Güncel Döviz Kurları

Döviz almayacağım ! Bu bir ekonomik savaş ve ben bu savaşta amerika'nın değil Ülkemin saflarında yer alacağım.

1 saat kadar önce dolar almaya karar vermiştim ama düşündüm ve vaz geçtim.
20.000 - 30.000 TL kar edebilirim ama bundan sonra hiç bir zaman Vatan sevgisinden bahsedemem,dilim söylesede kalbim inkar eder.Kimyam bozulur.İç huzurumu kaybederim.

Ben paranın değil Ülkemin safındayım.

Bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz ve dolar alanlara eleştirim veya bir sözüm yok.Herkesin görüşü ,bakışı farklıdır.Ben iç huzurumu kaybetmemek için dolar almayacağım.

Ben yazacaktım buna benzer yazı bende dolar cevirmek istedim sonra düsündüm ülkemin batmasına vesile olmak benimde parmagım olsun istemedim bu topraklarda dedelerimizin nenelerimizin kokuları kanları var parada bi yere kadar parayı bir şekilde kazanılırda vatansız yaşanmaz.

Ülkede CHP seçmeni belli bir standartın üstünde ve dolar yönünden bence zenginler.
Seçim öncesi teorim vardı eğer İnce kazanır ise bunlar dolarları piyasaya sürecek ve zaten AKP seçmeni daha önce sürdüğü için yastık altında çok az döviz kalmış olacaktı.
Ve bu sayede dolar düşecek ve piyasalar biraz rahatlayacak diye düşünüyordum.
Ama ülkenin gidişatı değişmesin diye genel bir oy çıkınca maalesef gidişat değişmedi ve artıyor.
Umarım en yakın zamanda düşer ve kriz, ekonomik savaş gibi terimleri kullanmayız.

Ülkede CHP seçmeni belli bir standartın üstünde ve dolar yönünden bence zenginler.
Seçim öncesi teorim vardı eğer İnce kazanır ise bunlar dolarları piyasaya sürecek ve zaten AKP seçmeni daha önce sürdüğü için yastık altında çok az döviz kalmış olacaktı.
Ama ülkenin gidişatı değişmesin diye genel bir oy çıkınca maalesef gidişat değişmedi ve artıyor.
Umarım en yakın zamanda düşer ve kriz, ekonomik savaş gibi terimleri kullanmayız.

'' Ülkede CHP seçmeni belli bir standartın üstünde ve dolar yönünden bence zenginler. '' Keşke böyle olsaydı be :)

Erdoğan geçenlerde yurt dışına dolar kaçıran nankörlerden bahsediyordu kim onlar biliyor musun?

Son 10 yılda peydah olmuş yıllık milyar dolar ciro yapan şirketlerin sahipleri.

Bizi ayrıştıranlar utansın. burda çoğu kullanıcı eski iktidarları hatırlamaz veya bilmez ama söyleyebileceğim tek şey var arkadaşlar biz 20 yıl önce bu kadar ayrı gayrı degildik. Olmadimi değiştir yapar yolumuza bakardık. Bu saatten sonra herkes ailesi için yapabileceği en iyi şeyi yapsın. Bakın hala bizim ülke dışında yaşayanlar için hayat normal yani biz battık aman şöyle olcak böyle olcakdesekte hicbirimize faydası kendimizi geliştirelim. Dünya hala glabol hala çok güzel kazançlar kazanabilirsiniz kendinizi geliştirin okuyun lütfen ben bilirim yaparım edasıyla gezmeyin yapın yazılım yapın program yapmayı öğrenin önümüzdeki 5 yıl çok geçecek haberiniz olsun kendinizi geliştirin allah çalışana rızkını verir

yukarıda bi arkadaş dolar almayacagını söylemiş ama olayı yanlış anlamış Türk Lirası degersızleşiyor senin dolar alman problem degıl!

Anlatıyım ılgılısıne

Senin dolar alman bu ulkeye fayda saglar nıye mı? Dışarı cıkacak doları ıçerıde tutmuş olursun çünkü ya şırketler ya fonlar aracılığıyle o piyasadan çıkacak.
Sen mevduat banka hesabında tuttuğun sürece para dolaşımda bulunacak.

Erdoğan banka hesaplarınız da dolar tutmayın dedıgını duydun mu? duyamazsın.
Tek talebı parayı tekrar dönguye sokun sistemde olsun '' YASTIK ALTI '' sebebi para dolaşımda olmadıgı için likite saglamıyor.

