Google ilk sayfaya 5 dakikada nasıl çıkılır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Ne kadar hain adam var forumda yazik zavallı gereksizler

video youtubede şuan izliyebiliyorumda ama nasıl bilgisayarıma dowloand ederim onu söyleyin. free youtube downlond işe yaramıyor video kaldırıldığı için. İndirebilirsem dm yüklerim

Camtasia ile video çekin hocam.

Camtasia ile video çekin hocam.

Gerek yok [MENTION=19725]kobra[/MENTION] freemake ile indirebilirsin gerçi arkadaş tekrar yükleyecekmiş

Edit: Beynim yanmış silinmiş video nasıl incek :p arkadaşın önerisinden başka yolu yok :D

Son düzenleme:
videoyu açtım yarıda dondurdum sayfayı yenileyim dedim bi yorumlara bakayım diye sonra birden içimdeki ses söyle dedi bu videoyu %90 patlatıcaklar o yüzden tamamını izledim ve video bittiginde sayfayı yeniledim video puff :D

ama hocam gerçektem mütis bir konu elinize kolunuza yüreginize saglık baskası olsa para ile satmaya baslamıstı bile yöntemi

Ben mi? :) Karıştırdın heralde kardeşim. Google'da çalışsam hepinizi taktiğe boğarım be ya :D :p

Banlandı mı bilmiyorum ama sürekli Google'da çalıştığını iddia eden biri vardı forumda webtasarim falan gibi bir ismi vardı. Ben de epey tartışmıştım hatta onla bu konuda. Bu değildi galiba ama buna benzer birşeydi :D

Edit: webmasteryeri imiş buldum http://www.ytpara.com/14365/webmasteryeri.html akmaster tekmelemiş sağolsun

Eyvallah hocam nazik bir şekilde sorularıma cevap verdiğiniz icin. Yanlis anlaşılma icin de tekrardan özür dilerim. Bol kazançlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Flag demissiniz ama flagda boyle yazi cikmiyo diye biliyorum

Mobilim yazim hatasi olabilir.

ben denedim şahsen google'da aradım sonuç çıkmadı , yapıpta olumlu olanlar var mı? nerede hata yaptık

Arkadaşlar bir facebook sayfası açtım oraya yüklüyorum.Şahsen aktif facebook kullanan bir insan değilim.Umarım o sayfa da kapanmaz.

Kod:
https://www.facebook.com/youtubeseohaber

Genelde konuları premium kategoride paylaşıyordum.Bazı arkadaşlar sitem ediyordu.Bazı arkadaşlar da benim konularımın tuzak olduğunu insanları premium üye yapmak için bu tip konular açıldığını söylüyorlardı.Yok böyle bir şey içimden nasıl geliyorsa öyle konu açıyorum.

Bu videoda google drive kullanarak nasıl hızlı indeks alacağımızı aramalarda ilk sayfada nasıl çıkacağımızı anlatmaya çalıştım.Yeni konular için kanala abone olabilir ve takip edebilirsiniz.

NOTLAR:
1)PM ve skype'dan yazmayın konu altından sorularınız varsa sorun.Ben olmasam da forum üyeleri size yardımcı olacaktır

2)Konu bu kategoriye uygun mu bilemiyorum.Forum kategorilerinde uygun kategori bulamadım.Yönetici arkadaşlar konuyu daha uygun bir kategoriye taşıyabilir.

Hızlı indeks alma google'da ilk sayfaya çıkma | Google Drive Seo

https://www.youtube.com/watch?v=O0bsa8ZID24

video silinmiş rica etsem vimeo ya yüklermisiniz

hocam beklemedeyiz videoyu [MENTION=26860]Drop[/MENTION]

oluşturulan drive linki tam olarak nereye gönderiliyor. link yazabilirmisiniz.

arkadaş kaç kişi bekliyor indiren paylaşsın bi hayrınız olsun

beklemedeyiz [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam

Elinde olan paylaşabilir.Video % 100 oldu diyor facebook yayına girmedi hala.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri