Y
ytberk
Guest
merhaba arkadaşlar. rc helikoptere kamera bağlayarak havadan görüntüleme videoları çok izlenirmi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
boyle bi imkanin varmi ? Varsa bak ne yap.sevdigin bir kiz vs varsa,git ilk cicekciyebi 200 tane gul al.sonra git bin helikoptere,kizin evinin ustune gelince biri kamerayi ceksin sende gulleri evinin depesine at
dikkat et babasi tufekle yada roketatarla filan cikmasin catiya hemen uzaklasin ordan.sonrada youtubeda guzel bi baslik guzel bi aciklama etikete bile gerek yok ekle videonu.bi bakmissinki aksam 19 ajanslarinda tv lerdesin ve videon milyonlar olmus adsensen 1000 lerce dolar..
edit edit edit edit......![]()
bende gercek helikopter sandim yuhhh
![]()
rezil olduk ne bilim rc helikopter ne hayatimizda oyuncakmi gorduk abi
![]()
Boyle bi imkanin varmi ? Varsa bak ne yap.Sevdigin bir kiz vs varsa,git ilk cicekciyebi 200 tane gul al.Sonra git bin helikoptere,kizin evinin ustune gelince biri kamerayi ceksin sende gulleri evinin depesine at
Dikkat et babasi tufekle yada Roketatarla filan cikmasin catiya hemen uzaklasin ordan.Sonrada Youtubeda guzel bi baslik guzel bi aciklama etikete bile gerek yok ekle videonu.Bi bakmissinki aksam 19 Ajanslarinda tv lerdesin ve videon milyonlar olmus adsensen 1000 lerce dolar..
Edit Edit Edit Edit......![]()
Bende gercek helikopter sandim yuhhh
![]()
Rezil olduk ne bilim RC helikopter ne hayatimizda oyuncakmi gorduk abi
![]()
:d :d :d
Sssstttt beylerr yazip durmayin konu cikmasin uste rezil olduk zaten bende gulup duruyom kendi kenimeAbi adamın gerçek helikopteri olsa burda ne işi var![]()
valla sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün
![]()
Boyle bi imkanin varmi ? Varsa bak ne yap.Sevdigin bir kiz vs varsa,git ilk cicekciyebi 200 tane gul al.Sonra git bin helikoptere,kizin evinin ustune gelince biri kamerayi ceksin sende gulleri evinin depesine at
Dikkat et babasi tufekle yada Roketatarla filan cikmasin catiya hemen uzaklasin ordan.Sonrada Youtubeda guzel bi baslik guzel bi aciklama etikete bile gerek yok ekle videonu.Bi bakmissinki aksam 19 Ajanslarinda tv lerdesin ve videon milyonlar olmus adsensen 1000 lerce dolar..
![]()
![]()
![]()
![]()
Olm akilli ol bak yazip durma konuyu acan arkadasida senide banliycam simdi haaaustaaaaaaaaaaahahhahahahahahahaha
hahhahahahaha
ne gül be
ne çketin be usta
Olm akilli ol bak yazip durma konuyu acan arkadasida senide banliycam simdi haaa
Benim bilmedigim boyle oyuncak oyun turleri konusuna vs bidaha Tovbe yazmam.Ben sadece gazoz kapaklarini dizip mermer tasi ile vurmayi birde misket oynamayi biliyom cocuklukdan ha bide sigara kagitlarini jelatinleri biriktirip satmayigerisini bilmem
![]()
Evet anlattilar seni bana ,hep micikcilik yapiyormussun,utulecegini anlayinca yerdeki misketleri bilyeleri avuclayip kaciyormussun.tamam yazmıyorum üste çıkmasın konu
harbiden bizim zamanımızada bilye vardı -kiş bayıt oynardıkbenim lög bilyelerde vardı haa
![]()
Evet anlattilar seni bana ,hep micikcilik yapiyormussun,utulecegini anlayinca yerdeki misketleri bilyeleri avuclayip kaciyormussun.![]()
Nerden biliyon ?bak işte o benim ustala ne günlerdi beeee.....
Olm akilli ol bak yazip durma konuyu acan arkadasida senide banliycam simdi haaa
Benim bilmedigim boyle oyuncak oyun turleri konusuna vs bidaha Tovbe yazmam.Ben sadece gazoz kapaklarini dizip mermer tasi ile vurmayi birde misket oynamayi biliyom cocuklukdan ha bide sigara kagitlarini jelatinleri biriktirip satmayigerisini bilmem
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu ayki youtube parasının yarısına bende helikopter aldım daha doğrusu ''Quadricopter'' Çocukluğumdan beri hevesim vardı kamerası olan bi helikoptere
Ürünü bu siteden inceleyebilirsiniz: Parrot Parrot AR.Drone - TEKNOLOJİ - BunlardanIstiyorum.com
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.