Bankaların elinde bulunan her 1 dolar sana piyasalara borç vermen adına 10 dolarlık lıkıte imkanı verir. Yani yurtdışında gelecek olan 1 dolara bile bu yuzden muhtaç oluyorsun.

Kısacası sen gıdıp döviz alıp yastık altına koymadıgın surece bi problem yaşatmıyor =) rezervleri sistemde tutuyorsun çünkü

Sorun senın dolarda olman degıl hans, helana'nın emeklılık fonları için yatırdıgı paraların ulkeyı terk etmesı! Senın dolar mevduatın zaten piyasada banka aracılıgı ıle dolaşımda bulunuyor!

sana gelen hans'ın 100 dolar emeklı fonu, sana 1000 dolarlık kredı lıkıtı saglıyor piyasanda dolaşmasını saglıyor! o parasını cekıp gıdınce 1 dolara karsılık 10 dolar borcun ıle kalıyorsun, kaldıgın gıbı piyasada ihracatın senı dengelemıyor dogal kaynakların yok ve dışarı bır şey satamıyorsun. İçerde de kendıne yetemıyorsun.

Önce dogru teşhis yapalım sonra vatan, millet, sakarya!

yukarıda bi arkadaş dolar almayacagını söylemiş ama olayı yanlış anlamış Türk Lirası degersızleşiyor senin dolar alman problem degıl!

Anlatıyım ılgılısıne

Senin dolar alman bu ulkeye fayda saglar nıye mı? Dışarı cıkacak doları ıçerıde tutmuş olursun çünkü ya şırketler ya fonlar aracılığıyle o piyasadan çıkacak.

Tek talebı parayı tekrar dönguye sokun sistemde olsun '' YASTIK ALTI '' sebebi para dolaşımda olmadıgı için likite saglamıyor.

Bankaların elinde bulunan her 1 dolar sana piyasalara borç vermen adına 10 dolarlık lıkıte imkanı verir. Yani yurtdışında gelecek olan 1 dolara bile bu yuzden muhtaç oluyorsun.

Kısacası sen gıdıp döviz alıp yastık altına koymadıgın surece bi problem yaşatmıyor =) rezervleri sistemde tutuyorsun çünkü

Sorun senın dolarda olman degıl hans, helana'nın emeklılık fonları için yatırdıgı paraların ulkeyı terk etmesı! Senın dolar mevduatın zaten piyasada banka aracılıgı ıle dolaşımda bulunuyor!

sana gelen hans'ın 100 dolar emeklı fonu, sana 1000 dolarlık kredı lıkıtı saglıyor piyasanda dolaşmasını saglıyor! o parasını cekıp gıdınce 1 dolara karsılık 10 dolar borcun ıle kalıyorsun, kaldıgın gıbı piyasada ihracatın senı dengelemıyor dogal kaynakların yok ve dışarı bır şey satamıyorsun. İçerde de kendıne yetemıyorsun.

Eklenicek tekbir soz bile yok , dakopaya gelirsen haber ver buralardayim )))

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Anlatıyım ılgılısıne

Böyle olduğunu bilmiyordum hocam , aydınlattığın için teşekkür ederim.

DkQQ8nOU4AAND7A.jpg

https://twitter.com/tvahaber/status/1027965250417647617

Oha bu ne la.. zaytung bile yapamazdı bu kadarını.

Anlatıyım ılgılısıne

keşke [MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] gibi bir kaç arkadaş belirlense de bu konu altına sadece onlar yazsa, biz de bilgili işinin ehli insanların yorumlarını okusak ve ülkeye katkımız olsa cahillikten uzak..

'' Ülkede CHP seçmeni belli bir standartın üstünde ve dolar yönünden bence zenginler. '' Keşke böyle olsaydı be :)

Kısmen öyle. Kıyaslama yaparsak öyle hocam. Seçim haritasına baktığımızda AKP mesela köy falan ve sıradan şehirlerde zirve yapıyor CHP tam tersi ve emin ol yaşam standardı üst seviyede olan o şehirlerde CHP kazanıyor ve durumları da iyi. Döviz yatırımı da yaparlar. Her birinde bin dolar varsa yeter :)

Erdoğan geçenlerde yurt dışına dolar kaçıran nankörlerden bahsediyordu kim onlar biliyor musun?

Son 10 yılda peydah olmuş yıllık milyar dolar ciro yapan şirketlerin sahipleri.

Belki de son 16 yıldadır :)
Neyse hocam kaçıran kaçırıyor kaçırmayan ise içeride vergi kaçırıyor.
Olan bana sana oluyor maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri