Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama bir yabancı dizi yüklemiştim. İzlenimlerim toplasan 150-160. ve bugün bana telif geliyor bu mailden. hadi gerçek olduğunu farz edelim öemli değil. Peki bu kategoride çalışan 3 kanal var 2 si 16 temmuzda biride 19 temmuzda açılmış kanallar. Bunlara bölümler yüklenmiş ve bunlarda yansıyan izlenim 45k 280k 560k dır. Bunlara telif gelmezsen bana telif nasıl geliyor ? En erken atılan video da 3 ay önce atılmış. İnsan şöyle bir düşünüyor. O kadar izlenim alan başa çıkan kanallar telif almazken ben daha 1 haftalık kanal videolar izlenim yok gibi bir şey bana nasıl geliyor telifler .........
Yapacağın şey o kanallarada sen telif atcan. Anlamıyorum madem belli kategoride 1,2 kanal ayakta adamların rüşvet vb bişiler yedirdiği ,yada telifçinin olduğu belli onlarada sen karşılık vercen tabi ayaktaki kanalların kopyacı olduğu kesin ise. Kısasa kısas vardır, buna müsade eden yt de zalimdir zaten.
Saf insanımız karşı telife bile karşı ,bunlarla baş edebilecek şeytan kafalarımız ise türk içeriklere sahte telif atmakla uğraşa dursun.
Şuan sahte telifçiler hep popüler sayfada daha türkiyedeki sahte telifçilerle başa çıkamıyor burda kimse,bide yabancılarlamı uğraşacaklar.Zaten spam yüzünden kazandığın para nekadar helal meçhul, üstüne mafyalık yapıyorsa adam hac a gitse boş artık. Bu laflar boş aslında nasılsa öğrenecekler şimdi bilmiyorlar.