H
honda_35
Guest
Hocam okumadınız sanırım ama yukarıda bir arkadaş sattığı kanalı geri almaya mı çalışıyor diye sorduğunda ben "Kimseyi suçlamayalım tabi ki bunu NET olarak bilmiyoruz." diye yazmıştım. Birebir sizi suçlayan bir konu yok ortada. Hee bulduğum verilerle sizinkilerden uyuşan olduğu zaman bunları da belirttim doğal olarak. Diğer arkadaşın bilgilerini bilmediğim içinde yönetimden yardım istedim.
Ben olayı adım adım ilk aldığım andan itibaren anlattım. İçlerinde yanlış bir şey varsa sizde söyleyebilirsiniz. Ben kanalı sizden aldım ve forumda sizden başka kimse bilmiyor bunu. Ve ben de sadece hesabımın çalındığında ki kişinin bıraktığı bilgileri paylaştım burada. Zaten o bilgilerde bir üye ile uyuşuyormuş forumda. Yönetim daha detaylı bilgi verecektir adı geçen arkadaş da cevap verdiğinde.
Hepsini tek tek okudum hocam o lafım size değil yorum atan 1 arkadaşa 2side aynı diyen bir arkadaş için yazdım ben size ekstre göstereyim kendi adıma ayit adresime bakın telefon numara mı vereyim arayın istediğiniz dakika.siz bana mesaj attığınızda ben size birşey sordum siz cevap vermediniz bana sorum şuydu ikincil mail adresi var mı . Siz bana geri dönüş yapmadınız bile.Ben paypalıma 5 tl eksik diye kanal sattım forumda gülen oldu aşağılayan oldu konum açık bakabilirsiniz. kimseden bedavaya karşılık vermeden birşey almam kimsenin birşeyindede gözüm yok ALLAHA şükür dediğim gibi bir arkadaşın daha çalınmış creative kanalı arkadaş kendi tüm bilgilerimi ben istemeden versi telefon numarasına kadar bende kanalını kurtarıp 2 adımlı doğrulamayı açtırttım kendisine.