Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold E-Book Çıktı! (v1'i Alan Herkese v2-v3-v4 Ücretsiz)

spam konusunda bende de sıkıntı var hocam işe yaramadı
K7 vb. yerden alınan mailler üzerinde spam yemeniz gayet normal. Gerçek telefon hatları ile doğrulama yapmadığınız taktirde yine spam yersiniz.

Ve ayrıca aynı anda 100 küsür video atmanız durumunda da spam gerçekleşir.

O zaman " (Kanalım Spamdan Banlandı Derdine Son!) " gibi bir madde ve durum söz konusu değil.

hocam ben de kitabı almak istiyorum. paypal ödemesi yapacağım. bilgilerinizi gönderebilir misiniz?
saygılar.

Mesajlar gönderildi.

hocam mesajı okuyamıyorum
Özel mesaj gönderme hakkınız yok. Forumda belli bir mesaj sayısına ve online aktifliği sağlamanız gerekmekte.

şeklinde bir hata alıyorum.
[email protected] msn(skype) adresim. buradan yazabilir misiniz hocam?
saygılar.

Kitabı okuyup Anlayabilene bulunmaz bir nimettir. Bizlere bu güzel kaliteli bilgileri sunduğu için kendisine tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşlar telif olayını denedim telif kalktı. Tbm arttırma olayını denedim, sayta to 3.05 ten 4.25 lere kadar geldi, tbm ise 0.06 lardan 0,08 lere çıktı. Zaman kıtlığı nedeniyle diğer yöntemleri denemedim.
Tekrardan teşekkürler dostum. ÇOk değerli bilgiler.

Bencede başarılı

Arkadaşlar telif olayını denedim telif kalktı. Tbm arttırma olayını denedim, sayta to 3.05 ten 4.25 lere kadar geldi, tbm ise 0.06 lardan 0,08 lere çıktı. Zaman kıtlığı nedeniyle diğer yöntemleri denemedim.
Tekrardan teşekkürler dostum. ÇOk değerli bilgiler.

Bencede başarılı

Yorumlarınız için teşekkürler.

v2 sürümü çalışmalarıda tüm hızıyla devam ediyor. Kazanamayanlar arabasını satsın, evini satsın böbreğini satsın bu kitabı alsın :D

tbm attırma ve sayfa to attırma olayında ki dediklerinizi noktasına kadar yaptım ama gram değişim olmadı..

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION], sana kitabı kim sattı kardeşim? Kitabı sattığımı hatırlamıyorum?

[MENTION=832]furkan[/MENTION], böyle bir durum tamamen yasak.

TBM arttırımı işlemini yapan arkadaşlar saniyesine değişim bekliyorsa yanılıyorlar. Böyle bir şey beklemek zaten saçmalık.

İşlemi uygulayanların Adsense hesabı en az 3 gün sonra rayına oturur. 1 haftadan sonra ise yavaş yavaş kendine gelir, istikrarı sağlar.

Bahsi geçen işlemi uyguladıktan sonra sayfa to artmadı diyen kişi varsa anlını karışlarım. Böyle bir şeyi söyleyen adam yalan söylüyor.

hocam ben spam konusunda yazdıklarınızı harfiyen yerine getireceğime söz veririm sizde yaptığım taktirde spama girmeyeceğim garantisini veriyorsanız hemen hesap bilgilerinizi atın bana yarın ilk işim kitabı almak

kesinlikle emeğe saygı göstermemiz lazım

bilip bilmeden yorumlamasak..

TBM arttırımı işlemini yapan arkadaşlar saniyesine değişim bekliyorsa yanılıyorlar. Böyle bir şey beklemek zaten saçmalık.

İşlemi uygulayanların Adsense hesabı en az 3 gün sonra rayına oturur. 1 haftadan sonra ise yavaş yavaş kendine gelir, istikrarı sağlar.

Bahsi geçen işlemi uyguladıktan sonra sayfa to artmadı diyen kişi varsa anlını karışlarım. Böyle bir şeyi söyleyen adam yalan söylüyor.

biz kiitabı şahıs olarak değil ŞİRKET olarak aldık hocam..

http://www.ytpara.com/verenler/8824-ankarada-ofisimiz-de-calisacak-youtube-elemani.html

konumuza da bakabilirsin. yerimiz kızılayda gelmek isterseniz bi çayımızı içersiniz.

bugün sabah değiştirdim ilk aldıgımızda da yapmıştım değişiklikleri. neyse madem öyle 1 HAFTA sonra sayfa to oranımın resmini çekip koyacağım bakalım yükselme varmı . ŞUAN %0,20 ' de..

bilip bilmeden yorumlamasak..

biz kiitabı şahıs olarak değil ŞİRKET olarak aldık hocam..

http://www.ytpara.com/verenler/8824-ankarada-ofisimiz-de-calisacak-youtube-elemani.html

konumuza da bakabilirsin. yerimiz kızılayda gelmek isterseniz bi çayımızı içersiniz.

bugün sabah değiştirdim ilk aldıgımızda da yapmıştım değişiklikleri. neyse madem öyle 1 HAFTA sonra sayfa to oranımın resmini çekip koyacağım bakalım yükselme varmı . ŞUAN %20 ' de..

hocam kimse tarafında değilim konuyla alakam yok ama dikkatimi aşırı çekti sayfa to nuz %20 ve siz hala artmasını mı bekliyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri