İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende paylasimdan yanayim bu tanimlarla alakam yok uzaktan yakından gözlerim yanana kadar calisiyorum videolarim sayesinde çok kişi paralari Cukka yapmistir emin ol.

Herşey full acilsin el mi yaman beyni yaman gorelim
neyden yana olup olmadığın beni ilgilendirmez ben sadece orda olanları yazdım alıntılamanıza gerek yok eğer ne demek istediğimi anlamadıysanız tekrar tekrar okuyunuz

neyden yana olup olmadığın beni ilgilendirmez ben sadece orda olanları yazdım alıntılamanıza gerek yok eğer ne demek istediğimi anlamadıysanız tekrar tekrar okuyunuz
Ben herkesi iyi anliyorum herkes beni anlamiyor isine gelmediği için...

İlgilendirmiyorsa sende sadece fikrini yaz genelleme yapma güzel kardeşim..

benim dediğim çıkıyor, bu formda işi bilmeyen kişi sayısı işi bilenden daha çok düz mantık :)

bu kadar evet diyen kim acaba ya ilginç gerçekten katagori paylaşınca herşey çöp olsun yt türkiyeyi kısıtlamaya 3. dünya ülkesi muamelesi yapmaya devam etsin

Hahaha benim dediğim çıktı. Sahil kesimden sandıklar açıldıkça oylar artmış.

Yalnız bu ankete bakıp "Tüh yaa evet çıkıyooo : (((((((" diye hayıflananlar var. Arkadaşlar şaka yapıyor olmalısınız. YT'ci işine bakar. Kazancınızı bu forumda olacak her hangi bir şey etkileyecekse zaten ayvayı yemişsiniz demektir.

Beleşçi o kadar üye varken bu ankette yasaklansın çıkmasını beklemek başlı başına hata zaten kanalı başkasından al , forumdan öğrendiğin içerikle ilgili yt de arama yap kanalı bota bağla bas videoları yetmezmiş gibi kopyaladığın kanala bide telif yolla kanalı kapattır ay sonu paranı al keyifle harca ne uğraşacan renderle içerik aramayla herşeyi dağıtan var nede olsa.

Gerekli bilgileri ögrenen ögreniyor zaten. forumda ilk kazanc için yeteri kadar bilgi var, sonraki zamanda hakkıyla kazanacak herkes.. uzun bi süre içerik aradığım olmustur. şimdi biri kalkıp benim çalıştığım içerikten kazanamayıp burada yayımlar. Sırf forumda tanınıp beğeni alsın diye. İlk işe giren ''bebeler'' o içeriğe girip bana telif atmaya, flaglamaya başlayacaktır. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] gecenlerde bir konun vardı flag atmıştı adamın biri sana onun gibi. ( Yazdıklarım sadece örnektir. ) Bunun olmasını istemiyorum şahsen. Böyle düşünmenizi de tavsiye ederim.

Yalnız bu ankete bakıp "Tüh yaa evet çıkıyooo : (((((((" diye hayıflananlar var. Arkadaşlar şaka yapıyor olmalısınız. YT'ci işine bakar. Kazancınızı bu forumda olacak her hangi bir şey etkileyecekse zaten ayvayı yemişsiniz demektir.
Size katılıyorum hocam.

emin ol ki çok etkiliyor.Spamcıların çoğu bu forumda hedef olarak 1 kategori gösterilsin hemen kazançlar düşüyor.Sahte telifler geliyor.Yt önlem almaya başlıyor.Daha çok neden var...

Siz hala herkesin dakika basi icerik paylasacagini mi saniyorsunuz? Bu anket moderatorlerin uyelere karsi yaptirimlarini belirlemek icin yapiliyor..

Kanal Ifsa yine yasak olacak, sadece kategori paylasimi serbest olacak.. Kimse gidip de arkadaslar ben bunu yukleyerek gunde 100 lira kazaniyorum, siz de yukleyin demez..

Populer olan guncel konulari paylasmak serbest olacak.. Kisacasi kimsenin endiselenmesine gerek yok, forumun asil amaci olan paylasim yapma esasi yerine getirilmis olacak..

yanlış biliyorsam düzeltin kardeşlerim örnek vererek göstereceğim
İçerik:Kurtlar Vadisi Pusu
Kategori: Türkçe Dizi

şimdi içerik serbest olsun diyen arkadaşlar misal kurtlar vadisi pusuyu arkadaşlar paylaşınca siz o dizi üzerinden para kazanacağınızımı sanıyorsunuz.gerçekten bu işlerle uğraşan o kadar kötü niyetli insanlar var ki . emeğinizi çar çur ederler.bende herkezin kazanmasından yanayım keske imkan olsada herkeze sabit gelirli içerikler verebilsem.türkçe dizi diye öneride bulunulsa araştırıp deneyip kendine bi dizi bulsan emin ol senin daha çok yararına olur.güzel kategorilerde kanalları olan arkadaşların kanalları ifşa olup ekmeğiyle oynucaklar bundan eminim.bunları allah yukarda bak aylık xx lira kazanan biri olarak değil 15 gündür hiç para kazanamayan biri olarak söylüyorum.

not:türkçe diziylede baya emek vererek ugraştım ama emeğimin karşılıgını alamadım.izletemedim telif yedim vb. tabi sizin kazanamayacagınız anl***** gelmiyor piyasada bir sürü dizi var.alın size kategori araştırın

Son düzenleme:
Ayrıca kendilerine "işi bilenler" sıfatını takanlar bence yeni site kursun ve adı isibilenYTciler.com olsun. Kazulet kazulet birbirinize bakarsınız. South Park sessizliği halinde takılır gidersiniz.

Bu forumun bir sahibi var istediğini yapmakta da özgürdür. İster bu anketi hiç açmadan bu konuları serbest bırakır. İster anket açar. Şu üyelerin forum sahipleniciliğini 15 yıldır anlamam (Eski Kurtadam moderatörüyüm. ICQ Hack bölümünden Bullshit. Hatırlayanlara selam olsun :) ) Sahip ne demek? Onun demek. Cebinizdeki para ne kadar sizinse buranın da aynı şekilde sahibi var. Çok dert edinen açar forumunu kız istemeye gider gibi birbirinize baka baka sessizce takılırsınız.

Şu başlıkta yazılanları gören duyan da kimsenin sizin kategorilerinizden haberi falan yok sanır. Benim daha düne kadar forumda kategori yasağından haberim bile yoktu. Osuruk deyip "Son 24 saat" diye aratsan tüm açılan kanalları listeliyor Youtube. Neyin kategorisini saklıyorsunuz?

Yasakçılara çok yüklendim biraz da newbielere asılalım. Yahu bu anket sonucuna göre kazancınızın artacağını falan mı düşünüyorsunuz? "6 aydır gece gündüz uğraşıyorum günde 1 doları aşamadım" diyor adam. Yahu bu iş sana göre değil işte. Burada kategoriler paylaşılınca o kategorileri de yüzüne gözüne bulaştıracaksın. Yine faydalananlar işi kıvıranlar olacak.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] kimin neye oy verdiğini görmek istiyoruz.seffaf olalım lütfen.madem öyle işte böyle.safimizi bilelim ben Hayır diyenlere istedigime kategori vericem.cizgi filmse çizgi film diziyse dizi filmse film..Bütün dillerden hemde les inden tutta la Casa sına het De La daha girmedim bile.

mobil mesaj

Son düzenleme:
Benim için fark yapmaz.

İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun dedim.
Bir kategoride Açtığım kanalı günde 50 spam kanal açıp HİÇ eden Türk spamcılar var zaten.
Birşey buldumu durmuyorlar.
Neyseki artık Fake izlenim Fake abone ile 2-3 haftalık kanallarımın önüne geçemiyorlar.
:D

İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun 142 49.82%
İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın. 143 50.18%

Çok heyecanlı :D

benim için şu açıdan farkeder;biri çıkıp da tek bir içerik deyip bütün gözleri o içeriğe çevirecekse istemem.kalkıp da 50 tane içerik paylaşacaksa sorun olmaz.

bu arada anket den bir sonuç çıkmayacak gibi görünüyor:D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] kimin neye oy verdiğini görmek istiyoruz.seffaf olalım lütfen.madem öyle işte böyle.safimizi bilelim ben Hayır diyenlere istedigime kategori vericem.cizgi filmse çizgi film diziyse dizi filmse film..Bütün dillerden hemde les inden tutta la Casa sına het De La daha girmedim bile.

mobil mesaj

Referandumda kimin neye oy verdiği gizli tutulur hocam :)

İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun ankette öne geçmiş bari hemen içerik paylaşmaya başlayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri