Günün Maçı

Allahım sen sabır ver . Hediye ettik maçı beraberliğe razıyken.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zor yırttı beşiktaş :D :D tur istanbula kaldı alır Allahın izniyle.

Maçı hediye filan etmedik adamlar 2. yarı resmen sahadan sildi çok net bir sürü posizyonları vardı

ya o değil. İlk yarı bitmeden tutturdu "Valbuena ikinci yarıyı çıkaramaz yaşından dolayı". Valbuena ilk yarıdan daha iyi oynadı ve bence maçın en iyisiydi.

TRT'nin tüm spikerleri bu kadar mal olmak zorunda mı?

Babel'e maç boyunca Talisca demesi de mallığının başka bir boyutu.

Ben olsam soyunma odasına gitmeye utanırdım. Giyinmeden otobüse atlayıp uyusun bence.

ikinci turu geçemez bence bjk.lyon çok güçlü.ikinci yarı bjkye top göstermediler ve şansız günündeydiler.3-4 yemediğine dua etsin bejiktaş.

Yazik oldu.amatorce goller yedik. Kaleci topu taca yada kornere atmadi malesef.hakemler iyidi ortada. Ist de 1 sifir alsak tur atlariz.

trt gerçekten maç sunmasın ya. önceden nadirende olsa hata yapılınca hemen farkedilip özür dilenirdi. bunlar hatayı maç boyu sürdürüyor ve farkında değiller.
2. yarıyı izlemedim, film orda kopmuş galiba, bjk burda turu geçer diyorum.

Bjk bu maç ballıydı, dua etsinler beceriksiz Lyon forvetlerine + 2 Direğe.
İkinci maçta şöyle yener böyle eleriz demeden önce BJK burda gol yemesin diye dua etmelisiniz.
Bjk burda 1 gol bile yerse dağılır.
Lyon burda gol atar.
Bjk turu geçemez.
Bu başlıktan şimdiden yazayım.

Lyon Deplasman maçlarında çok kötü, bizde evimizde çok iyiyiz. Deplasmada attığımız gol avantajımız var İstanbulda geçeriz. :) --BEŞİKTAŞ--

İstanbul'da tur atlayacağımıza inanıyorum. Bugün lyonun iyi bir oyunu yoktu tamamen kendi hatalarımızdan pozisyona soktuk adamları ancak maç sonucu yine de güzel. Maçtan önce 2-1 yenildi sayalım oynamayın deseler herkes kabul ederdi bence lyon deplasmanında oynuyorsun sonuçta.

Böyle bir hakemi zor buluruz. Sesim kısıldı bağırmaktan Fabri'ye.

Taraftar nasıl ki brugge maçından sonra kaleci Tolga'nın üzerine gittiyse bir zahmet Fabri'nin de üzerine gidilsin. Kaçtır aynı hareketi yapıyor.

Beşiktaşımın her maçını izlemeye çalışan biriyim. Ben 3 kere şahit oldum Fabri'nin bu hatasına ve Şenol hoca nın kızmasına.

Bravo fabri; Maçı katlettin !!!

Herşeyi geçtim Marcelo gibi bir adam yok gelecek maç.. Atınç oynar artık ;)

Bjk bu maç ballıydı, dua etsinler beceriksiz Lyon forvetlerine + 2 Direğe.
İkinci maçta şöyle yener böyle eleriz demeden önce BJK burda gol yemesin diye dua etmelisiniz.
Bjk burda 1 gol bile yerse dağılır.
Lyon burda gol atar.
Bjk turu geçemez.
Bu başlıktan şimdiden yazayım.

Bu neyin kafası dicem de, kullandıgın user neyin kafası olduğunu kanıtlar gibi. :D

Vodafone Arena da kuracağımız baskıyı kaldırabilicek bi takım değil lyon . Beşiktaş çok ballı takım diyenleri görüyorum da lyonda çok ballı takım diyememe sebeplerini anlayamadım :) beşiktaşın 2-0 , 3-0 yapabilicek pozisyonları vardı ama bizde atamadık.
Kabul baskı yedik son yarım saat çünkü hem cenk , talisca ve babel yani 3 hücumcumuz formsuzdu hemde lyonla oynuyoruz akhisarla değil normal yani bu baskı . Benim tek üzüntüm fabrinin hatasıydı onun dışında beşiktaş ilk 60 dk hücum oyuncularının kendi performanslarının altında kalmasına rağmen ve quaresmasız aboubakarsız olmamasına rağmen gayet iyiydi
Maçı izlemeyen birisi olsaydım 2-1 lik skora iyi derdim
Biz bu lyon'u Vodafone Arenaya gömeriz ..

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri