Günde 2.200 TL Getiren Kanal KAPANDI ...

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanal kapandı diyor adam.... :) Kanal denen bişey yok ortada ve para kazanmasıda kapatılmış. Gönderilen Topluluk ihtarı 3 Adettir. 3. Topluluk ihtarında kanal gümler. Ama bu arkadaşa gönderilen Topluluk ihtarı farklı bişey Atom bombası gibi gelmiş ve kanalın yaşama şansı bile kalmamış.

Valla koydugu mailde yazan o. 3. icin mail gelmemistir daha, o geldiginde diger kanallarida gider zaten. Ayni olay benimde basima geldi. 2 kez topluluk yedikten sonra bu mail geldi, 2 hafta bittigi an kanala giris yapamadan 3. toplulugu yedim. 470 lira falan getirmisti kanal, 400 lira olarakta almistim kazancini.

benimde böyle kapandı ama alamadım parasını inş alırsın

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi bu konuda ne düşünüyorsun .Alimler ihtilafa düştüler

Kanal uctuysa alirsin odemeni eksiksiz.Para kaznamasi gittiyse yine alirsin ama kac lira kesecegi bir muamma.Kiminde normal kesinti yapiyor kiminde daha fazla.3Ama sonuc az yada cok alirsin.

Itiraz edip kanali acitirma durumu karisik.Olabilirde olmayabilirde buda senin elinde.Videonuda kanalinida ,kanali ndurumunuda en iy isen biliyorsun.Gozun kesiyorsa yap itirazini dene sansini,gozun kesmiyorsa yap ayni tur bir kanal isine bak.

saygilar

günlük bu kadar para nasıl kazanılır abi biz boşa harcıyoruz kendimizi yüklüyoruz 10 gösterim bile almıyor videolar anlamadım ki

geçmiş olsun derdini iyi anlıyorum... neyse
ben şöyle yaptım...
1-o eski adsense ve kanalları bir iki gun dınlendır saedce mail takibi yap... para kazanma sıkıntı olacakmı takıbe al, adsense sayımı durdurumu devam edıyormu ? onu incele mailler felan, içerdeki parayı kapmaya bak....

2-sonrasından yenı adsense aç ve orada doluna devam et...

Partnerlerle çalışmayı dene bence. Adsense videolarını inceleyince her türlü aynı şeyi tekrarlar. Partnerlerin kapısını çal bence.

Evet arkadaşlar durum bu şekilde, aslında böyle bir şey bekliyordum çok bile dayandı denebilir,

Aynı adsenseye bağlı başka Kanallarda sıkıntı yok para kazanması falan aktif ..

Asıl sorum şu olucak içerdeki bu parayı alabilirmiyim ?

gqx5.png

9mzd.png

adsensendeki tüm kanallari kapanmadiysa alabilirsin gelecek ay parani

Aynı şey benim de başıma geldi itiraz ettim 1 gün sonra kanalım geri açıldı.Hemen itiraz edin topluluk ihtarından dolayı geri açılma ihtimali var. Şansınızı deneyin bence.

tamam ama nasıl itiraz edicem peki ?

Gmail e giriş yapılıyor kanala girilmiyor, video yöneticisi Kanal ayarları v.s hiç birşeye girilmiyor

tamam ama nasıl itiraz edicem peki ?

Gmail e giriş yapılıyor kanala girilmiyor, video yöneticisi Kanal ayarları v.s hiç birşeye girilmiyor

gmail acikken youtube girince nasi bi sayfa cikiyor? ekran goruntusunu atarmisin? eger hesabinla alakali bi sayfa cikiyorsa hesabin kapali degil. 2 kez topluluk yemissin. zaten maildede yaziyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Bu kanal ile ile menüel ilgilenildiğini düşünmekteyim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]

( Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ) buraya kadar doğru, ama para kazanma özelliği kapanmadı henüz.
Kanalla manuel ilgileniyorum orası da tmm.
yaklaşık 2 ay öncede günde 300 lira getiren kanalım feshedildi, ama parasını aldım, ama onda bu yazıyordu,
Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.
Paranın alıp alınamıyacağı 12 Ocakta belli olcak zaten, tani o tarihe kadar ne olur onu bilemem

( Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ) buraya kadar doğru, ama para kazanma özelliği kapanmadı henüz.
Kanalla manuel ilgileniyorum orası da tmm.
yaklaşık 2 ay öncede günde 300 lira getiren kanalım feshedildi, ama parasını aldım, ama önce bu yazıyordu,
Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.
Paranın alıp alınamıyacağı 12 Ocakta belli olcak zaten, tani o tarihe kadar ne olur onu bilemem

Hocam kanalda kaç video var ve tek kanalmı bu kadar bıraktı?

videolar senın değilse para kazanma devre dışı kalmadığına şükret bence.mis gibi 10bin tl var :D

gmail acikken youtube girince nasi bi sayfa cikiyor? ekran goruntusunu atarmisin? eger hesabinla alakali bi sayfa cikiyorsa hesabin kapali degil. 2 kez topluluk yemissin. zaten maildede yaziyor.

Normalde her zaman bu ekran gelirdi sonra, kanalın bulunduğu yere tıklardır 1 kez ve kanal açılırdı.

Ama şimdi bu ekran hiç gelmiyor beni boş gmail sayfanına atıyor sistem.
Kanal oluşturma ekranı geliyor Video yöneticisine tıklayınca.

ylf8.png

---------- Mesaj saat 16:39:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:36:10 civarında gönderildi. ----------

Valla koydugu mailde yazan o. 3. icin mail gelmemistir daha, o geldiginde diger kanallarida gider zaten. Ayni olay benimde basima geldi. 2 kez topluluk yedikten sonra bu mail geldi, 2 hafta bittigi an kanala giris yapamadan 3. toplulugu yedim. 470 lira falan getirmisti kanal, 400 lira olarakta almistim kazancini.

Yani 2 hafta sonra kanal açılcak mı ?
Yada bu süreci daha aza indirmek mümkün mü ?
itiraz edicektim ama olmadı

benimde bi kanalım böyle gitti nedense çok kazandıran kanallarda saçma sapan bi etiket bahane gösterilerek kapatılıyor. parayı alırsın bende almıştım.

Normalde her zaman bu ekran gelirdi sonra, kanalın bulunduğu yere tıklardır 1 kez ve kanal açılırdı.

ylf8.png

Iste eger tamamen kapanmis olsa boyle bisey cikmaz ve bu google urunune erisemiyorsunuz diye bi uyari cikar. Sende o yok. Kanalin kazancini alirsin %80 ihtimal. biraz kesinti olabilir tabii

---------- Mesaj saat 21:48:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:19 civarında gönderildi. ----------

ylf8.png

---------- Mesaj saat 16:39:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:36:10 civarında gönderildi. ----------

Yani 2 hafta sonra kanal açılcak mı ?
Yada bu süreci daha aza indirmek mümkün mü ?
itiraz edicektim ama olmadı

2 haftadan once acilmaz. Hatta sana olacagi soyliyim. 2 hafta dolmadan 1 kere daha topluluk yiyceksin ve kanal tamamen gidecek, ama parasini alirsin.

Benımde günlük 80 tl kazandıran videoma dünya geneli engeli geldi Sanırım bende para kesinleşmediği için bu videodan kazandığım parayı alamıyacaığım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri