Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video youtubede şuan izliyebiliyorumda ama nasıl bilgisayarıma dowloand ederim onu söyleyin. free youtube downlond işe yaramıyor video kaldırıldığı için. İndirebilirsem dm yüklerim
Baska yere yuklersen seviniriz hocam kapanmasin diebekliyoruz üstadım
video youtubede şuan izliyebiliyorumda ama nasıl bilgisayarıma dowloand ederim onu söyleyin. free youtube downlond işe yaramıyor video kaldırıldığı için. İndirebilirsem dm yüklerim
Camtasia ile video çekin hocam.
Ben mi?Karıştırdın heralde kardeşim. Google'da çalışsam hepinizi taktiğe boğarım be ya
![]()
Banlandı mı bilmiyorum ama sürekli Google'da çalıştığını iddia eden biri vardı forumda webtasarim falan gibi bir ismi vardı. Ben de epey tartışmıştım hatta onla bu konuda. Bu değildi galiba ama buna benzer birşeydi
Edit: webmasteryeri imiş buldum http://www.ytpara.com/14365/webmasteryeri.html akmaster tekmelemiş sağolsun
Genelde konuları premium kategoride paylaşıyordum.Bazı arkadaşlar sitem ediyordu.Bazı arkadaşlar da benim konularımın tuzak olduğunu insanları premium üye yapmak için bu tip konular açıldığını söylüyorlardı.Yok böyle bir şey içimden nasıl geliyorsa öyle konu açıyorum.
Bu videoda google drive kullanarak nasıl hızlı indeks alacağımızı aramalarda ilk sayfada nasıl çıkacağımızı anlatmaya çalıştım.Yeni konular için kanala abone olabilir ve takip edebilirsiniz.
NOTLAR:
1)PM ve skype'dan yazmayın konu altından sorularınız varsa sorun.Ben olmasam da forum üyeleri size yardımcı olacaktır
2)Konu bu kategoriye uygun mu bilemiyorum.Forum kategorilerinde uygun kategori bulamadım.Yönetici arkadaşlar konuyu daha uygun bir kategoriye taşıyabilir.
Hızlı indeks alma google'da ilk sayfaya çıkma | Google Drive Seo
https://www.youtube.com/watch?v=O0bsa8ZID24
Böyle olacağını yemin ederim tahmin ettim.
Videoyu indirdim ve rahatım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.