İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mNote

Administrator
Merhaba arkadaşlar

Forumda sürekli tartışılan içerik paylaşımları serbest yasak konuları için anket yapıyorum. Çıkan sonuca göre bundan sonra konulara müdahale edilmeyecek. Bu konuda şu taktiği kaldıralım şu içerik benim içeriğim telif atarlar flag atarlar mesajı gelmesin bana eski yeni üye farketmez süresiz uzaklaştırılır. Bu içerik paylaşımları sanki bizi yönetimi etkiliyormuş gibi sürekli şu adminin kategorisi şu modun içeriği kendi çıkarı için kaldırdı konuları mesajları görmekten kurtuluruz. Sizleri etkilemeyen beni zerre etkilemez. Anket sonucuna göre kurallar düzenlenecektir.

Not : Anket süresi 48 saat

EDİT : Kategori önerileri serbest.

Anket İçerik adı verilen konular içindir.

Ne konu yaw:( Anket en güzeli oldu. Referandum gibi:D Seçimi halka bırakıyoruz.

Anket güzel fikir bakalım ne çıkacak inşallah hiçbir üyenin zarar görmeyeceği işini adam gibi yapanların işine yarayacak bir seçim olması dileğiyle....

Mantıklı olan yasaklanması forumda bir içerik adı paylaşımı yapıldığında herkes o alana yönleniyor ve kimse o kategoriden bir şey kazanamıyor üstelik kazananda ekmeğinden oluyor.

çok yerinde bir anket içerik paylaşımı için artık müdahale edilmeliydi yönetimi kutluyorum

Ben oyumu geçen Mod seçimindeki gibi günlük 5$ getirili bir kanala Olsun yada olmasın diye atabilirim.
Benim açımdam hiçbir sakınca yok olması yada olmaması yönünde.
Pm bekliyorum.
:D

Bence çok isabetli bir konu olmuş insanların aylarca araştırıp bulduğu içeriği forumda paylaşarak çöp etmenin mantığını hala anlamam. İçerik paylaşarak iyilik yaptığını sananlarda ayrı bir dava tabiki.

anketede karşıyım.yasaklansın.emek olmadan kazanacaksa herkes gitsin sokakta dilensin.aynı şey.

Yasaklanmalı bence. Bir gün sizin kategoriniz paylaşılırda 10larca kişi oraları doldurur, ortalık topluluk atanlarla dolarsa anlarsınız beni )

Kesinlike yasak olmalı.

Ben saatlerce araştırıp, kişisel beceri ve yöntemlerim ile kategori keşfetmişim, densizin birisi gelip foruma yazarsa benim emeğim, kazancım çöp oluyor.

Bu herkes için geçerli, saçma bir durum.

Serbest olsa ülkemize hem yabancı para gelir hemde insanlar kazanır hocam ben bu görüşteyim yt nin ne içeriği ne parası biter hocam.

Aralarında sorun olan kişiler diğerinin kategorilerini ulu orta forumda paylaşacaktır.Bu bir çok kişiye zarar verecektir.İnsanların emekleri ile oynamayın.Bu forumda aylık 5 K üzeri kazanan çok insan var.Adam afedersiniz salak mı 3-4 ay uğraşsın didinsin.Gitsin sonra aynı kategoriyi başkasına bedava sunsun.Böyle bir şey olamaz.Tamamen yanlış.Konunun ve anketin kapatılması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri