müslümanız elhamdülillah,ama dinimizi TÜRK gibi yaşayalım,arap değilizki biz..bizimde çok güzel bir kültürümüz geçmişimiz var..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adamlar işi biliyor; atmışlar önümüze sağ - sol, türk - kürt, alevi - sünni hala müslümanı müslümana, kardeşi kardeşe vurduruyorlar. Diyecek bir şey yok arkadaşlar eğitim şart..
Bi konu kapatildi gozunuz aydin.Bana soylermisiniz asagidaki videoda Nerde Tayyip,Nerde Bahceli,Nerde kilicdaroglu ve nerde diger savundugunuz bugunki kesimlerin liderleri..Hepsi Hazir bir ulkenin ustune konmus godomandan baskasi degil.Hepsi hirsiz hepsi kan emici.
Hiç birisini goremezssiniz bu videoda.Videoda gordukleriniz,Bu mesajimi konumu okuyan kardesimin abimin ablamin dedesi,atasi kendi kanindan canindan ailesinden bir ferd sadece.
Simdi bu ve bunun gibi bircok videodaki nice unutulan Atalarimizin kemikleri sizliyordur eminim.Neyi paylasamiyoruz,neyi begenmiyoruz...Yatin kalkin bugununuze,bugun hayatta olmamiza,Turk Olmamiza,Ay yildiz'in altinda olmamiza ve en onemlisi bu rahatliginiza dua edin.Inkar etmeyin,intizar etmeyin,ah etmeyin,beddua etmeyin.
iste size bi ornek daha ;
IYI BAKIN SIRTLARINDAKI TASIDIKLARI SILAHLAR,BOYLARINDAN UZUN.....
https://www.youtube.com/watch?v=HPX5qinRbiA
Bu videoya iyi bakin,iyi anlayin.Onlar cocukdu,sadece cocuk.Daha 13-14-15 yasinda oyuncagi olmayan,oyun oynamadan once elinde silah tutmayi ogrenen Atalarimiz.
Rahatlik batmasin arkadaslar,sizede banada kimseyede rahatlik batmasin.Su goruntuleri,su yasananlari inkar etmeyin,bunlari inkar etmek vatan hainligidir ve oyledirde.
Ne yapacaksiniz Tayyibi,Bahceliyi Kilicdaroglunu..Herkez kendi cebini dusunuyor.Gelen gideni aratiyor,yada goz boyayip halki somuruyor.Cogunuz yasi 18-25 arasi.Gidin babaniza ataniza sorun anlatsin ,hangi zaman hangi lider varken bu ulke rahat gormus..Bosa kalbinizi kirmayin,uzmeyin.Sadece gecmisinizi unutmayin yeter.Kim gelirse gelsin,kim ne yaparsa yapsin Biz Turk milletinin bir sabri var,ve bu sabirda bi yere kadar bilirsiniz.Bu yuzden birbirinizi tepedeki godomanlar icin kirmayin.Bu vatani kurtarip canini kanini verenlerin kemiklerini sizlatmayin.....
https://www.youtube.com/watch?v=WsvjywsbbQc
Not : Diğer konuda da yazdım burda da yazıyorum.Atatürk siyasi bir kişilik değildir ! Atatürk türk olan herkesin borçlu olduğu bir kişiliktir !
Seni seviyorum abi.Kral adamsin.Şimdi birisi demiş ki Serkanı Serk@nYT banlasınlar o zaman... Yazmayacaktım dayanamadım.
Bir bilincin diğer bir bilinci eleştirebilmesi için öncelikle halk dilinde dedikleri gibi önce en az onun kadar ekmek yiyeceksin, sonra sana Rabbinin nurundan üfleyip bahşettiği kendi ruhuna sahip çıkacaksın, onu dolduracaksın, adam olacaksın, insan olma yolunda yürüyen beşer varlıktan, sıyrılıp tarihe 610 - 611 yıllarında değil, daha öncelerine gidip geçmişin izini Mescid-i Aksa da arayacaksın.
Eğer Tarihe en az oradan bakmazsan, okumazsan, araştırmazsan, öncelikle ruhunu aydınlatmazsan kafanı asla aydınlatamazsın. Okuyacaksın ki adam olacaksın, insan olmadan önce beşer varlık olmayı öğrenip sonra insan olacaksın.
Eğer Tarihe oradan bakmazsan medeniyetin bu dünyaya nerden yayıldığını, tüm Peygamberlerin nasıl beşerden insan olma yolunda yürüdüklerini, Hz Muhammed'i(s.a.v), Bedrin Aslanlarını, Aliyi, Hüseyini, Alparslan'ı, Türk Boylarını, Ertuğrul Gaziyi, tarihin akışını değiştiren Fatih Sultan Mehmeti, Pir Sultan Abdal'ı ve yine atasından miras aldığı bu şanlı ve vicdanlı Anadolu toprağını sana bırakan deha Mustafa Kemal Atatürkü anlayamazsın. Sana Bu Toprağı bırakmak için Şehit düşen o canım insanları ve 15 yaşında şehit düşen tokatlı çocukları, Mekteb-i Tıbbiye den doktor çıkamadan ölen tüm o canım vatan evlatlarını anlayamazsın.
Eğer bunları bilmezsen Hey Onbeşli de ağıt yakacağına göbek atarsın, tüm bunları bilmezsen Geçmişini Bilmeyenin Geleceği Olmaz Lafını, zaten asla anlayamazsın. Sizlere tarih aralıklarını bu kadar kısa ve hızlı geçmek istemezdim. Ancak onlarca, yüzlerce hatta binlerce kitaba bir göz atarsanız, tarih size doğru yolu çizecektir.
Yazdıklarım var olma sebebimdir. Şöyle bir bakıldığında bu forumda, siyaset, o, bu, şu, oncu, buncu vs... de karıştırılmadan da bir şeyler yazılabileceği ve paylaşılabileceği inancındayım.
Saygılarımla...
Seni seviyorum abi.Kral adamsin.
Bana soylermisiniz asagidaki videoda Nerde Tayyip,Nerde Bahceli,Nerde kilicdaroglu ve nerde diger savundugunuz bugunki kesimlerin liderleri..Hepsi Hazir bir ulkenin ustune konmus godomandan baskasi degil.Hepsi hirsiz hepsi kan emici.
Bu sözlere istinaden birşeyler yazdım sanıyorum yanlış anlaşıldı. Açıklık getirmek, yinelemek isterim.Evvela yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum. 600 lü yılları tarih olarak verme sebebim ( İçerisinde tarih,sağlık, siyaset,YÖNETİM ŞEKLİ.vs vs herşeyi barındıran ve değiştirilemez hükmü bulunan Kur'an'ı kerimin inmeye başlamasıdır) Bende müslüman olduğum için elbetteki bu kitaptan örnek vereceğim. Peki neden bu tarihi söyledim içerisinde mescidi aksa, daha önce farklı dillerde inen kitaplar ve geçmişteki peygamberler ve kavimlerden daha önemlisi şu an ve gelecekten bahsetmesidir. Üzücü olan buna göre yaşamayıp yönetilmemektir. Yazının en başındaki satırları onaylamamda bundandır. Sahibine yakışan şer sözlere imalara misliyle cevap vermeme sebebimde bundandır. Acziyet olarak anlaşılmasın.Net üzerinden değilde yüzyüze konuşulmuş olsa anlaşması çok daha kolay olur neticede bilgiye açız ama malesef öyle bir şanşımız yok.
Vesselam Ben türk oğlu türküm yunan değilim. Kıblemiz aynı olduğu sürece arap fransız ugandalı olması benim için farketmez. Kıblesi farklı olanada sayğı duyalacak biryanı varsa duyarım yoksa duymam. Tartışmakla kavga etmeyi ayırdığımızda belki ilerleriz. Kırıcı olmak en kolayı tecrübeyle sabittir.
Acziyet nerden çıktı değerli kardeşim. Kimse, ama kimse, Yaradanın önünde birbirinden üstün değildir. Elbetteki Ne Mutlu Türküm diyene ve anlayana. Şunu çok iyi anlamalıyızki, ecdatlarımızın kanlarıyla çizilmiş bu sınırlar Türkiye Cumhuriyeti'dir. Dolayısı ile Türk oğlu Türk olmaktan inanılmaz gurur duyuyorum. Ve yine inanıyorumki öncelikle gönüllere bir nur gibi yansıyacak olan Türkiye'liyim, Türk'üm aynı zamanda da lazımvs... diyebilmek. Bu gönlümüze düşerse dilimizede düşer. En azından bana kimse, herhangi bir Türkiye'li kardeşimi kırdıramayacaktır...
Saygıyla...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.