FullScreen Network Katilim Sartlari ve Bilgileri.

[MENTION=15440]nothing[/MENTION] ozgun olmasi da yetmiyor saglam abone ve izlenim de gerekiyor ama fullscreen e kolay soktugunu soyleyen arkadaslarda var

[MENTION=15440]nothing[/MENTION] ozgun olmasi da yetmiyor saglam abone ve izlenim de gerekiyor ama fullscreen e kolay soktugunu soyleyen arkadaslarda var

evet ben önceki sayfada yazmıstım mn quizin bile almıycagı kriterde bi kanalımı aldılar gelisigüzel cok basit kayıtlar vardı ilginç ama çok saglam partner dasbordunda bildigin stüdyo kurmuş

Quiz in en iyi donemi bile buzz ve fullscreen nin yanina yaklasmaz.

belli bir şartları yok, bir sürü abone ve ya izlenim istemiyor. daha dün 35 aboneli 4.000 izlenimli bir kanal kabul ettirdik. Özgünlüğe bakıyor.

Bana ıslak imza formu yollamış kaç gune kesın cevap gelır acaba ?

Alt network bayilerinin basvuru adresleri farklimidir.farkli ise bilen varmi lutfen yorum yazabilirmi

Bu fullscreenda ödeme bilgilerini nereye giriyoruz arkadaşlar? Dashboardda ödeme ile ilgili bi şey yok galiba göremedim ben

9ggo53.jpg

Fulscreen'de 1-2 haftadır bir kanalım var, aynı içerikleri yüklediğim adsense bağlı kanallar belirli bir izlenimden sonra uçuyordu ve malum ülke engeli yapamıyordum. Forumda satan arkadaştan aldım kanalı ve henüz bir sıkıntı görmedim.

Yine forumdan Viyetnam'lı ve bir kaç kişiye sormuştum paypal dışı ödeme var mı fulscreen de diye bana, 500$ - 1000$ üstüne olduğunu söylemişlerdi. Geçen gün bir mail attım Fulscreen'e ve bana yukarıdaki cevabı verdiler, 50$ üstü kesinleşen kazanca banka havalesi yapılıyormuş. İşinize yarayabilir, ilk kazancı aldıktan sonra tekrar yazacağım buraya, bakalım havaleyi nasıl yapıyorlar çünkü dashboard da öyle bir seçenek yok.

9ggo53.jpg

Fulscreen'de 1-2 haftadır bir kanalım var, aynı içerikleri yüklediğim adsense bağlı kanallar belirli bir izlenimden sonra uçuyordu ve malum ülke engeli yapamıyordum. Forumda satan arkadaştan aldım kanalı ve henüz bir sıkıntı görmedim.

Yine forumdan Viyetnam'lı ve bir kaç kişiye sormuştum paypal dışı ödeme var mı fulscreen de diye bana, 500$ - 1000$ üstüne olduğunu söylemişlerdi. Geçen gün bir mail attım Fulscreen'e ve bana yukarıdaki cevabı verdiler, 50$ üstü kesinleşen kazanca banka havalesi yapılıyormuş. İşinize yarayabilir, ilk kazancı aldıktan sonra tekrar yazacağım buraya, bakalım havaleyi nasıl yapıyorlar çünkü dashboard da öyle bir seçenek yok.

öyle bir şey dememiş sanki hocam.. sen wire transferi sor ayrı olarak.

öyle bir şey dememiş sanki hocam.. sen wire transferi sor ayrı olarak.

işte wire transfer banka havalesi. İngilizcem iyi merak etme, çeviri kullanmıyorum haha Çek yada banka havalesi de yapıyoruz yazıyor orada, uzun bir mesaj atmıştım paypal'ın ülkemizdeki durumuyla alakalı. Bunu yaparken çok dikkat çekmesin diye de partnerde olmayan bir kanaldan mesaj atmıştım, hani size katılırsam nasıl kazanırım diye. Normalde sadece partnerliklerinde olanlara cevap verdiği bir kanal ama kırmayıp bana bu mesajı geri yollamışlar uyarı vererek.

Son düzenleme:
bu partner ile çalışan var mı hala wm ödeme yapıyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri