İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahte oymu basıyorsunuz ne yapıyorsunuz.

Bu gidisle serbest olsun olacak.Bu ayda ödememizi aldık hemen hemen.

diğer aya neler olacak bakalım.

Şimdi bakın geçen gün bir kategori hakkında bir konu açtım. Sonra bir arkadaş işin boncuğunu çıkarınca sildirmek zorunda kaldım. Özgün çalışan 1-2 arkadaş bana ulaştı hatta.

1 saat içinde 200 video atan ve umarsızca para kazananlara inat kategori paylaşılmamasından yanayım artık. Çünkü hangi kategori paylaşılsa orada sahte telifçiler ve botçular devreye giriyor. Eskiden olsaydı sonuna kadar paylaşımı desteklerdim ama şimdi kimse kusura bakmasın kendileri araştırıp kendileri öğrensinler.

Forumda üretenden çok tüketen olduğu için, oyların çoğunluğu paylaşım serbest olsun çıkacak diye tahmin ediyorum.

Neden paylaşım yasaklansın? , olay paylaşmak olsa sıkıntı yok. Ama forumda birşey yazılsın hemen Flaglar - Telifler binbir türlü şey oluyor + Forum herşeyi index alıyor google youtube para kazanma kapanması yaz, hemen nasıl geri açılacağı yazıyor. Google robotları yada elemanları da illaki takip ediyorlardır var olan bir açık varsa kapatmak için.

Yabancı forumlarda bu tarz paylaşımlar Önce moderatör onayından geçiyo daha sonra herkesin erişemediği bi kategoride paylaşılıyo, o kategoriye de kimin hangi şartlarla girebileceği bi şekilde kararlaştırılır bence en mantıklısı bu.

Yabancı forumlarda bu tarz paylaşımlar Önce moderatör onayından geçiyo daha sonra herkesin erişemediği bi kategoride paylaşılıyo, o kategoriye de kimin hangi şartlarla girebileceği bi şekilde kararlaştırılır bence en mantıklısı bu.

Cok mantikli ama bazi moderatorler bu tur seyleri kendi menfaatlerine gore sekillendirebilirler.. En iyisi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] onay versin :)

Forumda üretenden çok tüketen olduğu için, oyların çoğunluğu paylaşım serbest olsun çıkacak diye tahmin ediyorum.

Neden paylaşım yasaklansın? , olay paylaşmak olsa sıkıntı yok. Ama forumda birşey yazılsın hemen Flaglar - Telifler binbir türlü şey oluyor + Forum herşeyi index alıyor google youtube para kazanma kapanması yaz, hemen nasıl geri açılacağı yazıyor. Google robotları yada elemanları da illaki takip ediyorlardır var olan bir açık varsa kapatmak için.

benimde aklıma buna benzer şeyler geliyor, kararsızlıktan henüz oyumu veremedim.
marttan beri ugraşıyorum emek-zaman-beyin harcıyorum yine de para kazanamıyorum. bende öğrenmek yapabilmek istiyorum, kendi adıma mantıklı olan "serbest olsun" demek, ama elim gitmiyor.

diğer yandan emek veren arkadaşları destekliyorum, onlarında asla hakları yensin istemiyorum, buna göre de "yasaklansın" demem gerek. onunda bana faydası olmayacak sanki, arada sıkıştım.

paylaşımdan da yanayım, kötü niyetlilere de fırsat doğmasın istiyorum.
mesela uluorta paylaşma yasaklansa, paylaşmak isteyen kendi belirleyeceği kişiler ile özel olarak paylaşsa, haftalık,aylık belli bir kişi sayısı , kendi insiyatifine kalacak vs , sadece fikir tabi geliştirilebilir bunlar, paylaşmak isteyen hertürlü paylaşır zaten aynı şekilde istemeyen de...
ne bileyim çııkamıyorum içinden
ama sanırım "yasaklansın" demek daha adil olacak...

Ayrıca kendilerine "işi bilenler" sıfatını takanlar bence yeni site kursun ve adı isibilenYTciler.com olsun. Kazulet kazulet birbirinize bakarsınız. South Park sessizliği halinde takılır gidersiniz.

Bu forumun bir sahibi var istediğini yapmakta da özgürdür. İster bu anketi hiç açmadan bu konuları serbest bırakır. İster anket açar. Şu üyelerin forum sahipleniciliğini 15 yıldır anlamam (Eski Kurtadam moderatörüyüm. ICQ Hack bölümünden Bullshit. Hatırlayanlara selam olsun :) ) Sahip ne demek? Onun demek. Cebinizdeki para ne kadar sizinse buranın da aynı şekilde sahibi var. Çok dert edinen açar forumunu kız istemeye gider gibi birbirinize baka baka sessizce takılırsınız.

Şu başlıkta yazılanları gören duyan da kimsenin sizin kategorilerinizden haberi falan yok sanır. Benim daha düne kadar forumda kategori yasağından haberim bile yoktu. Osuruk deyip "Son 24 saat" diye aratsan tüm açılan kanalları listeliyor Youtube. Neyin kategorisini saklıyorsunuz?

Yasakçılara çok yüklendim biraz da newbielere asılalım. Yahu bu anket sonucuna göre kazancınızın artacağını falan mı düşünüyorsunuz? "6 aydır gece gündüz uğraşıyorum günde 1 doları aşamadım" diyor adam. Yahu bu iş sana göre değil işte. Burada kategoriler paylaşılınca o kategorileri de yüzüne gözüne bulaştıracaksın. Yine faydalananlar işi kıvıranlar olacak.

PsiKiYaTRiST'ten Selam :)

eğer paylaşılsın çıkarsa, çoğu kişi ekmeğinden bile olabilir.

Ben serbest olsun diyenleri merak ediyorum fark baya bir açıkken nasıl bu duruma geldi açıkcası eğer serbest olursa bütün kategorilerin cılkı çıkacak bence birçok kişniin kazancı düşecek o yüzden bundan sonra oy verenler dikkat etmeli yoksa herkesin başı yanacak

böyle bi konunun demokrasisi mi olur Allah aşkına ya?

Admin arkadaşlar biraz daha akıllı düşünsünler lütfen umarım oylama aldatmaz kimseyi.

İçerik paylaşım yasaklanmalı !

Serbest olsun diyenler beğensin bişey denicem
534429f6d6de207d349fc5f2.gif

benimde aklıma buna benzer şeyler geliyor, kararsızlıktan henüz oyumu veremedim.
marttan beri ugraşıyorum emek-zaman-beyin harcıyorum yine de para kazanamıyorum. bende öğrenmek yapabilmek istiyorum, kendi adıma mantıklı olan "serbest olsun" demek, ama elim gitmiyor.

diğer yandan emek veren arkadaşları destekliyorum, onlarında asla hakları yensin istemiyorum, buna göre de "yasaklansın" demem gerek. onunda bana faydası olmayacak sanki, arada sıkıştım.

paylaşımdan da yanayım, kötü niyetlilere de fırsat doğmasın istiyorum.
mesela uluorta paylaşma yasaklansa, paylaşmak isteyen kendi belirleyeceği kişiler ile özel olarak paylaşsa, haftalık,aylık belli bir kişi sayısı , kendi insiyatifine kalacak vs , sadece fikir tabi geliştirilebilir bunlar, paylaşmak isteyen hertürlü paylaşır zaten aynı şekilde istemeyen de...
ne bileyim çııkamıyorum içinden
ama sanırım "yasaklansın" demek daha adil olacak...
Marttan beri adsense gelirlerini göster keyword vericem sana.pm at lütfen

mobil mesaj

Paylaşım serbest olsun diyenler kazandıkları kategorileri paylaşırlar artık nede olsa biz paragöz tarafız onlara göre onları görelim bi :)

3,595 aktif üye 310 oy

seçime şuan ki katılım %9 civarı korkuyorum :D kazananlar şuan tatildedir zaten arkadaşlar bu kadere mahkum olacağız.

Gece olunca oylar değişmiş fark açılmış gizli şeyler dönüyor bence. :P

Oy veren 162 kişinin çalıştığı kategorileri duymak isteriz, bekliyoruz.

Paylaşım serbest olsun diyenler kazandıkları kategorileri paylaşırlar artık nede olsa biz paragöz tarafız onlara göre onları görelim bi :)

Tamda bunu yazmak için girmiştim.Serbest olsun diyen arkadaşların kazandıkları kategorileri açıklasınlar da, paylaşımcı ruhları artsın hep birlikte kazanalım.Nasıl olsa youtube'nin parası çok hepimize yeter.

%30luk dilimin hayır demesi bile yeterli bence..

Hayır diyenler bakın ortada hiç bir kategori yokken hayır diyor niye?? bi bildikleri var milletin..

%50 evet diyen kesim neye göre evet diyor? çoğu 2 3 aylık üyeler. Biraz mantıklı düşünün lütfen oylama yanıltmasın.

%30luk dilimin hayır demesi bile yeterli bence..

Hayır diyenler bakın ortada hiç bir kategori yokken hayır diyor niye?? bi bildikleri var milletin..

%50 evet diyen kesim neye göre evet diyor? çoğu 2 3 aylık üyeler. Biraz mantıklı düşünün lütfen oylama yanıltmasın.

Zaten hayır diyenler hep eski üyeler.Evet diyenlerin çoğu 16 ile 20 arasında olan, foruma yeni üye olan kişiler.

Normal olarak benim gibi içerik sıkıntısı yaşayanlar serbest olsun diyecekler . İçerikte sıkıntısı olmayanlar ne gereği var biz çorbamıza bakalım diyecekler. Sonuç olarak bana göre içerik sıkıntısı yaşayanlar kazanacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri