Hayat Yolumu Çizmem Lazım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bişey değil ama sendeki durum bende olsaaa :) Ben daha yaşım 20 olmasına rağmen insanlardan nefret ediyorum. Aslında insanlardan değil de kendini insan gibi göstermeye çalışanlardan. Çoğusu kurmalı robot gibi, bir sistem ürünü gibi. Doğ büyü yaşa iş sahibi ol evlen torunun olsun öl. Klasik kısır döngü. Hani bu normalde bunu birşeyler yapma zorunluluğuna bağlamaları kötü. KPSS'ye girmessen ölürsün. Okumazsan ölürsün. Memur ol 2 bin maaşın olsun ssk olsun en temizi. Nedir bu ya harbiden. Dünyanın en büyük sürüsü insanlar. İnsan istediği gibi yaşayamaz mı. Yeri gelir açlıktan parklarda yatar yeri gelir hayallerini gerçekleştirir ama başkalarının istediği gibi yaşayamaz! Etraf kendini "cool" göstermeye çalışan afedersiniz dangalaklarla dolu. Telefonu eline alıp cafede içtiği kahve'nin STARBUCKS yazısı görünecek şekilde fotoğraf çeken, ama aslında oraya gitmek için babasının ne zorluklarda ona para yetiştiren kızlarla dolu. İnsanların birilerine birşey kanıtlama gereksinimi var. Elhamdülillah müslümanım, haşa isyan gibi niyetim yok ama nedir bu ya, neden bu insanlar çok YALAN, YAPMACIK. Çok saçma bir yaşama sistemii. Normalde kimseye anlatamayacağım düşüncelerim isayende burada paylaşmış oldum. :D Demem o ki kafa nereye sen oraya, yaşa istediğince, hayalinin peşinden koş, istediğin işi yap, özgür ol ! İleride yapmak istediğim düşüncelerim bu. Kendim olup hayallerimle yaşayıp sisteme ait olmayacağım...

WALLAHİ BRAVO...
TAM Benim düşüncelerimi yazmışsın yani bu kadar mı olur,
Süpersin Helal olsun gerçekten,
Ufkun açık, tıpkı benim gibi, dar görüşlü değilsin.. özellikle şu kelimeler..

'' Doğ büyü yaşa iş sahibi ol evlen torunun olsun öl. Klasik kısır döngü. ''
''Okumazsan ölürsün. Memur ol 2 bin maaşın olsun ssk olsun en temizi. Nedir bu ya harbiden''

Betalar konuyu basmayaydı eğlenmezdik ama en azından birşeyler kazanırdık uyuduklarında devam ederiz arkadaşlar

Vereyim çöp adsense imi bağla ahahah :)

Senin ana adsense'in ne kazanıyor ki sen ''çöp'' adsense kavramını kullanıyosun :D:D:D
Ana adsense'inde 1k yı geç sonra yedek aç onda da eşiği geçersin sonra ''çöp'' adsense kullanırsın.

Sen daha eşiği zor geçiyosun son aldığın ödeme 300 TL 1 YILDIR bu iştesin :D:D
Bak 4 ayda adam 3+1 daire alıyor.

BETA??? kim az kazananamı diyosun öyle ise Sağ üst çıkış;) :D:D:D

Beta: Valideleri tarafından kadınlaştırılmış oğlanlar tanım yaptım ama en azından duyguları daha saf olan yoğrulmamış kardeşime seni dikkate aldım yüzünü kara çıkarma :)

---------- Mesaj saat 02:15:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:50 civarında gönderildi. ----------

Senin ana adsense'in ne kazanıyor ki sen ''çöp'' adsense kavramını kullanıyosun :D:D:D
Ana adsense'inde 1k yı geç sonra yedek aç onda da eşiği geçersin sonra ''çöp'' adsense kullanırsın.

Sen daha eşiği zor geçiyosun son aldığın ödeme 300 TL 1 YILDIR bu iştesin :D:D
Bak 4 ayda adam 3+1 daire alıyor.

Emekthor şuna beta taklidi yapsana kardeşim skype ta yorulmadı oğlan

Beta: Valideleri tarafından kadınlaştırılmış oğlanlar tanım yaptım ama en azından duyguları daha saf olan yoğrulmamış kardeşime seni dikkate aldım yüzünü kara çıkarma :)

---------- Mesaj saat 02:15:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:50 civarında gönderildi. ----------

Emekthor şuna beta taklidi yapsana kardeşim skype ta yorulmadı oğlan

tamam çekim onu bi ara sokağa [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ismini ver ismini!

Neyse iyi niyetli arkadaşlar siz bu kazanamayan arkadaşımıza hayat tecrübelerinizi anlatın ben yoruldum.
Ama unutmayın bi gün herkes kazanacak ama [MENTION=1316]Alex[/MENTION] asla kazanamayacak :D

Enerjisi tahmin ettiğimden fazla çıktı gül gül gitti sonunda bu sefer ölü taklidine gerek kalmadı :)

Biraz durağanlaşsın forum değerli tayfayla devam ederiz

Neyse iyi niyetli arkadaşlar siz bu kazanamayan arkadaşımıza hayat tecrübelerinizi anlatın ben yoruldum.
Ama unutmayın bi gün herkes kazanacak ama [MENTION=1316]Alex[/MENTION] asla kazanamayacak :D

istemiyorki kazansın bende aynen öyleyim bakma günde 5k gelen kanala günde 10 video atmaya üşeniyorum:o:o:o
bende çok video attım ama sonunda anladım AZ-ÖZ

istemiyorki kazansın bende aynen öyleyim bakma günde 5k gelen kanala günde 10 video atmaya üşeniyorum:o:o:o
bende çok video attım ama sonunda anladım AZ-ÖZ

Allahını seversen alıntı yapma kardeşim çok güldük yeter başımıza birşey gelecek ama zaten başıma zevkli heyecanlı birşey geldi bu gece ahahah

Merhaba arkadaşlar, beni uzun süredir tanıyorsunuzdur, yaşım 26 oldu. Elimde 2 adet üni. diploması ile aile ocağında kendi sevdiğim iş olan youtube ile uğraşıyorum. Bu işe gecemi gündüzümü verdiğimi hissetmiş olmalısınız. Gerçekten öyle kimseden birşey ummadan kendim, vazgeçme kelimesini lugatımdan silerek hep kendi çabamla birşeyler yapmaya çalıştım çalışıyorum. Youtube un peşini bırakmaya niyetim yok ve inş kazancımı arttırarak devam edeceğim. Derdim biraz farklı arkadaşlar.

Sağolsunlar iyi bir ailem var ancak bazen iyi olmak yetmiyor, onlar da haklı yaşım olmuş 26 ve artık para musluğunu kestiler :p Ben de dolayısıyla evde tıkıldım kaldım. İlçede yaşıyorum burada hiçbirşey yok, arkadaşlar da dışarıda. Bazen haftalarca evden çıkmadığım oluyor ve psikolojim bozulmak üzere. Ayrıca ben ortamları gezmeyi eğlenmeyi gece hayatını çok seven biriyim :rolleyes: Hal böyle olunca evdeki hapishane hayatı beni evden kaçma noktasına getirdi. Kaçma derken çıkıp gitme.

Üniyi İstanbulda okudum ve istanbulun tadını alınca insan ondan uzak olduğu anlarda hep İstanbul özlemiyle yanıp tutuşuyor. Marmara-İktisat ve Anadolu Üni Çeko diplomalarım var. Ama ben sevmediğim bir işe girmek istemiyorum ayrıca hakaret eder derecede rakamlar teklif ediyorlar üstüne bir de adam beğenmeme var bu sektörler bana göre değil. Ben sevdiğim işelerle uğraşıp hayallerimi kovalamak istiyorum.

Hayaller ve idealler girince devreye aileler bunları pek anlamıyor para desteği hiç yok :o Yarın kapıdan çıksam birkaç ay zorluk çekerim sonra kendimi toparlarım gibi geliyor doğruyu yanlışı düşünmeden şu kapıdan çıkmak istiyorum artık çünkü dışarıda bir hayat akıyor ve bensiz bu bana çok koyuyor. Geceler ve ortamları çok özledim ve İstanbulu.

İşin özeti, ilçedeyim aile yanında sürekli evde asosyal yaşam inanılmaz bunaldım, yaşım gençliğim geçiyor dört duvar arasında ve bu bana çok ters bir durum. Elimdeki güçler 2 diploma ve inanılmaz bir youtube aşkı ve çalışma arzusu ve girişimci ruh.

Sizce evden çıkıp zorluklarla başedip mi doğrulmaya çalışayım, ekmek elden su gölden evde asosyal hayata devam edip youtube dan ekonomik güç elde edince mi hayallerimin gecelerin peşinde koşmalıyım? Tecrübeli arkadaşların görüşlerini merak ediyorum umarım beni biraz olsun anlamışsınızdır. Okuduğunuz için teşekkürler :) Tavsiyeleri bekliyorum.

Dostum öncelikle içinde bulunduğun duruma üzülmedim desem yalan olur. Hepimiz bu durumlardan geçmişizdir. Ben de senin gibi 26 yaşındayım. Benim tavsiyem öncelikle bir sırt çantası ve bir kamera alıp sabah erkenden İstanbul'a gelmen. Sonra kendi ilgi alanına, yeteneklerine göre önceden belirlediğin/belirleyeceğin şirketlere CV bırakman. Akşam üzerine doğru eğer kalacağın bir kimse yoksa İstanbul'da git bir tane hostele geceyi orada geçir. Hem şu an kış sezonu fiyatlar da düşüktür. Sabah yine erkenden uyandın bir şeyler yedikten sonra bu kez otellerin yoğun bulunduğu Sultanahmet'e gel. Eğer İngilizcen varsa, resepsiyon ya da restorantta çalışabileceğini söyle. Bunu niçin tavsiye ediyorum. Örneğin öğlen vardiyasını aldığında mesela 15:00-22:00 ya da 23:00 gibi çalışsan sonra ver elini İstanbul geceleri. Hem sabah erken kalkma derdi yok. Nasıl olsa bir sonraki gün 3'te alıcan görevi. Aynı zamanda bir çok otelde çalışanlara otel içerisinde kalacak yer veriyorlar. Maaş olarak yeni olduğun için 800-1200 arası verirler ama en azından bir süreliğine bu seni götürür. Görev zamanında da elinin altında bilgisayar olacağında duruma göre Youtube kasarsın. Olay bu. İzinli olduğun gün de Bursa'ya gidersin. O arada daha kurumsal bir şirketten iş teklifi gelirse de ne ala..

Edit : Şimdi farkettim yanda yaşım 27 görünüyor ama Temmuz'a daha çok var :)

Dostum öncelikle içinde bulunduğun duruma üzülmedim desem yalan olur. Hepimiz bu durumlardan geçmişizdir. Ben de senin gibi 26 yaşındayım. Benim tavsiyem öncelikle bir sırt çantası ve bir kamera alıp sabah erkenden İstanbul'a gelmen. Sonra kendi ilgi alanına, yeteneklerine göre önceden belirlediğin/belirleyeceğin şirketlere CV bırakman. Akşam üzerine doğru eğer kalacağın bir kimse yoksa İstanbul'da git bir tane hostele geceyi orada geçir. Hem şu an kış sezonu fiyatlar da düşüktür. Sabah yine erkenden uyandın bir şeyler yedikten sonra bu kez otellerin yoğun bulunduğu Sultanahmet'e gel. Eğer İngilizcen varsa, resepsiyon ya da restorantta çalışabileceğini söyle. Bunu niçin tavsiye ediyorum. Örneğin öğlen vardiyasını aldığında mesela 15:00-22:00 ya da 23:00 gibi çalışsan sonra ver elini İstanbul geceleri. Hem sabah erken kalkma derdi yok. Nasıl olsa bir sonraki gün 3'te alıcan görevi. Aynı zamanda bir çok otelde çalışanlara otel içerisinde kalacak yer veriyorlar. Maaş olarak yeni olduğun için 800-1200 arası verirler ama en azından bir süreliğine bu seni götürür. Görev zamanında da elinin altında bilgisayar olacağında duruma göre Youtube kasarsın. Olay bu. İzinli olduğun gün de Bursa'ya gidersin. O arada daha kurumsal bir şirketten iş teklifi gelirse de ne ala..

Aslında çantamı alıp hiçbirşey düşünmeden çıkıp İstanbul'a gidecek cesaretim ve isteğim var, ingilizcem de anlaşabileceğim düzeyde. Konuşma pratiğim var yurtdışından. Gerçekten zor bir durum evde kapanıp kalmak allah kimsenin başına vermesin. Yani ilçede olmasam daha makul olur çıkar gezerim gidecek yer olur ama bütün arkadaşlarım dışarıda şuan ilçede ben kaldım. Bardağın taştığı son damla olur ya öyle bir haldeyim şuan yani kapıdan çıktı çıkacağım çünkü gecelerim, yaşamayı hakettiğimi düşündüğüm herşey bensiz akıp gidiyor üni varken İstanbul da gerçekten yüksek yaşadığım dönemler vardı ritim olarak Taksim gecelerini kim özlemez ki insan öyle özlüyor ki ömür boyu okul okuyası geliyor ne güzel aile okuyor diye para yolluyordu :) Gözümü karartıp dedin gibi birşey planlıyorum 2 de diplomam var onları da çantama alırım bir faydası olur belki. Eğer bir radikal çıkış yaparsam evden yazacağım bu başlığa paylaşırım yine sizinle son perişanlıklarımı :)

Yoksa etiketleri alt alta girmeyi mi buldun :D (iyi bilirsin bu konuyu)

Ulan ne kadar cahil perişan rezalet biriyim dimi ahahah

Betaların arzularında hep böyleyim o yüzden Başıma gelen en heyecan verici beta ulan ahahh bir de yazıyorum buna sus canım kardeşim ya da susma enerjini eksilere götür ahahha :D

WALLAHİ BRAVO...
TAM Benim düşüncelerimi yazmışsın yani bu kadar mı olur,
Süpersin Helal olsun gerçekten,
Ufkun açık, tıpkı benim gibi, dar görüşlü değilsin.. özellikle şu kelimeler..

'' Doğ büyü yaşa iş sahibi ol evlen torunun olsun öl. Klasik kısır döngü. ''
''Okumazsan ölürsün. Memur ol 2 bin maaşın olsun ssk olsun en temizi. Nedir bu ya harbiden''

aynı kafadan dostlar olması sevindirici birşey :) hiç değilse birbirimizin halinden anlıyoruz.

3 aptal ve umudunu kaybetme filmlerini izle
bu iki film hayatımı değiştirdi
tavsiye ederim

(bu arada ne hayatmıs 160 mesaj oldu :) )

3 aptal ve umudunu kaybetme filmlerini izle
bu iki film hayatımı değiştirdi
tavsiye ederim

(bu arada ne hayatmıs 160 mesaj oldu :) )

Flm tavsiyesi çok iyi oldu hemen bu gece bakacağım. Filmler insanların bilinçaltına işleyip hal hareket ve tutumlarına yön verebiliyor ve belki hayatını bile değiştirebilir dediğin gibi.

Konuyu Up latmak için bazı arkadaşları kullandım ama silinebilir onların mesajları :)

3 idiot u izledim hint filmi değil mi o yoksa başka film mi bu

Flm tavsiyesi çok iyi oldu hemen bu gece bakacağım. Filmler insanların bilinçaltına işleyip hal hareket ve tutumlarına yön verebiliyor ve belki hayatını bile değiştirebilir dediğin gibi.

Konuyu Up latmak için bazı arkadaşları kullandım ama silinebilir onların mesajları :)

3 idiot u izledim hint filmi değil mi o yoksa başka film mi bu

evet 3 idiot hint filmi teması hayatta sevdiğin işi yaparsan hem mutlu hem basarılı olursun.
umudunu kaybtme filminde ise bu uğurda asla moralini bozmanı anlatır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri