Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerik Adı Paylaşımları alın şu kanalı kopyalayın gibi verilecekse yasak olsun, sadece örneklerle kategori,teknik ve bilgi verilecekse serbest olsun.
Zaten forumda yasaklansa bile adam gider açar bi blog çatır çatır verir her türlü. En iyisi kanal ifşa edilmeden bilgi paylaşımında bulunulması
İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun demiştim zaten bu konuda postum var.
Fakat forumun Yaş ortalamasının 17'lere kadar düştüğü,
' Ben Kazanamadım Siz Kazanın ' gibi başlıkların açıldığını gördükçe, Oyumun silinip İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın. +1 eklenmesini talep ediyorum. . .
Şu mesajımı şuraya da irdeliyim,
Bakın arkadaşlar ben buraya hazır kopyalancak 50 tane dizinin kanal linkleriyle versem ne değişecek benim kazancım da değil sadece o kulvarda çalışan en az 3 kişinin daha kazancı dibi görecek, sonra ne olacak en az 30-40 kişi o kanalları yeni kanal yaratıp yayınlayacak, sonra kim ekmek yiyecek kimse. olay bu burada paylaşacak her içerik zaten çöp olmaya mahkumdur paylaşımın isminin verilmesi inanın saçma eğer siz de emek verseniz zaten ne kadar kolay içerik bulunacağını göreceksiniz ve o zaman direk paylaşım yerine onlara araştırın diyeceksiniz haa nerden araştıracağını bilmiyorsada
movie 2014, movie, episode, full episode aratır son 1 haftalara bakar sonra o film dizi içerik çizgi film fragman adı her neyse bulur yapımcısına bakar sonra o yapımcının yaptığı diğer prodüksyonlara filmlere dizilere yoldan çıkar sonra onları araştırır youtube sağında ona en yakın videolar çıkar onları gezer k.bakmayında bunları yapamıyorsanız hiç youtube la uğraşmayın
Bende evet oyu kullandım fakat, burdaki amacım milletin kanallarının ve kategorilerinin ifşası asla değil baştan bunu belirteyim.
Kanal ifşası ve tam içerik verilmemeli ama genel kategoriler paylaşılabilir. Asıl amaç teknik, taktik, bilgi ve edinilen tecrübeler tarzında şeyler olmalı. Milletin ekmeği ile oynayarak bedduasını almak kimseye bir şey kazandırmaz. Her ne kadar seçim yapılıyor olsa bile, bence @mNote ve yönetim en doğru kararı verecek, bu işten ekmek yiyenleri mağdur edeceklerini sanmıyorum. Dediğim gibi asıl amaç bilgidir. Milletin kazandığı 2-3 kuruşa göz dikmek olmamalı.
İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun demiştim zaten bu konuda postum var.
Fakat forumun Yaş ortalamasının 17'lere kadar düştüğü,
' Ben Kazanamadım Siz Kazanın ' gibi başlıkların açıldığını gördükçe, Oyumun silinip İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın. +1 eklenmesini talep ediyorum. . .
burdaki amaç tamda dediğin gibi kategori değil içerik adı verilecek örnk:çizgi film kategorisinden xxxx çizgifilmi
içerik adı verildikten sonra zaten kanallar ifşa oluyor
Oyumun hayir olarak degistirilmesini istiyorum bende.
Kanal ifşasına ve özel içerik paylaşımına karşı olduğumu belirttim hocam. Ben oy verirken, bilgi, teknik, taktik, tecrübe ve deneyimlerin paylaşılmasını baz alarak evet dedim. Genel kategorilerin (spor, dizi, çizgi, film vs.) kimseye zararı olacağını düşünmüyorum. Yoksa Bende oyumu hayır olarak kullanırdım...
Daha geçen gün video çektiğim yeri paylaştılar olan bana oluyor bazıları sırf bizim işimize çomak sokmak için içerik paylaşmıyorsa birşey bilmiyorum bizde biliyoruz bir düzine içerik paylaşmayı ama paylaşmak sadece içeriği çöp etmekten başka ve ordan para kazanan insanın bedduasını almaktan başka bir işe yaramaz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.