Fragman Sitemi satıyorum (Web_Scripti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

2013 ün sonlarında açtığım 2014 mart ayından beri ilgilenmediğim sitemi satıyorum.

Alışa geldik bir fragman sitesi değil. Yaklaşık 2 ay boyunca gece gündüz ilgilenip yazılımını yazmıştım. Ama malesef mart ayından sonra hiç ilgilenemedim. Açıkcası ilgilenecek de vaktim yok. 2.5 yıldır web adsensesi bulunuyor, zaten fragman legal birşey.

En iyi Filmler

Uğraştığım dönemde en iyi filmler ve iyi filmler kelimesinde birinciydi. İçerik eklemeyi bırakınca yavaş yavaş düştü. O zamanlar günde 300 tl kazanç sağlıyordu. Fakat vakit yetersizliğinden ilgilenemedim.

Sitenin amacı film arayanlara film bulmayı kolaylaştırıyor.

Müthiş filtreleme özellikleri, Oylama sistemi, izlediklerim, izleyeceklerim ve izlemeyeceklerim ile seçmeyi ve karşısına getirmeyi kolaylaştırma.

Proje dünyada eşi benzeri yok, yazılımında eşi benzeri yoktur.

Pazarlıksız istediğim fiyat 40.000 tldir. Asla iade almam, istanbulda elden teslim ederim.

Hitti sıfır olarak düşünün çünkü 1 yıldan fazla süredir hiç içerik eklemedim. Bir fragman sitesi muhakak her cuma güncellenmelidir. Ortalama haftada 1 saatinizi alır, ama geçmişi yüklemek ilk etapda 15 gününüzü alacaktır.

Ciddi ilgilenen arkdaşlar konu altına ilgileniyorum mesajı bıraksınlar. İletişim için pm atarım. Pm kutum doludur, siz bana atmaya çalışmayınız.

Paraya ihtiyaçdan değilde böyle bir yazılımla hiç ilgilenemeyeceğim ve yatmasına gönlüm el vermediği için satıyorum. 200 den fazla sitem var bu tarz sitelerimin bir çoğuyla ilgilenemiyorum.

Alacak kişiye sitenin %50 sinide yarı fiyata satıp o ilgilenmek isterse ayak uydururum.

Lütfen konu haricinde bir mesaj bırakmayınız. Hiç birşeyin garantisini vermiyorum. Yazılımsal ömür boyu destek tek verdiğim garantidir.

Merhaba Arkadaşlar,

2013 ün sonlarında açtığım 2014 mart ayından beri ilgilenmediğim sitemi satıyorum.

Alışa geldik bir fragman sitesi değil. Yaklaşık 2 ay boyunca gece gündüz ilgilenip yazılımını yazmıştım. Ama malesef mart ayından sonra hiç ilgilenemedim. Açıkcası ilgilenecek de vaktim yok. 2.5 yıldır web adsensesi bulunuyor, zaten fragman legal birşey.

En iyi Filmler

Uğraştığım dönemde en iyi filmler ve iyi filmler kelimesinde birinciydi. İçerik eklemeyi bırakınca yavaş yavaş düştü. O zamanlar günde 300 tl kazanç sağlıyordu. Fakat vakit yetersizliğinden ilgilenemedim.

Sitenin amacı film arayanlara film bulmayı kolaylaştırıyor.

Müthiş filtreleme özellikleri, Oylama sistemi, izlediklerim, izleyeceklerim ve izlemeyeceklerim ile seçmeyi ve karşısına getirmeyi kolaylaştırma.

Proje dünyada eşi benzeri yok, yazılımında eşi benzeri yoktur.

Pazarlıksız istediğim fiyat 40.000 tldir. Asla iade almam, istanbulda elden teslim ederim.

Hitti sıfır olarak düşünün çünkü 1 yıldan fazla süredir hiç içerik eklemedim. Bir fragman sitesi muhakak her cuma güncellenmelidir. Ortalama haftada 1 saatinizi alır, ama geçmişi yüklemek ilk etapda 15 gününüzü alacaktır.

Ciddi ilgilenen arkdaşlar konu altına ilgileniyorum mesajı bıraksınlar. İletişim için pm atarım. Pm kutum doludur, siz bana atmaya çalışmayınız.

Paraya ihtiyaçdan değilde böyle bir yazılımla hiç ilgilenemeyeceğim ve yatmasına gönlüm el vermediği için satıyorum. 200 den fazla sitem var bu tarz sitelerimin bir çoğuyla ilgilenemiyorum.

Alacak kişiye sitenin %50 sinide yarı fiyata satıp o ilgilenmek isterse ayak uydururum.

Lütfen konu haricinde bir mesaj bırakmayınız. Hiç birşeyin garantisini vermiyorum. Yazılımsal ömür boyu destek tek verdiğim garantidir.

gunluk gelır nedır suan,

Yarı fiyatına ilgilenebilirim hocam pm bekliyorum.

Zaten sizin projeleri almayan pişman hocam

Hocam ben anlayamadım tam olarak. 40 bin lira ama 20 bin liraya mı satıyorsunuz?

Herşeyden önce hayırlı işler,

Konuyu okudum şöyle bir eklenti yapmanız konuyu daha mantıklı hale getirebilir.

Şuan hit yok gelirde sıfır ama 40K TL istiyorum yerine,

Şuan ilgilenilmediği için hit yok, şukadar zaman şukadar ilgi gösterirseniz şukadar süre içerisinde şukadar gelire elde edebilmeniz mümkün gibi gibi :)

Kafaya site çıkartmak zordur, alan arkadaş gunluk 300 TL rakamına gönül verip alır, sonra o siteyi kafaya çıkaramaz ise günlük 30 TL ye şükreder duruma düşer...

Gelirsiz siteye 40K biraz utapik olmuş gibi gibi...

Yinede proje bazında bakılırsa güzel site.

Hakkımızda hayırlısı.

kusura bakmayın da 40 bin lirayı ne için istiyorsunuz? domain desem o kadar iyi değil, yazılım desem en fazla 5 bine halledilebilir? bilgilendirirseniz sevinirim zamanında günde 300 lira kazandırmış olabilir fakat şuan kazandırmıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizin projeleriniz mutlaka güzeldir fakat bu biraz enteresan olmamışmı ? Gerçi bi bildiğiniz vardır mutlaka . Hayırlı satışlar .

Arkadaşlar,

Sitenin hitti ve kazancı bulunmuyor. Sektörü güncel olan bir site güncel tutulmazsa hit kalmaz. Bu sitede güncelliğini 1.5 - 2 yıldır yapmıyor. Kaldıki otomatik çalışmayan fragmanları kontrol edip onaran sistemi var onu bile uzun süredir çalıştırmadım. Bugün bir arkadaş benim bu projemi hatırlamış. Benden satmamı istedi, bende bu miktara satamazsam 1 hafta içinde arkadaşın belirttiği miltara satıcam.

Arkadaşlar burada domain belki 500 tl eder. Sitenin yaşı vs 1000 tl ederse eder. Kısaca istediğim ücret yazılımın hakkı olarak istiyorum. Yazılım full ajaxdır. Ziyaretçi herşeyini ajaxile halleder. Sitede ortalama gezinme süresi ziyaretçi başına 10+ dk üstüdür. Bu rakam hiç bir sitede olmayacak kadar yüksek rakamdır. Çünkü amaç ziyaretçiye fragman izletip gitmesini sağlatmak değil. Kısaca bir tür değişik sosyal medya platformu olarak düşünün.

Arkadaşlar kızım uyumadığı için skype bilgilerimi atamadım. Büyük ihtimalle skype ı sabah 8 de ilgilenen arkadaşlara atıcam. Öncelik sırası konuya yazan şeklindedir.

Ben kimseye bu konuda garanti veremem. Şuana kadar bilinir ki 1000 den fazla yazılım satmış, 5 den fazla site+yazılım satmış geçmişim var. Hakkımda yazılım desteğini kesti diyen olamaz. Ömür boyu destek derken 10 yıl önce sattığım php versiyon değişmesiyle yazılımlarımı hala onarıyorum.

Benim anlamadığım ortada bir emek var ve emeği gerçekleştiren kişi buna bir fiyat biçmiş. Neden her gelen baltalıyor bu konuyu? Sistem gayet güzel ve alın teriyle oluşturulmuş kaliteli bir sistem. Siz hiç mercedes bayisine gidip neden bu araba 150k$ diyo musunuz?
Hayırlı satışlar abi.

Geri dönüş yapmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz;yarın sabah 8 de mesaimiz olsa da beklemedeyiz.

Fragman sitesine adsense bağlana biliyor mu ? Günlük 300 tl gelir adsense den mi geliyor du

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri