İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda bir dünya çizgi film sitesi paylaşıldı.Kazanamayanlardan ve ankete evet diyenlerde kaç tanesi o çizgi filmleri araştırıp engel vermeyeni buldu merak ediyorum.Sonra kalkıp ben kendim 1 ay uğraştığım çizgi film adını paylaşılmasına izin vericem he.Çok saçma.

Bizim savunduğumuz nokta da şu sakın karıştırmayın.Örnek adam çizgi film içerikli siteleri verir.He kalkıp burdan bunun içinden tek kategori paylaşmak bizim derdimiz.

Ben başlayalı 20 gün oldu günlük 25 TL ve üzeri kazanıyorum.Kimden yardım aldım kimseden.Kimi tanıyorum kimseyi.Benim kızdığım en büyük nokta şurası.

Adam uğraşmıyor didinmiyor çalışmıyor etmiyor okumuyor uğraşmıyor insanlardan fikir kategori bekliyor.Ya kardeşim yetkililer böyle büyük bir forum açmış.Onlarca bilgi var.Dünya kadar kaynak var.İnsanlar yinede uğraşmıyor.Bu içerik paylaşım olayı çalışmayan etmeyen insanları boş yere teşvik etme gibi bişey oluyor.

Valla kusura bakmada millet video satarken kimsenin gıkı çıkmıyorsa bu konudada çıkmasın.Daha geçen gün adam film videosu satıyor millet hiçbirşey demiyor geliyor burda bu konuda çıkışıyor.O konuda arkadaş farklı birşeymi yapıyor bildiğin içeriği satıyor.

Valla kusura bakmada millet video satarken kimsenin gıkı çıkmıyorsa bu konudada çıkmasın.Daha geçen gün adam film videosu satıyor millet hiçbirşey demiyor geliyor burda bu konuda çıkışıyor.O konuda arkadaş farklı birşeymi yapıyor bildiğin içeriği satıyor.

Ücretli satmak farklı bişey ama.

Forumda bir dünya çizgi film sitesi paylaşıldı.Kazanamayanlardan ve ankete evet diyenlerde kaç tanesi o çizgi filmleri araştırıp engel vermeyeni buldu merak ediyorum.Sonra kalkıp ben kendim 1 ay uğraştığım çizgi film adını paylaşılmasına izin vericem he.Çok saçma.

Bizim savunduğumuz nokta da şu sakın karıştırmayın.Örnek adam çizgi film içerikli siteleri verir.He kalkıp burdan bunun içinden tek kategori paylaşmak bizim derdimiz.

hocam kazanamayanlar diyip duruyorsun şimdi senden fazla kazananlarda sana kazanamayanlar muamelesi yapsın mı istermisin ????

Muslera07 yazmıştı bir konuda forum sahibi istediğini yapar diye.yonetim karar versin o zaman...bu şekilde birbirimize düşüyoruz şu konu yüzünden kaç kişi birbirine cephe aldı kalp kırdı. Herkesin görüşü farklı kullanıcı ağırlığına bakınca çoğu acemi oylamanın sonucu zaten belli... [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] siz karar verin.ben bu konu yüzünden xxx yada başka bir kullanıcıyla bozusmak istemiyorum.hepimiz dostuz illa birbirimize işimiz düşüyor ticaret yapıyoruz laf yapıyoruz.bosu boşuna zedeleniyor şu an güven ve dostluk ortamı. İnsanları birbirine kirdirmayin.

mobil mesaj

Ücretli satmak farklı bişey ama.

Benim gözümde farklı değil hocam.Adam ordada içerik yayıyor.Misal şöyle düşün ben bir kategori çalışıyorum.4-5 tane rakibim var.Sonra içinde birisi satış yapıyor. 10 kişiye satsa rekabet dahada artacak.

Muslera07 yazmıştı bir konuda forum sahibi istediğini yapar diye.yonetim karar versin o zaman...bu şekilde birbirimize düşüyoruz şu konu yüzünden kaç kişi birbirine cephe aldı kalp kırdı. Herkesin görüşü farklı kullanıcı ağırlığına bakınca çoğu acemi oylamanın sonucu zaten belli... [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] siz karar verin.ben bu konu yüzünden xxx yada başka bir kullanıcıyla bozusmak istemiyorum.hepimiz dostuz illa birbirimize işimiz düşüyor ticaret yapıyoruz laf yapıyoruz.bosu boşuna zedeleniyor şu an güven ve dostluk ortamı. İnsanları birbirine kirdirmayin.

mobil mesaj

+1 oyunu kullan olsun bitsin.

Son düzenleme:
Muslera07 yazmıştı bir konuda forum sahibi istediğini yapar diye.yonetim karar versin o zaman...bu şekilde birbirimize düşüyoruz şu konu yüzünden kaç kişi birbirine cephe aldı kalp kırdı. Herkesin görüşü farklı kullanıcı ağırlığına bakınca çoğu acemi oylamanın sonucu zaten belli... @era @mNote siz karar verin.ben bu konu yüzünden xxx yada başka bir kullanıcıyla bozusmak istemiyorum.hepimiz dostuz illa birbirimize işimiz düşüyor ticaret yapıyoruz laf yapıyoruz.bosu boşuna zedeleniyor şu an güven ve dostluk ortamı. İnsanları birbirine kirdirmayin.

mobil mesaj
altına imzamı atıyorum

Her şeyide verecek cevabın var :)

Bot sahibi olarak şahsi fikrim böyle saçma olaylara girmemen. Rigobert webscript su an dalında 2 basarılı arkadas su an konuda hiç yorumunu görmedim çünkü kendileri oyunu verip çikip gittiler.

Senin zararına mesela bir adam senden bot alacagına mesajlarından dolayı almaz.

Evet dıyenlerın yarısından cogu kazanamayıp daha fazla ugrasmaya usenenler özet budur

hocam bu hayır diyen arkadaşları anlayamıyorum ya sanki herkes burda içerik veriyor 3-4 aydır burdayım daha 3 4 kişinin içerik ismi paylaştığını gördüm... zaten konuyu okuyan 100 kişi varsa 2-3 kişi haricinde kimse onu uygulamıyordur bile mesela ben hiç uygulamadım... Forumu kapatıp gidelim ünlem geçmeyide paylaşmayalım içeriğide.. düya engelide sadece ne kadar para kazandığımızı yazıp bırakalım buraya... Bazı arkadaşlarda Serkanyt nasıl kazanılacağının formulünü vermiş diyor onları okuyun kazanın felan diyorlar Allahtan serkan hocam sizin gibi değilmiş insanlara bilgi vermeyi seçmiş ya paylaşmasaydı kendileri arayıp bulsun deseydi o zaman ne olacaktı ? düşüncesizlik etmeyin bence biz yeni gelenlere sizin gibi eskilerden taktikler lazım..

Her şeyide verecek cevabın var :)

Bot sahibi olarak şahsi fikrim böyle saçma olaylara girmemen. Rigobert webscript su an dalında 2 basarılı arkadas su an konuda hiç yorumunu görmedim çünkü kendileri oyunu verip çikip gittiler.

Senin zararına mesela bir adam senden bot alacagına mesajlarından dolayı almaz.

Dusuncelerimi 20 liraya satacak kadar dusmedim hocam ben. Isteyen alir, isteyen almaz. Bizim botu almayandan cok, satmadigim kisiler var hocam. Onlar kendilerini iyi bilirler.. Diger bot satisi yapan arkadaslarin cani istememistir, o sebeple yorum yapmamislardir. Herkesin kendine gore bir mizaci var. Benim mizacim da bu sekilde..

Ayrica beni dusunup, bu sekilde guzel bir yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim.

hocam kazanamayanlar diyip duruyorsun şimdi senden fazla kazananlarda sana kazanamayanlar muamelesi yapsın mı istermisin ????

Ne alakası var kardeşim ya.Millet ile dalga mı geçiyorum ben kazanamıyorlar diye.Benden fazla kazanan haketmiş ki kazanıyor.Adam uğraşmış didinmiş çalışmış.Kimseyi küçük düşürücü bişey yazmadım bütün mesajlarımda.

paylaşımın yasak olmaması herkesin içerik paylaşacağı anlam ına gelmiyor tabiki-zaten kim kendi kategorisini ifşa eder ki..

bence tembellik edip kategori bekleyeceğine,araştırmacı olsan zaten %100 bulursun izlenim getirecek kategorileri..

ya arkadaş A yazın youtubeye-arama yaptırın,filtrelerden yükleme zamanını seçin,alın size yüzlerce farklı kategori dene-yanıl-emek ver,mutlaka aradığını bulacaksın zaten...

bu konu hakkında başka cevabım yada yorumum olmayacaktır..herkese bol kazançlar..

özel içerik adı verilmemeli ama genel olarak kategori ismi verilebilir. sonucta nokta atışı yapıp o içeriği keşfedip çalışan arkadaşların canını yakmaya gerek yok

Youtube daha sahte telif,flaga cozum bulamamisken serbest olmasi durumunda zarar bize olucak.

Yasaklanmasın fark atmış ya. Yasaklansın, yasaklanmasının 2 katıydı en başlarda.

Tartısmalar ve kavgalar kapıda desenıze gorun bakın kategorı paylasımı serbest olunca ne olcak forumda buraya yazıyorum ... Yakında bı dunya sahte telıf flag konusu acılıcak...

Tartısmalar ve kavgalar kapıda desenıze gorun bakın kategorı paylasımı serbest olunca ne olcak forumda buraya yazıyorum ... Yakında bı dunya sahte telıf flag konusu acılıcak...

Orası kesin, kimse kimseyi kandırmasın.Geçmişte bunun örnekleri çok oldu.

Bakıyorumda paylaşımcı ruhlu arkadaşlar baya artmış. :) Hey yavrum hey adam direk kendi kategorimi paylaşıcam demiş.
Arkadaş madem paylaşıcan 1 senedir üyesin, niye şimdiye kadar paylaşmadın? Bu anketten sonra mı aklına geldi diye sorarlar adama..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri