Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabancı forumlarda bu tarz paylaşımlar Önce moderatör onayından geçiyo daha sonra herkesin erişemediği bi kategoride paylaşılıyo, o kategoriye de kimin hangi şartlarla girebileceği bi şekilde kararlaştırılır bence en mantıklısı bu.
Forumda üretenden çok tüketen olduğu için, oyların çoğunluğu paylaşım serbest olsun çıkacak diye tahmin ediyorum.
Neden paylaşım yasaklansın? , olay paylaşmak olsa sıkıntı yok. Ama forumda birşey yazılsın hemen Flaglar - Telifler binbir türlü şey oluyor + Forum herşeyi index alıyor google youtube para kazanma kapanması yaz, hemen nasıl geri açılacağı yazıyor. Google robotları yada elemanları da illaki takip ediyorlardır var olan bir açık varsa kapatmak için.
Yabancı forumlarda bu tarz paylaşımlar Önce moderatör onayından geçiyo daha sonra herkesin erişemediği bi kategoride paylaşılıyo, o kategoriye de kimin hangi şartlarla girebileceği bi şekilde kararlaştırılır bence en mantıklısı bu.
Ayrıca kendilerine "işi bilenler" sıfatını takanlar bence yeni site kursun ve adı isibilenYTciler.com olsun. Kazulet kazulet birbirinize bakarsınız. South Park sessizliği halinde takılır gidersiniz.
Bu forumun bir sahibi var istediğini yapmakta da özgürdür. İster bu anketi hiç açmadan bu konuları serbest bırakır. İster anket açar. Şu üyelerin forum sahipleniciliğini 15 yıldır anlamam (Eski Kurtadam moderatörüyüm. ICQ Hack bölümünden Bullshit. Hatırlayanlara selam olsun) Sahip ne demek? Onun demek. Cebinizdeki para ne kadar sizinse buranın da aynı şekilde sahibi var. Çok dert edinen açar forumunu kız istemeye gider gibi birbirinize baka baka sessizce takılırsınız.
Şu başlıkta yazılanları gören duyan da kimsenin sizin kategorilerinizden haberi falan yok sanır. Benim daha düne kadar forumda kategori yasağından haberim bile yoktu. Osuruk deyip "Son 24 saat" diye aratsan tüm açılan kanalları listeliyor Youtube. Neyin kategorisini saklıyorsunuz?
Yasakçılara çok yüklendim biraz da newbielere asılalım. Yahu bu anket sonucuna göre kazancınızın artacağını falan mı düşünüyorsunuz? "6 aydır gece gündüz uğraşıyorum günde 1 doları aşamadım" diyor adam. Yahu bu iş sana göre değil işte. Burada kategoriler paylaşılınca o kategorileri de yüzüne gözüne bulaştıracaksın. Yine faydalananlar işi kıvıranlar olacak.
Marttan beri adsense gelirlerini göster keyword vericem sana.pm at lütfenbenimde aklıma buna benzer şeyler geliyor, kararsızlıktan henüz oyumu veremedim.
marttan beri ugraşıyorum emek-zaman-beyin harcıyorum yine de para kazanamıyorum. bende öğrenmek yapabilmek istiyorum, kendi adıma mantıklı olan "serbest olsun" demek, ama elim gitmiyor.
diğer yandan emek veren arkadaşları destekliyorum, onlarında asla hakları yensin istemiyorum, buna göre de "yasaklansın" demem gerek. onunda bana faydası olmayacak sanki, arada sıkıştım.
paylaşımdan da yanayım, kötü niyetlilere de fırsat doğmasın istiyorum.
mesela uluorta paylaşma yasaklansa, paylaşmak isteyen kendi belirleyeceği kişiler ile özel olarak paylaşsa, haftalık,aylık belli bir kişi sayısı , kendi insiyatifine kalacak vs , sadece fikir tabi geliştirilebilir bunlar, paylaşmak isteyen hertürlü paylaşır zaten aynı şekilde istemeyen de...
ne bileyim çııkamıyorum içinden
ama sanırım "yasaklansın" demek daha adil olacak...
Paylaşım serbest olsun diyenler kazandıkları kategorileri paylaşırlar artık nede olsa biz paragöz tarafız onlara göre onları görelim bi![]()
%30luk dilimin hayır demesi bile yeterli bence..
Hayır diyenler bakın ortada hiç bir kategori yokken hayır diyor niye?? bi bildikleri var milletin..
%50 evet diyen kesim neye göre evet diyor? çoğu 2 3 aylık üyeler. Biraz mantıklı düşünün lütfen oylama yanıltmasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.