Forumdan otomatik çıkış ??

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Birkaç gündür forumda dolanırken 1-2 dakikada bir otomatik olarak forumdan çıkış yapmış oluyorum. Sanki biri benim yerime log out yapıyor. Her seferinde yeniden girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunla karşılaşan var mı ya da nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

sitede bikaç gündür bildiginiz üzere sorunlar var,dogru dürüst giremiyoruz öyle her istedigimizde :) 1 kişide olsa sana özel derdim hocam ama anlaşılan başkalarındada var aynı sorun.

çok can sıkıcı olmaya başladı bi an önce düzelir umarım

sitede bikaç gündür bildiginiz üzere sorunlar var,dogru dürüst giremiyoruz öyle her istedigimizde :) 1 kişide olsa sana özel derdim hocam ama anlaşılan başkalarındada var aynı sorun.

Diğer arkadaşların da dediği gibi çok can sıkıcı bir durum. Umarım kısa zamanda düzeltilir.

Ben son yarım saattir yaklaşık 4 defa tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kaldım bende devam ediyor

Çerezlerle ilgili bir sorun var herhalde , çözerler yakında

hangi browseri kullanıyorsunuz onu yazarmısınız

chrome kullanıyorum. Ama sanırım sorun çözüldü. Üst mesajlarda bir arkadaşın dediğini yaptım. Kullancı adı ve şifreyi girdikten sonra beni hatırla dedim. Şu ana kadar sorun yok. Normalde şu ana kadar 10 defa giriş yapmam lazımdı.

Ben beni hatırla desemde sürekli çıkış yapıyor. Çok sıkıcı bir durum. Bir konu okuyom tam cevap yazıyorum gönder diyorum giriş yap diyor yazdığım cevapta siliniyor :(

Opera kullanıyorum browser...

aynı sorun bendede var

çok can sıkıcı olmaya başladı bi an önce düzelir umarım

bendede aynı sıkıntı var giriş yaparken Beni hatırla ya tıklayarak griş yapıyorum düzeliyor

Sorun devam ediyormu arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri