İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben paylaşıma karşıyım hatta ankete bile karşıyım. :) Neden mi, çünkü forumda az kazanan veya hiç kazanamayan arkadaşların sayısı kazanan veya çok kazananlardan fazla. Bu yüzden anketin sonucu paylaşılsın olarak çıkabilir. Sabit bir içerik paylaşıldı mı bu forumda, herkes biliyor ki 1 hafta içinde o içerik tamamen çöp oluyo

Sessizce nöbetteyiz ayın 21i bizim için dönüm noktası inşaallah

dostum kenarda bekleyerek birşey kazanamazsın helede birilerinden birşey bekleyerek imkansızı istiyorsun kimse benim kategorim şu alın sizde kazanın demez. diyorsa şüphe etmen gerek bekleyerek değilde deneme yanılma yaparak ayda 1k rahat kazanırsın. hemde tecrübe etmiş olursun :)

yok böyle bişey ya bak forumu takip edenler içerik paylaşılsın istemeyenlerdi önce içerik paylaşılmasın diyenler ağır basmıştı şimdi paylaşılsın diyenler ağır basmış yada hesap açıp açıp oy veriyorlar yok böyle bişey valla saçmalığın daniskası.. anket bile yanlış içeriği millet bulsun birader elin adamı gelip bizim kategoriyi kendi kazanamadı diye paylaşıyor sevap işliyor aklınca böyle işi yerim yahu

Önceden bende içerik paylaşılma yanlısı değildim ama bu kadar cimri kindar insanları görünce anket sonucunu beklemeye basladım :)

Şahsıma hakaret eden insanlara bayılıyorum ankete bile karşı çıkıyorlar :(

Forumda hala Fakir denen Ergen cirit atıyor.
Onun yaptığı Forum kuralları ihlallerini Eski üyelerden biri yapsa en az 2 Hafta ban alırdı.
Darall kapatılan konuda SKype grubu kurmaya çalışan üye 7 Gün banlanır diye FORUM KURALINI yazdı, Ama o konudan sonra en az 7 Gün banlanaması gereken eleman hala Forumu gelip karıştırıyor.

Forum ölmüş resmen Ağlayanı yok. . .
:cool:

Önceden bende içerik paylaşılma yanlısı değildim ama bu kadar cimri kindar insanları görünce anket sonucunu beklemeye basladım :)

kardeşim sen git ygs ne lgs ne çalış burda anket sonucu bekleyip para kazanmaya çalışıp aç gözlülük yapma sana diyorlar youtubeden para kazanabilirsin diye sen daha kategori içerik bekliyorsun yöntem bekliyorsun yüzsüz müsünüz nesiniz be böyle adamlar hep kaybeder..

Senin için siteden süresiz banlanma olacak öyle hissediyorum ..

Bu yorumu beğenmeyin arkadaşlar .. bu yorum için ceza puani yedim admin arkadaştan ..

Ben bu yazıyı yazdıktan sonra [MENTION=15304]Fakir[/MENTION] yorumu beğeniyor :)) nelere kaldık arkadaş yav :))) Şimdi kalıcı banda yerim tam olur :)=

Son düzenleme:

Bak 16 yaşındasın sürekli sıkıntılardan bahsedip duruyosun senin yaşadığın sıkıntının belki bin beterini yaşayan insanlar var burada açtığın konuda araba alma hayalim var yazmışsın ben 23 yaşındayım kazancımda var ama araba alma hayali kuramıyorum bi düşün neden bu forumda sabah işine gidip akşam eve geldiğinde uykusundan fedakarlık yapıp saatlerce video atıp ev geçindiren adamlar var kazanamayanları düşünüyosun ya bu insanları da düşün. Kategori paylaşımı bu insanları ekmeğinden edecek. Tek bir kategori veya içerik paylaşımı senin tabirinle harç ödeyecek insanı harç parasından, kira ödeyecek adamı kira parasından edecek bunu düşünebiliyo musun sen? Pollyannacılık oynamayın kategori paylaşımı o kategorinin sonu anl***** gelir.

Forumda hala Fakir denen Ergen cirit atıyor.
Onun yaptığı Forum kuralları ihlallerini Eski üyelerden biri yapsa en az 2 Hafta ban alırdı.
Darall kapatılan konuda SKype grubu kurmaya çalışan üye 7 Gün banlanır diye FORUM KURALINI yazdı, Ama o konudan sonra en az 7 Gün banlanaması gereken eleman hala Forumu gelip karıştırıyor.

Forum ölmüş resmen Ağlayanı yok. . .
:cool:

Yazık abi yazık. Harbiden yazık. Forum adminleri gitti hepsinin işi gücü var anlaşılan forum sahipsiz kaldı. Allah aşkına bir tane adam akıllı admin yok kusura bakmayın. mNote'de çok iyiydi hemen gelir banlardı o da işi gücü var gelmez oldu.

Daralll çok iyiydi, beni bile haksız banladığı oldu onu bile özledim ya. Yeter ki yani şu saçma sapan iş yapan adamlar banlansın. Şu ergenin forumda yaptığına bak. Bir sitenin başında yönetici olmazsa oradan ne hayır gelir.

E hani alex-samsung-fatihbaz falan nerede bunlar ? Nerede moderatörler. Bilmiyorlar mı kuralları nedenu uygulamıyorlar. Ben şurada admin olsam 2 saniye yaşatmam şunları. Yemin ediyorum ben bile çoğu moderatörden iyi yönetirim şurayı.

Bu nedir ya. Adam kuralara uymuyor 1 hafta cezası var. Bin1903 gelmiş konuyu silmiş e ceza nerede ? Yok ceza. Devam.

Moderatörler kullanıcılar tarafından seçiliyor zaten şaka gibi daha ne bekliyorsun ki sen moderatörlerden ? Şimdi gelir her moderatör bir şey yazar. İstediklerini yazsınlar forum ortada .

Alex'den ne moderatörü olacak spamdan başını kaldıramayan adamdan, samsung desen konuya 100 tane mesaj atarak adam oy topladı çoluk çocuktan. Ergen ergen hareketler.

Gelip onlara dokunduk ya bak biz banlarız adamlar bize dokunmayan yılan 1000 yaşasın mantığı ile ilerliyor.

Sonra ben böyle yazınca hakaretten banlanıyoruz.

Zaten ben bu anket sonucunu gördükten sonra ' Paylaşılması serbest olsa bile paylaşmam.
Forum 2 ye bölünmüş paylaşılsın paylaşılmasın diye.Bu zamandan sonra paylaşım konusu açsan bile her 2 yorumdan biri eleştirici özellikli olacağı için açmamakta fayda var :D

Artık kalıcı banlansamda ben bunu yazacağım ..

Bu " Fakir " denilen arkadaş bir adminin akrabası dostu yada kardeşi mi? adam neler yapıyor neler halen ceza aldığı yok süresiz ban aldıgı yok ..

Kategori paylaşıyor banlanma yok başkasının içerigini paylaşıyor banlanma yok .. konusu kapanınca skypeden ekleyin hepinize vereyim kategori banlayan yok ..

i sözlük benim videolara saldırdı diyor " Kod deneyitlicisinden " sahte kapanmiş kanal yapıyor banlanmıyor ..

yok abi bu coçuğun admin akrabası yada arkadaşı var ..

benim açımdan bir faydası yada zararı olacağı yok. sonuçta ben millet neye yöneliyorsa tam tersini yaptığım için hertürlü kazanıyorum.

Asıl burdaki amaç şunu paylaşın dan çok, yol gösterici paylaşımlar olmalı.

Ör, xxxxxxx konuları çok izleniyor. ama para kazandırmıyor.

xxxxxxxxx konuları az izleniyor ama çok para kazandırıyor.

xxxxxxxxx konuları çok telif alıyor ama kazancı güzel vs....

Burda konu paylaşan arkadaştan çok o konuyu nasıl değerlendirim, nasıl daha çok para kazanırım diye düşünmek lazım.

insanlara ipucu verilerek konu paylaşılsa olayı çözüp araştıran kişiler kazansa daha mantıklı bence.

Paylaşım olsun ama araştırmalı paylaşım olsun bence.

Artık kalıcı banlansamda ben bunu yazacağım ..

Bu " Fakir " denilen arkadaş bir adminin akrabası dostu yada kardeşi mi? adam neler yapıyor neler halen ceza aldığı yok süresiz ban aldıgı yok ..

Kategori paylaşıyor banlanma yok başkasının içerigini paylaşıyor banlanma yok .. konusu kapanınca skypeden ekleyin hepinize vereyim kategori banlayan yok ..

i sözlük benim videolara saldırdı diyor " Kod deneyitlicisinden " sahte kapanmiş kanal yapıyor banlanmıyor ..

yok abi bu coçuğun admin akrabası yada arkadaşı var ..

Adminin arkadaşı mıyım siz bana hakaretler savururken ben arkadaşlara dizi nasıl bulunur onu ogrettım ya sadece 1 kanal ısm ıacık kaldı onu aratan herkes bulabılıyordu zaten her şeye muhalefet olmayı bıraksanız da madem kazanıyorsanız benım konularıma bakmayın arkadaşım ben admınden ceza aldım zaten

Moderatörlerin banlama yetkisi yok bilginize. Biz yaptığımız herşeyden adminlere hesap veriyoruz. İkide birde bizleri katıp bunlar nasıl moderatörler demeyi bırakın.

[MENTION=11620]era[/MENTION] 'nın amca oğlu, benim dayı oğlum kendisi. Ama [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 'un akrabası değil. Onun [MENTION=15304]Fakir[/MENTION] akrabası olamaz.

Arkadaşlar bu tarz konularda bu tarz yorumlar yapmaktansa, ilgili durumları şikayet edin. Sonuçlanmadıysa pm atın kararı veren yöneticiyle usturuplu bir şekilde tartışın. O da olmadı [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ya da bana özel mesaj gönderin. Ama ne olur skype verir misiniz bir konu var vs. tarzında bir özel mesaj atmak yerine tek özel mesajda uzun uzun durumu anlatın, biz de çözmeye çalışalım. Diğer türlü gerçekten yaşayacağımız zaman kaybı nedeniyle olayı çözmemek daha kolayımıza kaçıyor haliyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri