Hala Spam Kasın Siz

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mış mış müş müş, gerçekleşince görürüz fakat dediklerinle yapılanların alakası yok milleti korkutma boşuna hocam..

One channel tasarımıyla zaten TV kanalı projesine geçecekti youtube daha başaramadılar bunda yayınlanacak olanlarda ilk 50 Youtuber gibi youtuberlar olacaktı senin dediğin gibi dizi filmle alakası yok Youtuberlar programlar falan düzenleyecekti zaten bunu açıklamıştı youtube.. Saate Kaç dizi yükleniyor kaç film yükleniyor linsansı kullanıcılar tarafından bile kaç dilde yükleniyor.. Ortak bir yayın yapan kanaldan bunun olması mantıklımı Hint filmi bi firmanın filmini mi yayınlıcak sanki dediklerinin doğruluk payı sıfır :) kaynak tükenmez.

Türkçe kanallar için diyorum... Türkiyede , türkçe yayın yapanlar için... mış, muş artık göreceğiz....

video işi yapan herkes bu adamı bilir,benimle zamanında çok çalışmak istemişti yol verdim elemana aferin aferin :D

Kime soracağına bağlı Ehl-i Sünnet bir alime danışabilirsin en sağlam ve en temiz kaynak onlardadır. Onlardan başkasına sorma.

O da çok anlar artık youtubeden.

İslama göre yorumlarsak

para kazanmak için özgün çalışan adamın kanalını kopyalamak haramdır,adam emeğini saatlerini verir videosunu atar bir bakmışsın başkaları senin üzerinden para kazanıyor.Ha vine videosu yapmıştır eğlence için 6-7 saniyelik insanlar.twitter'da orada burada paylaşmıştır bunları alıp toplarsın birleştirirsin veya direk başka birleştirenlerinkini alır aynısını yüklersin bu haram olmaz veya büyük televizyon kanallarına ünlü bi konuk gelmiştir program bittiğinde o kısmı kesersin biçersin atarsın vs. problem teşkil edecek şeyler değildir dinende.Mantığınızla hareket edin siz.

O da çok anlar artık youtubeden.

İslama göre yorumlarsak

para kazanmak için özgün çalışan adamın kanalını kopyalamak haramdır,adam emeğini saatlerini verir videosunu atar bir bakmışsın başkaları senin üzerinden para kazanıyor.Ha vine videosu yapmıştır eğlence için 6-7 saniyelik insanlar.twitter'da orada burada paylaşmıştır bunları alıp toplarsın birleştirirsin veya direk başka birleştirenlerinkini alır aynısını yüklersin bu haram olmaz veya büyük televizyon kanallarına ünlü bi konuk gelmiştir program bittiğinde o kısmı kesersin biçersin atarsın vs. problem teşkil edecek şeyler değildir dinende.Mantığınızla hareket edin siz.

Mantık bazen işe yarar ama Mantığında duvara tosladığı zamanlar var değil mi pagemaster.

Örnek vermek istemiyorum buna sen anlarsın Ehl-i Sünnet alimleri bizler için çok önemli bir iş yapmadan dini açıdan meraklıysan onlara danışacaksın.

Başka kişiye danışırsan atıyorum adam helale haram dedi haramı helal diyen bir tip nasıl güveneceksin buna..

Buna dikkat etmek lazım.

o adam kadar zamanım olsa bende spam kasmazdım herhalde

dostum bu nasıl bir video böyle ,!! pewdie denmi alıyosun alsanda sabahı bulmaz orantılı sallayın :)

Hocam orantılı sallamak yerine orantılı spam yapmayı başarsanız yapılan yorumu baltalamak yerine dünya engellerini aşsanız diyorum hani ;)

Kendisi youtubenin en çok kazanan bireysel kullanıcısıdır aynı zamanda
Kanalını incelerseniz Online satış yaptığınıda görürsünüz
çok sağlam çalışıyorlar..

Hocam orantılı sallamak yerine orantılı spam yapmayı başarsanız yapılan yorumu baltalamak yerine dünya engellerini aşsanız diyorum hani ;)

hiç bir videoyu ünlemli yüklemem camtasia ,wonder sony vegas, vs programlarıda çok iyibilirim ve aşarım piyasada dolaşan çoğu kaliteli filmlerin sadece üzerinde ismim yok. ben sadece şunu anlamadım shakiranın bile klibini ben engelden geçirip attıkdan 2 gün içinde telif geliyorken sen nasıl oluyorda büyük videonun engelini kaldırıp, aynı zamanda hit alarak telif yemiyorsun orada takıldım.

hiç bir videoyu ünlemli yüklemem camtasia ,wonder sony vegas, vs programlarıda çok iyibilirim ve aşarım piyasada dolaşan çoğu kaliteli filmlerin sadece üzerinde ismim yok. ben sadece şunu anlamadım shakiranın bile klibini ben engelden geçirip attıkdan 2 gün içinde telif geliyorken sen nasıl oluyorda büyük videonun engelini kaldırıp, aynı zamanda hit alarak telif yemiyorsun orada takıldım.

Telif yemediğimi söylemiyorum hocam spam dediğiniz nedir sizin ben sizi anlamıyorum spam yapan telifi göze alır spam yapmak bir kanala 1000 lerce video atıp beklemekmidir. Tabiki hayır 100 kanal her kanala 5 10 arası video 2 gün sonra sil videoları 2 günde abone de edinmiş olursun ortalama 3 gün at normal kalitede videolar kalsın adara telif gelebilicek videoları atıp çekiceksin ya da bırakıcaksın kanalın kapanıcak silmiceksin o zamanda ne abone our nede düzenli bir çalışma yap bu şekilde tabi bunu yapmanın kolay olduğunu söylemiyorum zor bir çalışma özgün yapmak daha kolay bunu yönetmekten.
Fakat bu zor çalışmayı geçtikten sonra abone sayısını kanallara oturttuktan sonra özgüne geçmek bence daha çok etkileyici olur. Bu sistemle çalışırken çok kanalım kapandı hala da kapanan kanallarım oluyor ben tek videodan bahsettiğim hiti almıyorum.

Ben 20 sn lik videom gunde 150 tl getirdi ama kapandi, yani spam kalici dgl

Burası Youtube Para forumu değil mi hayırdır spamcılar forumu diye kim koydu yeni adını?!

İsteyen istediğini yapsın o zaman hayvandan farkımız kalmasın.

Arkadaşım bak biz insanız diğer varlıklardan üstünüz aklımız var doğruyu yanlışı ayırt edebiliyoruz Elhamdulillah değil mi, örnek veriyorum bir özgün arkadaş 1 saatlik videoyu çekiyor konuşuyor oyunu izleyenlere anlatıyor öğrenmesi için 1 saat emek veriyor ve spam yapan kişiler gelip bunu izinsiz bir şekilde videosunu kopyalıyor..

Nerede şimdi emeğe saygı 1 saniyelik video dahi olsa izinsiz bir şey yapmayacaksın arkadaşım..!

Evet akıl var ama işte bazı kişilerde demek ki yok sen niye üstüne alınıyorsun senin dediğinle konunun ne alakası var ? Post olsun diye yazı yazmayın.Konu o değil konu özgüncülerin büyüklenmesi kendilerini bi .... sanmaları sadece bu konudaki olayı diyorum ,herkes çok biliyor zaten önüne gelen girmiş yazmış :) Bi akıllı sizsiniz gidin özgün yapın zaten siz aman aman :D.

Edit: yaş kaç baktıktan sonra yazmaktan vazgeçtim :) konu burda kapansın...

Son düzenleme:
Bu kanalı yeni görenler bi kaç gün uyuyamazlar :) sonucta o insan sende :):) bend eöle bi etki yaratmıştı ilk gördüğümde

özgünde 5-6 ay sabredip 10 k abone yapmak sorunsuz tek kanal parayı kırmaktır ;)

kardeşim anlamıyorsunuz. Abi benim kafam basmıyor özgüne olmuyor ben ne yapayım. spamcıyım ben ! onlar tek kanalla parayı kırsın ben 20 kanalla yine aynı hesap. özgün video yapamıyor veya hazırlayamıyorum diye yt işinimi bırakayım ! herkes işine baksın. kim özgün çalışmış kim spam çalışmış bu kimseyi ilgilendirmez ! günahtır haramdır vs bunları göze alarak yapıyoruz. günahsa bizim günahımız hesabını biz vereceğiz !

Evet akıl var ama işte bazı kişilerde demek ki yok sen niye üstüne alınıyorsun senin dediğinle konunun ne alakası var ? Post olsun diye yazı yazmayın.Konu o değil konu özgüncülerin büyüklenmesi kendilerini bi .... sanmaları sadece bu konudaki olayı diyorum ,herkes çok biliyor zaten önüne gelen girmiş yazmış :) Bi akıllı sizsiniz gidin özgün yapın zaten siz aman aman :D.

Edit: yaş kaç baktıktan sonra yazmaktan vazgeçtim :) konu burda kapansın...

Ben spam çalışmıyorum özgün çalışıyorum.. Ben şahsen kendimi senin taribirinle bir b... zannetmiyorum öyle hissetme derdinde de değilim.

Kul hakkı denen bir şey var şu an kafana buna basmaz umursamazsın ama o önüne mutlaka çıkacak ben en azından özgünden bir şeyler çıkartmaya çalışıyorum emekle senin gibi hazıra konup başkalarının parasını yemiyorum beni daha fazla konuşturma burada.

Gelmiş bir de yaşa baktıktan sonra vazgeçtim diyorsun sen doğma büyüme olduğun yaştamıydın hayırdır.

Bu nasıl bir terbiyesizliktir, hem emek hırsızlığı yapın hemde bir yüzle gelin özgünler kendilerini bir b... zannediyor deyin. Sana hayret ediyorum.

günahsa bizim günahımız hesabını biz vereceğiz !

Seninle aynı site içerisinde üyeyim değil mi bir yanlış yapıyorsunuz bunu görüyoruz söylemezsek batana kadar dibine gideceksiniz, biz sadece sizleri kendi iyiliğiniz için uyarıyoruz. Spamı bırakın emek hırsızlığına bir son verin kendiniz özgün çalışın.

Ben spam çalışmıyorum özgün çalışıyorum.. Ben şahsen kendimi senin taribirinle bir b... zannetmiyorum öyle hissetme derdinde de değilim.

Kul hakkı denen bir şey var şu an kafana buna basmaz umursamazsın ama o önüne mutlaka çıkacak ben en azından özgünden bir şeyler çıkartmaya çalışıyorum emekle senin gibi hazıra konup başkalarının parasını yemiyorum beni daha fazla konuşturma burada.

Gelmiş bir de yaşa baktıktan sonra vazgeçtim diyorsun sen doğma büyüme olduğun yaştamıydın hayırdır.

Bu nasıl bir terbiyesizliktir, hem emek hırsızlığı yapın hemde bir yüzle gelin özgünler kendilerini bir b... zannediyor deyin. Sana hayret ediyorum.

Ahh ahhh yaşına verdim hadi git :)

Son düzenleme:
Ne cok uzattınız bu konuyu .. Adam fikirlerini paylaştı başladınız tartışmaya ..

Spamcıysa spamcı yarın diger gün sen degil spamcı zarar görecek ..

Özgüncüyse özgüncü saglam adimlarla ilerliyorsun spamcılara laf atmamalısın ..

Netice budur laf sokma çabalarını bırakın ..

Ne cok uzattınız bu konuyu .. Adam fikirlerini paylaştı başladınız tartışmaya ..

Spamcıysa spamcı yarın diger gün sen degil spamcı zarar görecek ..

Özgüncüyse özgüncü saglam adimlarla ilerliyorsun spamcılara laf atmamalısın ..

Netice budur laf sokma çabalarını bırakın ..

Derdim laf sokmak değil derdim gördüğüm yanlışı söyleyip kendi iyiliği için karşı tarafı uyarmak bunu anlamazsa laf sokmuş mu oluyorum ben?

[MENTION=10915]Skrillex[/MENTION] sende adamlara kizdin hirsini benden mi cikaracaksin:) Ben genel konuştum bu tartışmaya sok noktayı koyun dedim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri