabir çağırmıştı :D sağolasın

yNAdo0.jpg

O değil de o kadar mesaj yazıldı. Adam meşhur oldu diye iplemiyor artık :D
yok be staj işlerinle uğraşıyodum sağolasın yazdığın mesajı hatırlıyorum 2016 bitmeden meşur olcan demiştin :D

artık aileside öğrendiğine göre iyi bi dayak yemiştir umarım :)
öğrenmediki aksjcas

Tüm haber sitelerine çıkmış arkadaş bence kaçırmadan örümcek emir diye 1 video paylaşsın + diğer tüm videolarına etiket atsın örümcek emir emir örümcek gibi :D :D :D

3563_2131.jpg

Öyle yapçam :D

Yav sen bunlardan zevk alıyorsun ben izlerken kalpten gidicem valla izliyemiyorum :D

Bir vincin tepesine çıkıp Youtube Oynuyoruz Abisi pankartı açmak için ne kadar istiyorsun :D :D :D

Ben demiştim bu çocuk meşhur olur diye işte bu hep desteğimizi Esirgemedik hep şeyaptık valla Elhamdülillah

Örümcek Emirin askerleriyiz dafjhdafsj

200 tlye imza atıp yollarsın artık :D

Başarılar kardeşim şu zamanı iyi değerlendir ;)

Kanal d de :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Bkalim kanali patlicak mi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi kanal d de izledik ailecek kardeşim helal olsun :D :D :D annem tv ye bıle bakamadı :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri