İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=10068]hassonya[/MENTION] kendi ağzınla diyosun sahte telif oluyo diye evet olursa sonucu nolcak 10 katı artıcak buda ytnin işine gelcek spamcılar kendilerini yiyip durcak adamlar kendilerini yormadan spamcı spamcıyı bitircek zaten bu gidişle

bu işi burdan öğrenipte burdan yararlanıpta başkalarına da sahte telif atanların allah belasını versin dices o zaman da...

[MENTION=10068]hassonya[/MENTION] normalde son mesajim demisdimde sana cevap vereyim ..

Benim kanalarimi çekenler oluyor Forumda bile yazmisligim olmusdur. Iyi olan kazansin diye .. renderli halde çekmislerdi kizmadim da forumda yaymasin yeterli demistim ..

Şimdi borç içinde insan dedin isim belirtmek istemiyorum şuan borcunu bitirmek üzere ..

Bu işi yapamıyorum bırakıcam diyen olmuştur yol göstermişimdir.

Kategorisi olmayana kategori vermişimdir

Eşleşen dünya engeli nasil geçer yardim etmişimdir .. ( Isımlerini belirtmek istemiyorum izinleri olmadan )

o yorumu yapan arkadaşda hoş olmamış yorumu ama serbest olsun diyenler öne geçince sinirle yazmiştir.

Ha ben başkalarının vidolarını almışımdır. Ama kesinlikle render olayı varsa hiç içeriğine rakibi olup olmadığına bile bakmadan başka kanala geçerim.

Ben sana örnek vereyim .. Misal " Yeni Zelanda " güncel haber yüklüyorsun .. Başkası da gelip Forumda arkadaşlar " Yeni Zelenda nin güncel videolarını yükleyin derse ve bunu binlerce kişi görürse sen ne yaparsin? Edit : Güncel haberler yani

Kimisinin umrunda olmaz kategorisinin paylaşılması alternatifi vardir. bu gösterdiğim örneğin alternatifi var mi?
ben hariç herkese yardım etmişsin ordan xxx kazandırcak bir kategori salla bakıyım :p

Neden bu kadar kastınız anlam veremedim...Sonuçta kimse kendi içeriğini/kategorisini paylaşmaz.Gel gelelim 2-3 tane bu işe dikiş atamayan arkadaş paylaşıyor.Ha soracak olursanız ben paylaşırmıyım asla!Sen paylaşırmısn asla!

Benim çalıştığım kategorileri paylaşmasınlar da onlar kendi kum havuzlarında oyalansınlar :D

ben anlamıyorum, sanki kategori paylaşılsın dendiğinde herkes biranda kategorilerini ifşamı edecek :D bu oylamayı böyle bişey zannediyorlar herhalde..

hadi 1 2 kişi çıktı kategori söyledi, kategoriyi çalışmak isteyen adam bu forumda paylaşılmış bir kategorinin kazandıracağınımı zannediyor?

Hadi bunuda geçtim, bunu zanneden adam zaten yt bilgisi az adamdır.. Paylaşılan kategoride dünya engeli, eşleşen falan çıktığında "neden kimse taktik paylaşmıyor" diye konu açmayacak mı?

çok enteresan...

Neden bu kadar kastınız anlam veremedim...Sonuçta kimse kendi içeriğini/kategorisini paylaşmaz.Gel gelelim 2-3 tane bu işe dikiş atamayan arkadaş paylaşıyor.Ha soracak olursanız ben paylaşırmıyım asla!Sen paylaşırmısn asla!

Mert, adam mesela youtube'u bırakıyor alın kategori bu diyor veya kanalını kapıyorlar kızıyor alın kategori bu diyor veya karakter boşluğu olan adamlar ego tatmini için paylaşım yapıyor yardım etmek için değil.

Elbette kimse kendi kategorisini paylaşmaz, ama kendi çalışma yapmadığı bildiği kategorileri kendine zararı olmayacak diye paylaşıp bencilce diğer ekmek kapılarını karartır.

Hala böyle bir anketin açılmış olmasına hayret ediyorum .

"İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun" Olunca onca kişinin gecelerce durmadan arayıp bulduğu içeriği biri gelip burda paylaşınca o kadar giden emek ne olacak? Gerçekten çok saçma artık ne yapıcanızı şaşırdınız!!

Serkan abi o kadar yardım etti, hepimize işi öğretti, destek oldu, her sorumuza cevap verdi, forumu o kurdu, forumun amacı zaten hiç bir zaman kategori paylaşmak değildi, olmayan bir amaçtan mı saptı forum :)

Suni sapma yaratılıp kategori paylaşımı ortamı yaratıldı, sonuçta gereksiz anket açıldı.

Serkan abi bize herşeyi anlattı, 1 kere açık kategori verdi mi bu forumda ? Vermez, çünkü araştırın kendiniz bulun diyerek bizi emek vermeye itti.

Şimdi çıkmış 3-5 adam kategori paylaşımını savunuyor, yüzsüzlük.

zaten forumun en az %60-70inin kazanamayanlardan ve az kazançlılardan oldugunu düşünürsek bu anketin sonucu baştan belli.

Şunu unutmaki yt artık eskisi gibi değil bu yüzden çoğu kişi içerik sıkıntısı çekiyor.Ben YT işene gireli yaklaşık 1 sene oluyor ve ilk günlerden bu yana dağlar kadar fark var eskiden rahattı sistemi yerine oturtunca sorun kalmıyordu.Eğer ben işe yeni başlasam ben bile sıkıntı çekerdim adım gibi eminim.Yeni başlayanlara bir yerde destek gerekiyor.Ayrıca oylamada evet seçilsede hergün içerik paylaşımı yapılacak diye birşeyde yok.Zaten yt ile adam gibi ilgilenen kişi tek kategori , içerik vs çalışmaz...

Ben başlayalı 20 gün oldu günlük 25 TL ve üzeri kazanıyorum.Kimden yardım aldım kimseden.Kimi tanıyorum kimseyi.Benim kızdığım en büyük nokta şurası.

Adam uğraşmıyor didinmiyor çalışmıyor etmiyor okumuyor insanlardan fikir kategori bekliyor.Ya kardeşim yetkililer böyle büyük bir forum açmış.Onlarca bilgi var.Dünya kadar kaynak var.İnsanlar yinede uğraşmıyor.Bu içerik paylaşım olayı çalışmayan etmeyen insanları boş yere teşvik etme gibi bişey oluyor.

Son düzenleme:
Serkan abi o kadar yardım etti, hepimize işi öğretti, destek oldu, her sorumuza cevap verdi, forumu o kurdu, forumun amacı zaten hiç bir zaman kategori paylaşmak değildi, olmayan bir amaçtan mı saptı forum :)

Suni sapma yaratılıp kategori paylaşımı ortamı yaratıldı, sonuçta gereksiz anket açıldı.

Serkan abi bize herşeyi anlattı, 1 kere açık kategori verdi mi bu forumda ? Vermez, çünkü araştırın kendiniz bulun diyerek bizi emek vermeye itti.

Şimdi çıkmış 3-5 adam kategori paylaşımını savunuyor, yüzsüzlük.

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...mu-bence-mumkun-e-serk-nyt-cikti-vol-1-a.html

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...emleri-ve-niche-ile-ilgili-bazi-bilgiler.html

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...mu-bence-mumkun-e-serk-nyt-cikti-vol-1-a.html

ozellikle buna bak!! http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/14451-belki-faydasi-olur-kazanmak-adina.html

Daha da sayarim...

http://www.ytpara.com/158862-post76.html

Su mesajindan sonra da kimin yuzsuz olup kimin cok karakterli oldugunu anlarsin umarim..

Hadi selametle..

kazananlar hayır diyor, kazanamayanlar evet diyor zaten merak etmeyin.. :D bence kategori serbest olsa bile zaten kazananlar paylaşmayacağı için kendi kategorilerini sıkıntı olmayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri