ne bekliyordun hocam.. kategorin dandik pek para kazandırmayan bi kategori ondan 1k - 1$ eder.
Kazanç çok uçuk ondan dolayı diyorum dandik dediğin kategoriye göre
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne bekliyordun hocam.. kategorin dandik pek para kazandırmayan bi kategori ondan 1k - 1$ eder.
Kazanç çok uçuk ondan dolayı diyorum dandik dediğin kategoriye göre
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tbm kaçdan hesapladın peki birde şöyle söyliyim günde 200k alsam izlenim ingilizce ne kadar kazanırız fotoslayt videolar 3-5 dk
Allah böyle insanlardan razı olsun ikinizde işi gücü rast gelsin inş böyle şeyleri görünce mutlu oluyorumMehmet Hocam ile alışverişimiz tamamlandı. Adsense ve Ytnin son iki üç ay uyguladığı sistem değişikliğinden kanallar ve buna istinaden gelir olumsuz etkilendi. Bu konuda şubat ödemesinde toplamda eksik kalan kısmın yarısını garanti taahhüdünde bulunan Mehmet Bey, insiyatif kullanarak eksik kalan kısmın tamamını tarafıma iade etmiştir. Kendisi aradan geçen bu 3 ay boyunca da ilgisini ve desteğini kesintisiz olarak devam ettirmiştir.
100TL, 200TL için bile insanların dolandırıcılık yaptığı bu sanal ortamda, kendisi verdiği sözün de üzerine çıkarak bence olağanüstü bir tavır sergiledi. Bırakın forumu, reel hayatta karşınıza zor çıkacak, prensip ve haysiyet sahibi, sadece tanıdığınız için bile memnun olacağınız bir kişidir....
Allah kendisinin işini gücünü rast getirsin, dert keder vermesin, hep doğru insanlarla karşılaştırsın...Kazancı, bereketi bol olsun inşallah...
Merhaba,
Gün boyu biraz yoğundum azda dışarıda işlerim vardı o nedenle post atamadım yeni atabiliyorum.
Arkadaş ile anlaştığımız üzerinden yaklaşık 3 ay geçti, bu süre zarfından YT de beklenmedik birçok güncelleme oldu...
Kanal kapanmaları, yeni bağlanan kanalların 1-2 gün içerisinde yine kapanması, düşük ödeme kesinleşmesi vs. vs. vs.
Bu süreç zarfında yaşanan problemler arkadaştan yada benden kaynaklı değildi fakat ne olursa olsun para kazanmak için yapılan bir ticaretin neticesinde arkadaşın zarar etmesini kabul etmeyeceğim için konuda bahsi geçen %50 iadeyi insiyatifimi kullanarak %100 olarak yaptım.
Burada mevzu gerçekten tutar değil, ister 5 lira olsun ister 100.000 TL önemli olan aramızdaki ticaretin amacı ve her 2 tarafında bundan eşit oranda etkileniyor olması.
Sonuçta kanallar SPAM kanallar ben para kazanırken karşı tarafın para kaybediyor olması HAK değil...
Benim bu yaptığım güzellik değil, büyüklük değil, harika birşey değil OLMASI GEREKENDİR.
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...
Hakkımızda hayırlısı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.