Bence vietnamlı değil ümraniyeli bu çocuk 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dun beni skpyeden ekledı100$ veriyodu davet için
Evet banada paypal ve bitcoin ile ödeme yapabileğini söyledi. Bu şekilde üye olmak isteyen yabancı çok ama pek dikkate almıyorum. Bu fazla ısrarcı olunca onayladık.
VPN olamaz mı![]()
Yönetimin işi gücü yok vpn alacak, üyelik açacak ytpara yı trolleyecekYok hocam, kendime nasıl güveniyorsam [MENTION=9224]mNote[/MENTION] da öyle güvenirim adam vietnamlı diyorsa vietnamlıdır, bizde yalan yok
![]()
I want to buy all channel for support. But, I need believe for vietnam people. Please, you can write I like a ytpara users on the A4 paper than you can selfie photo with A4 paper.
Good days.
hocam sanırım arkadaştan vesikalık istedin güven için) elinde iyi kanallar varsa yetmez mi satın almak için?
---------- Spam Engelliyici 08:46 ---------- Önceki Mesaj 08:31 ----------
bence bu arkdaşın forum üyeliğinin sebebi fullscreen e bağlı kanallarını satmak.
Evet banada paypal ve bitcoin ile ödeme yapabileğini söyledi. Bu şekilde üye olmak isteyen yabancı çok ama pek dikkate almıyorum. Bu fazla ısrarcı olunca onayladık.
vietnamlı olduğu apaçık belli. vietnamlılar freedom ile çalışır ve freedom vietnamlılara özel hubluk vs. çok verir. Büyük ihtimalle freedom kanal satacak ya da kanallarını kendi ağına sokmayı teklif edecek, foruma üye olmaktaki ısrarı bu bence.
ingilizce çocuk kanallarını önerilenlere nasıl hızlı çıkardığını sorduğum son vietnamlı benden 1000 dolar istemiştibu da paragöz ise yandık
![]()
neresinden apaçık belli acaba ?
O verdiğin ip vpn mi proxy mi yoksa telekom mu diye taratsaydınız keşke hocam. Verdiğin ip vpn ip çıktı![]()
bir a4 kağıda ytparadan hoşlanıyorum yazıp o kapıt ile selfie çekilmesini istedim. Eğer çekilirse tüm kanallarını alacağım dedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.