İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam bu anketten birşey çıkmaz bence belli bir mesaj sınırlaması olsun mesela 100 mesajı olmayan ankete katılmasın şahsi fikrim

Galiba seçimlere hile karışmış demeye çalışıyor. Forumda binlerce üye olduğunun farkında değil arkadaşımız bende yeni girdim konuyu gördüm ankette oy kullandım benim gibi 29 kişi daha kullanmışsa fark ortaya çıkmıştır hunterlord

o katagori paylaşımına evet diyenler anketten sonra delikanlısa o kaç kişise ozaman hepsi katagori ismi paylaşsın bakalım armut piş ağzıma düş isteyen 173 kişiden 3 5 kişi katagori paylaşıp diğerleride sömürmeyimi beklicek onu merak ediyorum

Galiba seçimlere hile karışmış demeye çalışıyor. Forumda binlerce üye olduğunun farkında değil arkadaşımız bende yeni girdim konuyu gördüm ankette oy kullandım benim gibi 29 kişi daha kullanmışsa fark ortaya çıkmıştır hunterlord

Brocker .. gece de yasaklansın diyenlerde yok mu yani :)

Kesinlikle kategori paylaşımı YASAKLANMALI .. Benim calistigim kategori de 2-3 kisiyiz. Dünya engeli çok fazla olduğu için uğraşan da az .. Sizce benim kategori buraya yazilirsa ne olur merak ediyorum walla
hasan dünden beridir ötekileştirme diyosun ac gozluluk diyosun Serkan abenin paylaşımı olmasaydı hiç birimiz kazanıyacaktık diyorsun inan forumlardan habersiz binlerce insan var ..

Ha ben sana şunu da söyliyim allah serkan hocadan razi olsun yol göstermiş ama ben 2012 de başladım bu işe forumlara ilk girişimde buradaki üyelik tarihimle aynıdır.

Serbest olsun diyen şuan 173 kişi .. 10 kişiyi filan çıkar geri kalanların Hepsi AVCI :)) Belki bu anketten serbest olması çıkacak ama çoğu insanın canıda yanacak

İşte o forumdan habersiz kişiler türkçe kaynaklardan öğrendiler ve neredeyse Türkiye nin %99 u bu işi serkan hoca sayesinde öğrendi. Bana göre netteki türkçe paylaşımdaki bilgilerin ilk çıkış yeri serkan hocanın bilgilerdir.

Direk kategori ismi vermek değilde çizgi film sitesini vermişti bir arkadaş mesela o şekilde verilebilir . Yani tom ve jerry direk diyeceğine o arkadaş gibi site adını verir ordan bul ve kullan . Forumu forum gibi kullanmadıkça anlamı yok . O yasaklansın bu yasaklansın mantığı yanlış

Neyse abi ya artık bişey yazmicam buraya .. Bıraktım akışınaaa

Herkese de bol kazançlar :)

Brocker .. gece de yasaklansın diyenlerde yok mu yani :)

Kesinlikle kategori paylaşımı YASAKLANMALI .. Benim calistigim kategori de 2-3 kisiyiz. Dünya engeli çok fazla olduğu için uğraşan da az .. Sizce benim kategori buraya yazilirsa ne olur merak ediyorum walla
hasan dünden beridir ötekileştirme diyosun ac gozluluk diyosun Serkan abenin paylaşımı olmasaydı hiç birimiz kazanıyacaktık diyorsun inan forumlardan habersiz binlerce insan var ..

Ha ben sana şunu da söyliyim allah serkan hocadan razi olsun yol göstermiş ama ben 2012 de başladım bu işe forumlara ilk girişimde buradaki üyelik tarihimle aynıdır.

Serbest olsun diyen şuan 173 kişi .. 10 kişiyi filan çıkar geri kalanların Hepsi AVCI :)) Belki bu anketten serbest olması çıkacak ama çoğu insanın canıda yanacak

ben çalışanlardan yanayım bro bak hala render alıyorum 24 saattir uyumadım ben... bu kadar emeğime karşı cart diye çekiyolar kanallarımı sesim çıkmıyor...

kimsenin ekmeğinde aşında değilim herkes kazansın burda muhtaçlı insanda olabilir borç içinde insan da olabilir napıcas tekme tokat kovalımmı forumdan hiçbişi bilmeyen adamları pire için yorgan mı yakalım.

benim kızdığım nokta başkalarının videolarını çat çat alınırken kimsede ses seda yok ama kendi içeriklerine bişi gelince hurraa saldırı...hakaret şikayet..

baksana adam ne diyor hiçbişi yapamaz o beceriksizler diyor AYIP abicim AYIP allahın gücüne gider Allah Hakkı İçin biraz anlayış.....

borç içinde yüzüyor olabilir insanlar bi umut diyip girmiş olabilir küstürmeyin insanları...BÜYÜK AYIP

İşi bilenlerden de kategori peşinde olanlar var :D

ben çalışanlardan yanayım bro bak hala render alıyorum 24 saattir uyumadım ben... bu kadar emeğime karşı cart diye çekiyolar kanallarımı sesim çıkmıyor...

kimsenin ekmeğinde aşında değilim herkes kazansın burda muhtaçlı insanda olabilir borç içinde insan da olabilir napıcas tekme tokat kovalımmı forumdan hiçbişi bilmeyen adamları pire için yorgan mı yakalım.

benim kızdığım nokta başkalarının videolarını çat çat alınırken kimsede ses seda yok ama kendi içeriklerine bişi gelince hurraa saldırı...hakaret şikayet..

baksana adam ne diyor hiçbişi yapamaz o beceriksizler diyor AYIP abicim AYIP allahın gücüne gider Allah Hakkı İçin biraz anlayış.....

borç içinde yüzüyor olabilir insanlar bi umut diyip girmiş olabilir küstürmeyin insanları...BÜYÜK AYIP

[MENTION=10068]hassonya[/MENTION] normalde son mesajim demisdimde sana cevap vereyim ..

Benim kanalarimi çekenler oluyor Forumda bile yazmisligim olmusdur. Iyi olan kazansin diye .. renderli halde çekmislerdi kizmadim da forumda yaymasin yeterli demistim ..

Şimdi borç içinde insan dedin isim belirtmek istemiyorum şuan borcunu bitirmek üzere ..

Bu işi yapamıyorum bırakıcam diyen olmuştur yol göstermişimdir.

Kategorisi olmayana kategori vermişimdir

Eşleşen dünya engeli nasil geçer yardim etmişimdir .. ( Isımlerini belirtmek istemiyorum izinleri olmadan )

o yorumu yapan arkadaşda hoş olmamış yorumu ama serbest olsun diyenler öne geçince sinirle yazmiştir.

Ha ben başkalarının vidolarını almışımdır. Ama kesinlikle render olayı varsa hiç içeriğine rakibi olup olmadığına bile bakmadan başka kanala geçerim.

Ben sana örnek vereyim .. Misal " Yeni Zelanda " güncel haber yüklüyorsun .. Başkası da gelip Forumda arkadaşlar " Yeni Zelenda nin güncel videolarını yükleyin derse ve bunu binlerce kişi görürse sen ne yaparsin? Edit : Güncel haberler yani

Kimisinin umrunda olmaz kategorisinin paylaşılması alternatifi vardir. bu gösterdiğim örneğin alternatifi var mi?

Son düzenleme:
Adsense'leri süper giderken bir sabah ansızın dibe vurduklarında görecem ben Evet'e basanları :)

Yöntem paylaşımı zaten serbestti, kategori paylaşımı isteği yüzsüzlük bana göre.

[MENTION=10068]hassonya[/MENTION] normalde son mesajim demisdimde sana cevap vereyim ..

Benim kanalarimi çekenler oluyor Forumda bile yazmisligim olmusdur. Iyi olan kazansin diye .. renderli halde çekmislerdi kizmadim da forumda yaymasin yeterli demistim ..

Şimdi borç içinde insan dedin isim belirtmek istemiyorum şuan borcunu bitirmek üzere ..

Bu işi yapamıyorum bırakıcam diyen olmuştur yol göstermişimdir.

Kategorisi olmayana kategori vermişimdir

Eşleşen dünya engeli nasil geçer yardim etmişimdir .. ( Isımlerini belirtmek istemiyorum izinleri olmadan )

o yorumu yapan arkadaşda hoş olmamış yorumu ama serbest olsun diyenler öne geçince sinirle yazmiştir.

Ha ben başkalarının vidolarını almışımdır. Ama kesinlikle render olayı varsa hiç içeriğine rakibi olup olmadığına bile bakmadan başka kanala geçerim.

Ben sana örnek vereyim .. Misal " Yeni Zelanda " güncel haber yüklüyorsun .. Başkası da gelip Forumda arkadaşlar " Yeni Zelenda nin güncel videolarını yükleyin derse ve bunu binlerce kişi görürse sen ne yaparsin? Edit : Güncel haberler yani

Kimisinin umrunda olmaz kategorisinin paylaşılması alternatifi vardir. bu gösterdiğim örneğin alternatifi var mi?

abi burası forum dileyen paylaşımda bulunabilir. Hiçbir kategori hiçkimsenin tekelinde değil.. nasıl adamlar çerçeveli videoları cart diye alıyor isimli logoları direk kopyalıyor sonra da kanal sahibi birşey diyince video senin mi lan diye çıkışıyorlarsa buda öyle birşey.

bak şimdi sana bir örnek vereyim bir içerik var adamlar parsellemişler resmen kanalı açıyorsun 1 gün olmuyor kaç video attıysan hepsine mübalasız söylüyorum 200 video at üşenmiyorlar hepsine sahte atıyolar kanalı patlana kadar gidiyor iş... ne olacak ya birçok içerik böyle olsa sen ne hissedersin ????

abi burası forum dileyen paylaşımda bulunabilir. Hiçbir kategori hiçkimsenin tekelinde değil.. nasıl adamlar çerçeveli videoları cart diye alıyor isimli logoları direk kopyalıyor sonra da kanal sahibi birşey diyince video senin mi lan diye çıkışıyorlarsa buda öyle birşey.

bak şimdi sana bir örnek vereyim bir içerik var adamlar parsellemişler resmen kanalı açıyorsun 1 gün olmuyor kaç video attıysan hepsine mübalasız söylüyorum 200 video at üşenmiyorlar hepsine sahte atıyolar kanalı patlana kadar gidiyor iş... ne olacak ya birçok içerik böyle olsa sen ne hissedersin ????

Senin bu gösterdiğin örnekde kategori paylaşımı serbest olursa 20 katına çıkacak ..

Çekemmezlik yapanlar yada ben kazanayim hirsiyla gidenler video yu yukledikten sonra kendinden öncekine flag yada telif atacak zaten kaybedecegim bisey yok mantigiyla .. :) Bu olay başıma gelmiştir. başımdan geçen birşeydir bu adama yazdim sende flagla telif at dedi :)))

Neyse abicim daha da post kasmiyim simdi hunter post kasiyor diyenler bile vardir ilginctir :)

Bana yazarsan da cevap verme gereği duyacağım bişey olmasın mümkünse :)

Iyı niyetine hayranim ama bu iyi niyeti hakkeden 10 kişiyse hakketmeyen 90 kişidir

[MENTION=10068]hassonya[/MENTION] kendi ağzınla diyosun sahte telif oluyo diye evet olursa sonucu nolcak 10 katı artıcak buda ytnin işine gelcek spamcılar kendilerini yiyip durcak adamlar kendilerini yormadan spamcı spamcıyı bitircek zaten bu gidişle

Bi ara araba kazaları olayı vardı :D araba kazalarını örnek göstermisti Serk@nYT 1 gün sonra kaza olduğunda daha polisin haberi olmadan video youtube'ta oluyordu :D o yüzden YASAKLANSIN :)

Kategori paylasilmamasini israrla savunanin sahte telifciden farki yoktur.. Ikisi de rant saglamak istiyor bi manada ;)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri