fox.copyright-notice.com düzenbazlığı

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
viacom media network ün 700 milyon abonesi var.bunların kontrolü viacom uzantılı mailden yapılmak zorunda diye bir olay yok.zaten raporlama kuruluşlarını aracı olarak kullanıyorlar.bu raporlama kuruluşlarından biri de Vobile Inc firmasıdır.brad bo da 2-3 mail den telif atan gayet azimli bir çalışandır...

Copyright Removal Requests – Google Transparency Report

Bu kişi(ler) türk olabileceği kadar yabancı da olabilir.Bazı konularda yabancılarda sahte telif flag yok bizde var yazılmış.Google da gezinirken yabancı bir yt forumuna denk geldim adamlarda ne ararsan var birlik olmuşlar telif flag havada uçuşuyor.Yani kesin türktür yada bu forumdandır demeyelim ben şimdiye kadar sahte olduğunu düşündüğüm 4 telife geri bildirimde bulunum kabul edildi mi edilmedi ama dava da açılmadı dava işi o kadar kolay değil.Sahte olduğuna %90 eminseniz basın geri bildirimi 1 reddedilir 2 reddedilir sonra youtube bakarki çok fazla geri bildirim var işler tersine döner o haysiyetsiz için.

brad bo sahte ,herkes geri bildirim yapsın...

gerçek demekten dilimizde tüy bitti :D
bana da telif atıyor farklı bir firma için agent@***.copyright-notice.com adına.

gönderen kişi brad bo. şimdi gerçek mi değil mi açıkcası işin içinden çıkmak zor.

1 aydır aynı içeriği yükleyen bir sürü kanal var. en az 20-30 tane. hepsinin kanalı duruyor. ve çerçeveyle dünya engeli aşmışlar benim gibi. :D

ben de sabaha karşı yükledim saat 5-6 falandı. toplam 500 izlenim almışım 5-6 videoda. az önce telif gönderdi.

ilk sırada da çıkmıyorum. ilk sırada çıkanlar sapasağlam duruyor. aynı firmanın farklı bir içeriğine çalışıyordum önceden. iyi kazanç getirmişti 2 haftada. sonra telif attı yine.

tekrar yükledim 12 saat geçmeden yine telifledi, bi daha yükledim yine telifledi. bıktım yüklemiyorum artık. daha kanalı adsense'e bağlamadan telifi çakıyor. :D

firmaya mail attım gerçek yapımcı firmaya o lavuklar da dönüş yapmadı.

bana da telif atıyor farklı bir firma için agent@***.copyright-notice.com adına.

gönderen kişi brad bo. şimdi gerçek mi değil mi açıkcası işin içinden çıkmak zor.

1 aydır aynı içeriği yükleyen bir sürü kanal var. en az 20-30 tane. hepsinin kanalı duruyor. ve çerçeveyle dünya engeli aşmışlar benim gibi. :D

ben de sabaha karşı yükledim saat 5-6 falandı. toplam 500 izlenim almışım 5-6 videoda. az önce telif gönderdi.

ilk sırada da çıkmıyorum. ilk sırada çıkanlar sapasağlam duruyor. aynı firmanın farklı bir içeriğine çalışıyordum önceden. iyi kazanç getirmişti 2 haftada. sonra telif attı yine.

tekrar yükledim 12 saat geçmeden yine telifledi, bi daha yükledim yine telifledi. bıktım yüklemiyorum artık. daha kanalı adsense'e bağlamadan telifi çakıyor. :D

firmaya mail attım gerçek yapımcı firmaya o lavuklar da dönüş yapmadı.

bizzat benim videomuda kafada bıraktılar 1ay kadar gerçek bu telif boşuna senaryo üretmeyin

bizzat benim videomuda kafada bıraktılar 1ay kadar gerçek bu telif boşuna senaryo üretmeyin
sahte demiyorum ben zaten kimseye de geri bildirimde bulunun demiyorum. hatta ben bile siliyorum telif alınca kanalı. :D

ama olanları görünce çok garip olduğunu söylemeden edemedim. ;)

sahte diyorsunuz anlamadıgım olay şu mesela birisi özgün gerçek videomu caldı bir telif gönderiyorum ona 2 gün içinde anca cevap geliyor adamlar anında telifi nasıl gönderiyor ..

Fox Tv'nin sahibi olsam işe alırdım adamı :D anlatılanlara göre telif konusunda sağlam çalışıyormuş valla :))

dün yeni yaptığım bir kanal a telif atmış :D arattım aynı içeriklere telifi ben bastım acımam.. anladığım kadarıyla bu herif piyasada tek olmaya çalışıyor bazı içeriklerde ama buna nefes aldırmayacağım !

bu mail uzantısı sahte değil
bende zamanında çok tartıştım ama %100 gerçek boşuna kasmayın kendinizi.
:D

Bir Kanalıma bu ;

Davacı The Cartoon Network, Inc.
Temsilci Mark Ishikawa
Davacı E-postası [email protected]

Diğer Kanalıma da bu ;

DavacıTwentieth Century Fox Film Corp
Temsilci Brad Bo
Davacı E-postası [email protected]

Yollamışlar ama şöyle bir şey var bu Brad Bo nun telif yolladığı kanalım da bir içeriğin eski bölümleri vardı akşam yeni bölümü attım 50 izlenim aldı.Anlamadığım neden eski bölümlere telif atılmadı da yeni attığım bölüme telif atıldı ?

Mark Ishikawa bunun yolladığı telif de kanalımda ki bütün videolara telif gelmiş Brad bo 2014'ün videolarına atmamış 2015'te yayınlanan videolara telif atmış anlamış değilim neden böyle olduğu hakkında bir fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
Yazacak çok şey var da, hem frm kurallarını hem de kendime yakıştıramadığım için birşey diyemiyorum...

Başkasının rıskına mani olmak nasıl bir acizliktir ezikliktir anlayamadım gitti...

Kendi aramızdaki diologtan 1 kare, durum vahim... :)

gn5ldL.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam tamam da neden eski bölümlere telif atılmamış

Şöyle açıklayım.
Adamlar isterse tek videoya telif atar isterse tüm videolara isterse 3 tane isterse 5 tane.
Net bir rakam yok Adam kanalı Sakatlayıp bırakıyor telifli kanalı tut 2 gün sonra 2.-3. telifi atıp kapattırıyor.
Eninde sonunda o kanal kapatılır.
Dert etme yenisini aç geç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri