fox.copyright-notice.com düzenbazlığı

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama bir yabancı dizi yüklemiştim. İzlenimlerim toplasan 150-160. ve bugün bana telif geliyor bu mailden. hadi gerçek olduğunu farz edelim öemli değil. Peki bu kategoride çalışan 3 kanal var 2 si 16 temmuzda biride 19 temmuzda açılmış kanallar. Bunlara bölümler yüklenmiş ve bunlarda yansıyan izlenim 45k 280k 560k dır. Bunlara telif gelmezsen bana telif nasıl geliyor ? En erken atılan video da 3 ay önce atılmış. İnsan şöyle bir düşünüyor. O kadar izlenim alan başa çıkan kanallar telif almazken ben daha 1 haftalık kanal videolar izlenim yok gibi bir şey bana nasıl geliyor telifler .........

Yapacağın şey o kanallarada sen telif atcan. Anlamıyorum madem belli kategoride 1,2 kanal ayakta adamların rüşvet vb bişiler yedirdiği ,yada telifçinin olduğu belli onlarada sen karşılık vercen tabi ayaktaki kanalların kopyacı olduğu kesin ise. Kısasa kısas vardır, buna müsade eden yt de zalimdir zaten.

Saf insanımız karşı telife bile karşı ,bunlarla baş edebilecek şeytan kafalarımız ise türk içeriklere sahte telif atmakla uğraşa dursun.

Şuan sahte telifçiler hep popüler sayfada daha türkiyedeki sahte telifçilerle başa çıkamıyor burda kimse,bide yabancılarlamı uğraşacaklar.Zaten spam yüzünden kazandığın para nekadar helal meçhul, üstüne mafyalık yapıyorsa adam hac a gitse boş artık. Bu laflar boş aslında nasılsa öğrenecekler şimdi bilmiyorlar.

O telif gelmeyen kanallardan biri bence bu telifçi ********e ait olabilir araştırmak lazım

Yapacağın şey o kanallarada sen telif atcan. Anlamıyorum madem belli kategoride 1,2 kanal ayakta adamların rüşvet vb bişiler yedirdiği ,yada telifçinin olduğu belli onlarada sen karşılık vercen tabi ayaktaki kanalların kopyacı olduğu kesin ise. Kısasa kısas vardır, buna müsade eden yt de zalimdir zaten.

Saf insanımız karşı telife bile karşı ,bunlarla baş edebilecek şeytan kafalarımız ise türk içeriklere sahte telif atmakla uğraşa dursun.

Şuan sahte telifçiler hep popüler sayfada daha türkiyedeki sahte telifçilerle başa çıkamıyor burda kimse,bide yabancılarlamı uğraşacaklar.Zaten spam yüzünden kazandığın para nekadar helal meçhul, üstüne mafyalık yapıyorsa adam hac a gitse boş artık. Bu laflar boş aslında nasılsa öğrenecekler şimdi bilmiyorlar.

Dostum Kısasa kısas da insan işte o ....... gibi olamıyor. Onu yapmak için ........ olmak lazım ki tamamen kişilikle alakalı. Geçen 3-4 ay önce 1 senelik sapa sağlam sıkıntısız giden kanalıma sahte telif geldi elemanın kanalını biliyorum atanın kanalı belli ona göre sahte telif gönderme gibi bir şey yapmadım çünkü içerik bana ait değil bu ......... yaptığının aynısı yaparsam bende onlar gibi ....... olurum ama ne oldu elemanın kanalda iyiydi iyi izlenim alıyordu sonrasında bir baktım kanalı uçmuş. Güzelde olmuş sevindim ama gel bör ki bitmiyor işte böyle .......... ler. Bitiremezsin yani. Ek olarak muhtemelen bu 3 kanalda aynı kişiye aittir.

O telif gelmeyen kanallardan biri bence bu telifçi ********e ait olabilir araştırmak lazım

Bence 3 kanalda bu kişiye aittir. Şuan kontrol ettim. 2 kanal quize bağlı diğeri boş görünüyor.

Son düzenleme:
[email protected] bu adamdan bugün telif geldi, [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Ömer gerçek olduğunu söylemişsin daha sonralarıda gönderdimi videomun bir benzeride yok dediğin gibi serseri mayın gibi ortalıkda dolaşmasın eğer sahte ise bu adam youtube ye mail atalım, bugün bu mailden telif gelen varmı ?

dün bende bu mail'den telif yedim hemde çook alakasız bir kategoriden atti , kimse bu maillerin sahibi birilerinden para karşılığı almış belli yani

dün bende bu mail'den telif yedim hemde çook alakasız bir kategoriden atti , kimse bu maillerin sahibi birilerinden para karşılığı almış belli yani
Bir kaç kişi mail hazırlasak youtube ye göndersek bu adam böyle böyle diye sahte diye işe yaramazmı, bir şeyler yapmak lazım.

arkadaşlar telif yediğiniz videoyu aratın yt de zaten emin olun 1 veya 2 video çıkacaktır karşınıza oda bu sahte telifçinin kanalıdır. 3 farklı accounttan 3 videosuna telifi çakın otomatik kanalı çöp olsun ben acımıyorum valla yapıyorum hiçbir zararımda olmadı

arkadaşlar telif yediğiniz videoyu aratın yt de zaten emin olun 1 veya 2 video çıkacaktır karşınıza oda bu sahte telifçinin kanalıdır. 3 farklı accounttan 3 videosuna telifi çakın otomatik kanalı çöp olsun ben acımıyorum valla yapıyorum hiçbir zararımda olmadı

Hocam sana zahmet şunada bi el atar mısın :) ? kimse bişey yapamadı buna hala

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/52640-krtzyn-samet-gur-isimli-sahte-telifciden-sikayetciyim.html

[email protected] bu adamdan bugün telif geldi, [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Ömer gerçek olduğunu söylemişsin daha sonralarıda gönderdimi videomun bir benzeride yok dediğin gibi serseri mayın gibi ortalıkda dolaşmasın eğer sahte ise bu adam youtube ye mail atalım, bugün bu mailden telif gelen varmı ?
Abi adam youtube de olmayan video yu bile telifliyor .. sence rakipsiz sadece senin yükledigin bir videoya telif atması onun gerçek olduğunu kanıtlamaya yetmez mi

atılan çoğu telif sahtedir. Şimdi ağzımı açsam neler söyleyecem de, o zaman tadı kalmaz. Birçok kategoride var böyle kişiler. ve bu maillerin kayıtlı olduğu bir site var. o site sayesinde bu gibi insanlara gün doğuyor işte. warner'dan tutun, disneye kadar o kadar çok kayıtlı mail adresi var ki site de, açgözlülük almış başını gitmiş. kategoriler bildiğiniz kapatmış adamlar. Size burada ekmek yok diyorlar açıkçası. Bununla ilgili bir çalışma yapmak istiyorum ve bu maillerin sahte olduğunu yt'ye ispatlamak istiyorum ancak bir sonuç alamayacağımı bildiğim için vazgeçiyorum. Er yada geç bu işin peşine düşeceğim ama... 3-5 bilgisayarla yeni tanışmış çapulculara pabuç bırakmayacağım.

Yapabilecek bilgi birikimin ve yetenegin varsa yap kardesim;

YT ye ispat konusunda haklisin, hic birsey cikmaz; Ama bu kisileri desifre edebilirsin; Kesinlikle bu forumdan destek verenler de cikar sana;

Ben kendi payima, gôster yol yôntem elimden geleni yapayim; Olmaz mi diyorsun; Ona da eyvallah; sen bunlarla ilgilen, ben senin kanallarinin yuklemelerini yapayim; Yani elimden ne gelirse iste;

Biri, bu acgozluler icin isleri zorlastirmali; Vazgecerlermi hic sanmam; ama onlar yeni yeni yôntemler bulmaya calisiken gecen surede, bir kisi para kazansa, bir derdini halletse o da yeter;

.copyright-notice.com

adamlar hepsini almışlar başına ne bulursan koyuyor, videoyu yüklediğin gibi telifi basıyor.gerçekten tebrikler.

bunca kişiyi takip etmesi bir kişinin harcı değil. ya ekip olarak calısıyor veya bot yazmıs. hit alan videoları mı hedef alıyor yoksa ne bulursa basıyor mu anlayalım.

gerçek olduğunu düşünüyorum, liste dışı iken telif dahi geliyor, bu olanağı sadece gerçekden telif hakkı sahibine veriyor youtube, kanıtları varki yani gerçeklerki bu kadar detaya kadar inebiliyorlar.

bu adamlara hala sahte diyenler bu işi bıraksın

konuyu hortlatıyorum ama banada geldi şimdi
bence sahte bu

DavacıTwentieth Century Fox Film Corp
Temsilci Brad Bo
Davacı E-postası [email protected]

brad bo sahte ,herkes geri bildirim yapsın...

gerçek demekten dilimizde tüy bitti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri