Hirsizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kardeşimizlede defalarca iş yaptım 2 nizde benim güvendiğim-bildiğim insanlarsınız bence ortada bi yanlış anlaşılma var benim tanıdğım 2 arkdaşta yamuk insan değil.....

Ahmet hocam, siz burda neyi tartışıyorsunuz ozaman elimde herhangi bir şey yok diyorsunuz.
VDS kullanımı tamamiyle size ayit, size tek sorum var biz şifrenizi bilmeden hesabınıza nasıl giriş yapabiliriz bana bunu açıklayın lütfen!!!

İşte bende onu diyorum benim bu vds ile kullandığım 2 hesabımında adsense ilişkilendirmesi değişti neden başka biryerden girdiğim hesaplarda sorun olmuyorda burda bir sorun var.bunun açıklamasınıda siz yapabilirmisiniz.

Bende size diyorum ki, vds kullanımı kullanıcıya ayittir biz bunu nasıl bile biliriz.
Ben sorunuza açıklık getiriyorum, benim sorum şifrenizi bilmeden hesabınıza nasıl giriş yapabilirim, lütfen diğer firmaya sorarmısınız!!!

benim yazılarım görünmüyormu yada görünüyorda görülmekmi istenmiyor :)

kısır bi döngü içindesiniz
paylaşın ikinizde adsense grafiklerinizi olsun bitsin :)

Bende size diyorum ki, vds kullanımı kullanıcıya ayittir biz bunu nasıl bile biliriz.
Ben sorunuza açıklık getiriyorum, benim sorum şifrenizi bilmeden hesabınıza nasıl giriş yapabilirim, lütfen diğer firmaya sorarmısınız!!!

Şifremi kimse bilmeden benim hesabıma nasıl giriş yapılıyor.Ben kendimce bir ihtimal verdim.Güvenlik açığınız var diyorum.Başka bir problem olurmu olmazmı bunun araştırmasını sizin yapmanız lazım ürünü siz satıyorsunuz sonuçta ben kullanıcıyım.

Şahsım adına yorum yapıyorum. İki arkadaşıda tanımam. Eğer ben bir firma görevlisiysem ve bir kişi benim ekmeğime taş koyacak bir suçlama yapıyorsa, bu beni derinden etkiliyor ve ben yapılan iddianın asılsız olduğuna eminsem, hiç boş muhabbete girmem. Direk hakkımı hukuki yoldan arar, gerekli tazminat davası için işlemleri başlatır, sonucuda burada paylaşırdım.
(Bu benim kendi görüşüm)

Şahsım adına yorum yapıyorum. İki arkadaşıda tanımam. Eğer ben bir firma görevlisiysem ve bir kişi benim ekmeğime taş koyacak bir suçlama yapıyorsa, bu beni derinden etkiliyor ve ben yapılan iddianın asılsız olduğuna eminsem, hiç boş muhabbete girmem. Direk hakkımı hukuki yoldan arar, gerekli tazminat davası için işlemleri başlatır, sonucuda burada paylaşırdım.
(Bu benim kendi görüşüm)

Haklısınız ama karışımızdaki bir müşterimiz sonuçta hizmet verip karşılığında ücretini aldığımız biri, hakkını helal etmesi gerekmekte.

Çok kişiye dava açtık ama sonuş hep hüsran ilgilenmediler.

Sunucu Vmware 5.1 Ahmet hocam herhangi bir açık olsa bile ki böyle bir şey yok, sizin hesabın şifresini alamaz çünkü böyle bir şey yok, vds'te herhangi bir sorun olsa bile bilirsiniz sizden şifre istemekteyiz kontrol için, demek istediğim vds hesabınızın şifresini bilmeden herhangi bir işlem yapamamaktayız.

Haklısınız ama karışımızdaki bir müşterimiz sonuçta hizmet verip karşılığında ücretini aldığımız biri, hakkını helal etmesi gerekmekte.

Çok kişiye dava açtık ama sonuş hep hüsran ilgilenmediler.

Sunucu Vmware 5.1 Ahmet hocam herhangi bir açık olsa bile ki böyle bir şey yok, sizin hesabın şifresini alamaz çünkü böyle bir şey yok, vds'te herhangi bir sorun olsa bile bilirsiniz sizden şifre istemekteyiz kontrol için, demek istediğim vds hesabınızın şifresini bilmeden herhangi bir işlem yapamamaktayız.

tabi ki muhakkak haklısınız. zaten sizin için veya ahmet isimli üye için değildi söylediklerim, bu benim fikrim. Her türlü avukata verdiğim zaman (haklıysam) kesinlikle kazanırım. X banka ile yaşanılan anlaşmazlık sonucunda, 4 yıl süren dava sonunda, banka 15.000₺ para tazminat ödemek zorunda kaldı. bu işler basit değil bana göre. haklıysam, hakkımı her türlü ararım. Ahmet olsam da, vdsmerkezi olsam da..
Tabi ki öncesinde ortada olan sorunun açıklık getirilmesi, zarar varsa ortak bir nokta da zararın telafi edilmesi gerekir. Yoksa dediğim şekildir (Bana Göre)

Google ile iletişime geçilebilir kişi tarafından. Adsense detaylarının iki kere değiştirildiğini Youtube üzerinden kazancın çalınmaya çalışıldığını iletebilir. Hem o aradaki kaybı hesabınıza bonus olarak aktardıklarına şahit oldum daha önce hem de kişi bilgisini vermeseler bile eğer VDSmerkezi isimli arkadaşın ya da şüphelenen başka bir arkadaşın adsense bilgilerini gönderirseniz google'a karşılaştırıp cevap verebilir. (Direk olarak kişisel bilgileri aktaramaz mahkemeye başvurmadan kişi ancak karşılaştırma yapabilir bence.) Sonuca ulaşıp da bu konu kapanmış olur.

Google ile iletişime geçilebilir kişi tarafından. Adsense detaylarının iki kere değiştirildiğini Youtube üzerinden kazancın çalınmaya çalışıldığını iletebilir. Hem o aradaki kaybı hesabınıza bonus olarak aktardıklarına şahit oldum daha önce hem de kişi bilgisini vermeseler bile eğer VDSmerkezi isimli arkadaşın ya da şüphelenen başka bir arkadaşın adsense bilgilerini gönderirseniz google'a karşılaştırıp cevap verebilir. (Direk olarak kişisel bilgileri aktaramaz mahkemeye başvurmadan kişi ancak karşılaştırma yapabilir bence.) Sonuca ulaşıp da bu konu kapanmış olur.

Dediğim gibi hoca ben herşeye hazırım ne gereliyse yapalım, böyle bir suçlama ile asla kalamam kalmam.
Hırsızlık bunun kadar yüz kızartıcı bir olay olabilir mi, insan söylerken bile utanıyor.

Bugüne kadar kimseden böyle bir itham almadık çok şükür, ne yazıcağımı bile bilmiyorum sinirden biran önce souçlandırılması gerek.

VDSMerkezi ( dikkat et hesap çalıyor ) akıllarda bu kaldı, Çok teşekkür ederim Ahmet hocam.

Adsense Pub-xxxxx kanal ayarlarında gözüküyor pub ile şikayet edebilirsin..

pubu bana ver hocam bi göreyim o arkadaşı bakalım 1 gün sonra öyle hırsızlık yapabiliyormu kimse artık.

Arkadaslar ortada bir delil ve kanit yokken bu tur konular acmayin lutfen.

Ayrica bu konu hakkinda sunu belirtmek istiyorum.Bu tur olay benim ve cevremdede biur kac kisinin basina geldi.Ama neden bu tur olaylar meydana geliyor hemen acikliyayim size.

Bazi uyaniklar bir firmadan Vds aliyor,Vds satan firmada standart herkese ayni sifreyi veriyor el aliskanligimi dersinzi yada kolay olsun diyemi bu sekilde musterilere tek sifre veriyorlar.Ve uyanik kardesimiz vds aldigi firmadan aldigi vds'nin ip blogunu tek tek deniyor.

Ornek sizin aldiginiz vds ip si : 11.110.100 olsun
Bu uyanik kardesinkide 11.110.92 olsun

Simdi uyanik kardesimiz bu ip blogunu sonunu yukselterek yada azaltarak tek tek firmanin verdigi sifreye gore deniyor ve bazi vds lere giris yapiyor.

Is bu durumda olunca ister istemez sifreyi kimseyle paylasmadigimizi bildigimiz halde Vds aldigimiz yerden supheleniyoruz.

Egerki konu sahibi arkadas Vds aldiginda verilen sifreyi degistirmis ise ve bu olay basina gelmis ise o zaman cok farkli teoriler yurutmek zorunda kalacagim.

Dediğim gibi hoca ben herşeye hazırım ne gereliyse yapalım, böyle bir suçlama ile asla kalamam kalmam.
Hırsızlık bunun kadar yüz kızartıcı bir olay olabilir mi, insan söylerken bile utanıyor.

Bugüne kadar kimseden böyle bir itham almadık çok şükür, ne yazıcağımı bile bilmiyorum sinirden biran önce souçlandırılması gerek.

VDSMerkezi ( dikkat et hesap çalıyor ) akıllarda bu kaldı, Çok teşekkür ederim Ahmet hocam.

Ben daha önceden böyle bir sorun olduğunda demiştim size kanaldan konu açacam die bu 2.nci oldu konu gayet açık ve net o pub kimliğini almış olsaydım zaten gerekli işlemler için başvurda şikayette bulunacaktım.Siz nasıl sinirleniyorsanız bende sinirlendim.Ama dediğim gibi suçlama değil uyarıdır bu söylediklerim.

---------- Mesaj saat 17:39:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:36:14 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar ortada bir delil ve kanit yokken bu tur konular acmayin lutfen.

Ayrica bu konu hakkinda sunu belirtmek istiyorum.Bu tur olay benim ve cevremdede biur kac kisinin basina geldi.Ama neden bu tur olaylar meydana geliyor hemen acikliyayim size.

Bazi uyaniklar bir firmadan Vds aliyor,Vds satan firmada standart herkese ayni sifreyi veriyor el aliskanligimi dersinzi yada kolay olsun diyemi bu sekilde musterilere tek sifre veriyorlar.Ve uyanik kardesimiz vds aldigi firmadan aldigi vds'nin ip blogunu tek tek deniyor.

Ornek sizin aldiginiz vds ip si : 11.110.100 olsun
Bu uyanik kardesinkide 11.110.92 olsun

Simdi uyanik kardesimiz bu ip blogunu sonunu yukselterek yada azaltarak tek tek firmanin verdigi sifreye gore deniyor ve bazi vds lere giris yapiyor.

Is bu durumda olunca ister istemez sifreyi kimseyle paylasmadigimizi bildigimiz halde Vds aldigimiz yerden supheleniyoruz.

Egerki konu sahibi arkadas Vds aldiginda verilen sifreyi degistirmis ise ve bu olay basina gelmis ise o zaman cok farkli teoriler yurutmek zorunda kalacagim.

Muslera hocam şuan sizin söylediğiniz toeri doğru olabilir.Çünkü ben bana verilen vds şifresini değiştirmedim.Aynı şifreyi kullanıyoru ve eminim bir çok kişide bu şekilde kullanıyordur.Neyse benim sorunumda olabilir senin dediğin iddaa doğruysa hocam.

Benim düşüncemde, vds sahibi illaki vds verdiğinde şifreyi değiştirin diyordur, zaten sizinde değiştirmeniz lazım bunu sizde biliyorsunuz. Şifreyi değiştirmediyseniz bu sorumluluk size aittir şahsi düşüncem. Benim başımada 1 kere geldi serkan abinin dediği gibi deneyerek vdsme girdikleri oldu şifreyi değiştirmediğim için. Gidipte vds şirketine neden vdsme girdiler demedim tabi

Ben daha önceden böyle bir sorun olduğunda demiştim size kanaldan konu açacam die bu 2.nci oldu konu gayet açık ve net o pub kimliğini almış olsaydım zaten gerekli işlemler için başvurda şikayette bulunacaktım.Siz nasıl sinirleniyorsanız bende sinirlendim.Ama dediğim gibi suçlama değil uyarıdır bu söylediklerim.

---------- Mesaj saat 17:39:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:36:14 civarında gönderildi. ----------

Muslera hocam şuan sizin söylediğiniz toeri doğru olabilir.Çünkü ben bana verilen vds şifresini değiştirmedim.Aynı şifreyi kullanıyoru ve eminim bir çok kişide bu şekilde kullanıyordur.Neyse benim sorunumda olabilir senin dediğin iddaa doğruysa hocam.

Serkan abi söleyince aklıma geldi aynısı benimde başıma geldi. Kullanmakta olduğum vds lerin şifresi pc de kayıtlı süresi dolan bir vds 3 5 gün sonra giriş yapmayı denedim eski şifresiyle giriyordu benden sonra satın alan kişiyede aynı şifreyi vermişler.

Benim düşüncemde, vds sahibi illaki vds verdiğinde şifreyi değiştirin diyordur, zaten sizinde değiştirmeniz lazım bunu sizde biliyorsunuz. Şifreyi değiştirmediyseniz bu sorumluluk size aittir şahsi düşüncem. Benim başımada 1 kere geldi serkan abinin dediği gibi deneyerek vdsme girdikleri oldu şifreyi değiştirmediğim için. Gidipte vds şirketine neden vdsme girdiler demedim tabi

Böyle bir şey olmuşsa eğer vds veren firmanın en azından bunu bilmesi gerekmezmi bana özelden yazmaz mı yani bu olmuş olabilir.belki ben sistemden girişleri inceleyim filan die.tamam eğer böyle bir durum olmuşsa şayet.

Böyle bir şey olmuşsa eğer vds veren firmanın en azından bunu bilmesi gerekmezmi bana özelden yazmaz mı yani bu olmuş olabilir.belki ben sistemden girişleri inceleyim filan die.tamam eğer böyle bir durum olmuşsa şayet.

Yani hocam o şifreyi değişmemek artık buyuk hatadır bence. Herkesin şifresi aynı oluyor adam seriyi deniyor giriyor böyle şeyler yaparlar hocam illaki aman dikkatli olun

Öyle bişey başınıza gelirse , çalınan kanalınızın reklamlarına sürekli tıklayın adamın adsensesi banlansın

Ahmet hocam, konu açıp açmamanız size kalmış ama burda suçlanan firma biziz, geçen sefer bunu söylediğinizde direk size pub kimliğini gönderdim.

Neyin uyarısı bu ben size temkinli yaklaşırken siz hala ısrarla bizi gösteriyorsunuz madem öyle.

Konuya delillerin konulmasını istiyorum, Konun delilsiz ve ispatsız olduğundan Konunun silinmesi ve üyenin banlanmasını talep ediyoruz.

Tüm vds şifreleri aynıdır, teslim ederken Lütfen şifrenizi değiştirin diyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri