havadan görüntüleme izlenirmi

Y
  • Kullanıcı ytberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Y

ytberk

Guest
merhaba arkadaşlar. rc helikoptere kamera bağlayarak havadan görüntüleme videoları çok izlenirmi ?

Önceden tahmin etmek zor. Ancak fikir güzel daha yaratıcı başka düşüncelerle de süslendiği zaman başarılı olur diye düşünüyorum.

Çekilecek mekana bağlı, bir bölgesel tanıtım gibi çekim mi yapılacak yoksa başka bir şey mi ?

Boyle bi imkanin varmi ? Varsa bak ne yap.Sevdigin bir kiz vs varsa,git ilk cicekciye :) bi 200 tane gul al.Sonra git bin helikoptere,kizin evinin ustune gelince biri kamerayi ceksin sende gulleri evinin depesine at :) Dikkat et babasi tufekle yada Roketatarla filan cikmasin catiya hemen uzaklasin ordan.Sonrada Youtubeda guzel bi baslik guzel bi aciklama etikete bile gerek yok ekle videonu.Bi bakmissinki aksam 19 Ajanslarinda tv lerdesin ve videon milyonlar olmus adsensen 1000 lerce dolar.. ;)

Edit Edit Edit Edit...... :) :) Bende gercek helikopter sandim yuhhh :) :):):) Rezil olduk ne bilim RC helikopter ne hayatimizda oyuncakmi gorduk abi :)

boyle bi imkanin varmi ? Varsa bak ne yap.sevdigin bir kiz vs varsa,git ilk cicekciye :) bi 200 tane gul al.sonra git bin helikoptere,kizin evinin ustune gelince biri kamerayi ceksin sende gulleri evinin depesine at :) dikkat et babasi tufekle yada roketatarla filan cikmasin catiya hemen uzaklasin ordan.sonrada youtubeda guzel bi baslik guzel bi aciklama etikete bile gerek yok ekle videonu.bi bakmissinki aksam 19 ajanslarinda tv lerdesin ve videon milyonlar olmus adsensen 1000 lerce dolar.. ;)

edit edit edit edit...... :) :) bende gercek helikopter sandim yuhhh :) :):):) rezil olduk ne bilim rc helikopter ne hayatimizda oyuncakmi gorduk abi :)

:d :d :d

Boyle bi imkanin varmi ? Varsa bak ne yap.Sevdigin bir kiz vs varsa,git ilk cicekciye :) bi 200 tane gul al.Sonra git bin helikoptere,kizin evinin ustune gelince biri kamerayi ceksin sende gulleri evinin depesine at :) Dikkat et babasi tufekle yada Roketatarla filan cikmasin catiya hemen uzaklasin ordan.Sonrada Youtubeda guzel bi baslik guzel bi aciklama etikete bile gerek yok ekle videonu.Bi bakmissinki aksam 19 Ajanslarinda tv lerdesin ve videon milyonlar olmus adsensen 1000 lerce dolar.. ;)

Edit Edit Edit Edit...... :) :) Bende gercek helikopter sandim yuhhh :) :):):) Rezil olduk ne bilim RC helikopter ne hayatimizda oyuncakmi gorduk abi :)

Abi adamın gerçek helikopteri olsa burda ne işi var :D :D valla sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :D

ustaaaaaaaaaaa :D:D hahhahahahahahahaha :D:D:D hahhahahahaha :D:D:D ne gül be:D:D ne çketin be usta

hocam gerçek helikopterim olsa youtubedan gelecek paraya mı bakarım ahaha :D ama fikir güzelmiş ilerde youtubedan zengin olursam düşünürüm bunu :D

ustaaaaaaaaaaa :D:D hahhahahahahahahaha :D:D:D hahhahahahaha :D:D:D ne gül be:D:D ne çketin be usta
Olm akilli ol bak yazip durma konuyu acan arkadasida senide banliycam simdi haaa :)
Benim bilmedigim boyle oyuncak oyun turleri konusuna vs bidaha Tovbe yazmam.Ben sadece gazoz kapaklarini dizip mermer tasi ile vurmayi birde misket oynamayi biliyom cocuklukdan ha bide sigara kagitlarini jelatinleri biriktirip satmayi :) gerisini bilmem :)

Bu şekilde bitane video çek hocam buna özel bide kanal kur tasarımıda yap. Türkçe ve İngilizce paylaş. Bakmışın video ertesi gün youtube anasayfada +301 :D 301 den bir çıkıyor 5 milyon kişi izlemiş :) Adsens e bir bakıyosun Bmw Parası orda yatıyor :D

Olm akilli ol bak yazip durma konuyu acan arkadasida senide banliycam simdi haaa :)
Benim bilmedigim boyle oyuncak oyun turleri konusuna vs bidaha Tovbe yazmam.Ben sadece gazoz kapaklarini dizip mermer tasi ile vurmayi birde misket oynamayi biliyom cocuklukdan ha bide sigara kagitlarini jelatinleri biriktirip satmayi :) gerisini bilmem :)

tamam yazmıyorum üste çıkmasın konu :)

harbiden bizim zamanımızada bilye vardı -kiş bayıt oynardık :) benim lög bilyelerde vardı haa :)

tamam yazmıyorum üste çıkmasın konu :)

harbiden bizim zamanımızada bilye vardı -kiş bayıt oynardık :) benim lög bilyelerde vardı haa :)
Evet anlattilar seni bana ,hep micikcilik yapiyormussun,utulecegini anlayinca yerdeki misketleri bilyeleri avuclayip kaciyormussun. :)

abi o sigara jelatinlerini toplarlardı satmak için ama ben hiç satana denk gelmedim cidden kime satılıyordu ne yapıyorlardı onları :D

hahahahaha cok guldum ustayaa :D

Üstadım seni en iyi yaştaşların anlar :) evet ne günlerdi bea :)

Şimdi millet pvpci olmuş ama o zamanın oyunlarının verdiği zevki hiçbir zaman veremez bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri