Hesabımı çalmaya çalışan forum üyesinden şikayetçiyim.

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Hocam okumadınız sanırım ama yukarıda bir arkadaş sattığı kanalı geri almaya mı çalışıyor diye sorduğunda ben "Kimseyi suçlamayalım tabi ki bunu NET olarak bilmiyoruz." diye yazmıştım. Birebir sizi suçlayan bir konu yok ortada. Hee bulduğum verilerle sizinkilerden uyuşan olduğu zaman bunları da belirttim doğal olarak. Diğer arkadaşın bilgilerini bilmediğim içinde yönetimden yardım istedim.

Ben olayı adım adım ilk aldığım andan itibaren anlattım. İçlerinde yanlış bir şey varsa sizde söyleyebilirsiniz. Ben kanalı sizden aldım ve forumda sizden başka kimse bilmiyor bunu. Ve ben de sadece hesabımın çalındığında ki kişinin bıraktığı bilgileri paylaştım burada. Zaten o bilgilerde bir üye ile uyuşuyormuş forumda. Yönetim daha detaylı bilgi verecektir adı geçen arkadaş da cevap verdiğinde.

Hepsini tek tek okudum hocam o lafım size değil yorum atan 1 arkadaşa 2side aynı diyen bir arkadaş için yazdım ben size ekstre göstereyim kendi adıma ayit adresime bakın telefon numara mı vereyim arayın istediğiniz dakika.siz bana mesaj attığınızda ben size birşey sordum siz cevap vermediniz bana sorum şuydu ikincil mail adresi var mı . Siz bana geri dönüş yapmadınız bile.Ben paypalıma 5 tl eksik diye kanal sattım forumda gülen oldu aşağılayan oldu konum açık bakabilirsiniz. kimseden bedavaya karşılık vermeden birşey almam kimsenin birşeyindede gözüm yok ALLAHA şükür dediğim gibi bir arkadaşın daha çalınmış creative kanalı arkadaş kendi tüm bilgilerimi ben istemeden versi telefon numarasına kadar bende kanalını kurtarıp 2 adımlı doğrulamayı açtırttım kendisine.

Hepsini tek tek okudum hocam o lafım size değil yorum atan 1 arkadaşa 2side aynı diyen bir arkadaş için yazdım ben size ekstre göstereyim kendi adıma ayit adresime bakın telefon numara mı vereyim arayın istediğiniz dakika.siz bana mesaj attığınızda ben size birşey sordum siz cevap vermediniz bana sorum şuydu ikincil mail adresi var mı . Siz bana geri dönüş yapmadınız bile.Ben paypalıma 5 tl eksik diye kanal sattım forumda gülen oldu aşağılayan oldu konum açık bakabilirsiniz. kimseden bedavaya karşılık vermeden birşey almam kimsenin birşeyindede gözüm yok ALLAHA şükür dediğim gibi bir arkadaşın daha çalınmış creative kanalı arkadaş kendi tüm bilgilerimi ben istemeden versi telefon numarasına kadar bende kanalını kurtarıp 2 adımlı doğrulamayı açtırttım kendisine.

Hocam siz bana ikincil mail adresi var mı diye birşey sormadınız dün? 2 adet mesaj geldi sizden o da ilk mesajda koyduğum resim. Siz bana en son "Çok ilginç hocam kurtarma maili girmediniz mi sıfırlayın hemen" dediniz.

Yönetim isterse mesajlarımı inceleyebilir.

Geçmiş olsun. Kanalınızı tekrar kurtarabildiginize sevindim.

Hocam siz bana ikincil mail adresi var mı diye birşey sormadınız dün? 2 adet mesaj geldi sizden o da ilk mesajda koyduğum resim. Siz bana en son "Çok ilginç hocam kurtarma maili girmediniz mi sıfırlayın hemen" dediniz.

Yönetim isterse mesajlarımı inceleyebilir.

Hocam kurtarma maili ile ikincil aynı diyerek ben kurtarma maili dedim ikincil mail adresi varsa zaten şifreyi 0lıyabiliyorsunuz rahatlıkla ve ben size kanalı verdiğimde ne ikincil maili vardı nede kurtarma e maili .O yüzden ben rahatım istediğini araştırabilir herkez sizde haklısınız dediğim gibi benle bir alakası yok.

Hocam kurtarma maili ile ikincil aynı diyerek ben kurtarma maili dedim ikincil mail adresi varsa zaten şifreyi 0lıyabiliyorsunuz rahatlıkla ve ben size kanalı verdiğimde ne ikincil maili vardı nede kurtarma e maili .O yüzden ben rahatım istediğini araştırabilir herkez sizde haklısınız dediğim gibi benle bir alakası yok.

Cevap vermediniz diyorsun da bu zaten cevap verilecek bir mesajınız değildi yani. Bende yapmam gereken herşeyi yaptım ancak sizinki bir soru olmadığı için geri dönüş yapmadım.

Bu arada ben sizden alır almaz ikincil mail ve telefon eklemiştim. Buna rağmen hesabımı aldı bu adı geçen şahıs.

Yönetici arkadaşlardan adı geçen kişiyi konuya dahil etmesini rica ediyorum.

Cevap vermediniz diyorsun da bu zaten cevap verilecek bir mesajınız değildi yani. Bende yapmam gereken herşeyi yaptım ancak sizinki bir soru olmadığı için geri dönüş yapmadım.

Bu arada ben sizden alır almaz ikincil mail ve telefon eklemiştim. Buna rağmen hesabımı aldı bu adı geçen şahıs.

Yönetici arkadaşlardan adı geçen kişiyi konuya dahil etmesini rica ediyorum.

Bende bekliyorum gelsin neyse anlatsın işte dediğim bu siz kendiniz girmişsiniz ikincil ve telefon numarasını gidipte ben onları bilmeden nasıl değiştireyim ? Ek olarak size mail ve şifreyi mesaj ile verdim rar dosyası içinde değil.Benim içim rahat gönlüm ferah herşey çıkar ortaya elbet

Arkadaşlar şimdi konudaki bilgilere göre honda_35 isimli arkadaş sorumlu ve yazılanlara göre herşey onu işaret ediyor.

Ayrıca yaptığım kontrollerde Kasap_27 ile honda_35 isimli iki üyenin ip blokları aynıdır.

141.101.92.175
141.101.93.212

Şimdi bu ip bloklarının aynı olması her iki kişide aynı kişi demek değil ama aynı olması kuvvetle ihtimal.

Forumdaki bir çok üyenin aynı evden giriş yapsalarda modem ile ip leri değişsede bloklar çoğu zaman aynıdır değişmiyor.

[email protected] -
Kasap_27

Mail adresini ele geçiren Kasap_27 süresiz olarak uzaklaştırıldı.

Bu mesaja görede maili satan kişi ancak bu bilgilerle maili geri getirebilir alabilir.Sıradan bir insan başkası tarafından açılmış maili kendi kontrolü altına alnması çok zor hatta imkansızdır.

Yazılanlar dolayısı ile ve anlatılanlara görede honda_35 isimli arkadaşada süresiz uzaklaştırma cezası vermek zorunda kalıyorum.

Arkadaşlar şimdi konudaki bilgilere göre honda_35 isimli arkadaş sorumlu ve yazılanlara göre herşey onu işaret ediyor.

Ayrıca yaptığım kontrollerde Kasap_27 ile honda_35 isimli iki üyenin ip blokları aynıdır.

141.101.92.175
141.101.93.212

Şimdi bu ip bloklarının aynı olması her iki kişide aynı kişi demek değil ama aynı olması kuvvetle ihtimal.

Forumdaki bir çok üyenin aynı evden giriş yapsalarda modem ile ip leri değişsede bloklar çoğu zaman aynıdır değişmiyor.

[email protected] -
Kasap_27

Mail adresini ele geçiren Kasap_27 süresiz olarak uzaklaştırıldı.

Bu mesaja görede maili satan kişi ancak bu bilgilerle maili geri getirebilir alabilir.Sıradan bir insan başkası tarafından açılmış maili kendi kontrolü altına alnması çok zor hatta imkansızdır.

Yazılanlar dolayısı ile ve anlatılanlara görede honda_35 isimli arkadaşada süresiz uzaklaştırma cezası vermek zorunda kalıyorum.
sa serkan abi
abi sana nasıl ulaşabilirim eski mod bana profil ihlali vermişti yanlış yere konu açtığımdan hemde birşey daha sorcaktım
teşekkürler iyi forumlar

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/26616-dun-satin-aldigim-machinima-kanal-calindi.html

Bu konudaki arkadaşda aynı kişiden müzdarip.! o mailini yt.......hotmail diye vermiş ama sendki mail tam ve sende kide yt ile başlıyor.

Yazık ya valla yazık.

---------- Mesaj saat 20:06:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:03:37 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

Abi sana allah kolaylık versin, bir benim işle şöyle uğraşmıyorsun... Valla gelecem Fransaya papaz olacaz senle :)

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/26616-dun-satin-aldigim-machinima-kanal-calindi.html

Bu konudaki arkadaşda aynı kişiden müzdarip.! o mailini yt.......hotmail diye vermiş ama sendki mail tam ve sende kide yt ile başlıyor.

Yazık ya valla yazık.

---------- Mesaj saat 20:06:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:03:37 civarında gönderildi. ----------

@Serk@nYT

Abi sana allah kolaylık versin, bir benim işle şöyle uğraşmıyorsun... Valla gelecem Fransaya papaz olacaz senle :)

Senin iş ne Erdal..Gözümden kaçac birşey varsa etiketle bakalım. :)

Senin iş ne Erdal..Gözümden kaçac birşey varsa etiketle bakalım. :)

Viberden yazmıştım ama boş ver abi :) zaman aşımına uğradı dosya, Takipsizlik verdim kendimce :)

Yeni dosyaları göztermesin allah inşallah ama gözterirsede ilk senin kapını çalacağım :)

Gereken hassasiyeti gösterdiğin için teşekkür ederim [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abi. İnşallah bende dahil kimsenin başına gelmez bir daha böyle birşey.

Yapan arkadaşa zaten söylenecek şeyleri buraya yazamıyorum malesef.

Viberden yazmıştım ama boş ver abi :) zaman aşımına uğradı dosya, Takipsizlik verdim kendimce :)

Yeni dosyaları göztermesin allah inşallah ama gözterirsede ilk senin kapını çalacağım :)
Erdal viber kullanmıyordum istanbula geldiğimden beri yani teldeydi ama bakmıyordum şimdi yaz merak ettim neymiş.

Erdal viber kullanmıyordum istanbula geldiğimden beri yani teldeydi ama bakmıyordum şimdi yaz merak ettim neymiş.
Türkiyedeydin, yazmıştın ama unuttun :) dışarda olduğunu döndüğünde ilgileneceğini söylemiştin.

Abi valla unuttum konuları, moderatörler ve bir admin olayı biliyor, Konuyu bildirmiştim... Nicklere gerek yok hatta KKundakcı mı neydi tam hatırlamıyorum oda konuya müdail olmuştu....

Viberden üye nickini yazarım ama inan geçti gitti, konuya hakim olmak için viberden yazıyorum şimdi.

Dedektif gibi herşeyi çıkarmışsınız helal olsun :)

Benim de iyi bir kanalım çalındı 2-3 ay sonra geri alabildim geçmiş olsun.

Maşaallah hocam dedektif titizliğinde bir iş çıkarmışsınız,büyük geçmiş olsun.

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :) Şimdilik hesabı bir şekilde geri aldım inşallah tekrar aynı şeyi yaşamam, kimse de yaşamaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri