İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben araştırayım gecemi gündüzüme katayım,bazı uyanıklar gelsin hazıra konsun-yok öyle yağma,oyum red ..

tabiki YASAKLANMALI !!!

Noktasına kadar katılmakla beraber, "hepimiz kazanalım, paylaşımcı olun herkes kazansın" diyen iyi niyetli arkadaşlar şunu Çok İyi bilmeli ki bugüne kadar hangi kategori, en ufak bir keyword, içerik paylaşımında 1tane sahte telif,flag vs. gelmeyen içeriğe paylaşıldıktan sonra adete youtubede tek o içerik varmış gibi sahte telifleri flagları havada uçuşturdular çıksın birisi desinki yalan, herkes yaşadı bunu şahsi fikrim böyle bir konu açılması bile yanlış yasaklanmalı :) diyeceksiniz ki ya neden işte içerik bulamıyoruz forumda paylaşım yok bişey yok hiç kusura bakmayın hiç bir forumda paylaşılmayan en değerli bilgileri [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ytpara üyelerine paylaştı. Çok örneği varda aklımda tek kalan Emekthor'un kendi kategorisini paylaşmasını örnek vereyim adamın yaptığı iyiliğe karşı aldığı kendi kategorisinden bile sahte telifle flagla ekmeğinden olmasıdır. Umarım anlatabilmişimdir anketin sonucu ne olursa olsun YTPara :)

Noktasına kadar katılmakla beraber, "hepimiz kazanalım, paylaşımcı olun herkes kazansın" diyen iyi niyetli arkadaşlar şunu Çok İyi bilmeli ki bugüne kadar hangi kategori, en ufak bir keyword, içerik paylaşımında 1tane sahte telif,flag vs. gelmeyen içeriğe paylaşıldıktan sonra adete youtubede tek o içerik varmış gibi sahte telifleri flagları havada uçuşturdular çıksın birisi desinki yalan, herkes yaşadı bunu şahsi fikrim böyle bir konu açılması bile yanlış yasaklanmalı :) diyeceksiniz ki ya neden işte içerik bulamıyoruz forumda paylaşım yok bişey yok hiç kusura bakmayın hiç bir forumda paylaşılmayan en değerli bilgileri [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ytpara üyelerine paylaştı. Çok örneği varda aklımda tek kalan Emekthor'un kendi kategorisini paylaşmasını örnek vereyim adamın yaptığı iyiliğe karşı aldığı kendi kategorisinden bile sahte telifle flagla ekmeğinden olmasıdır. Umarım anlatabilmişimdir anketin sonucu ne olursa olsun YTPara :)

noktasına kadar katılıyorum söylediklerinize mehmet hocam :)

Özgün kanalların videolarını koymanın yasak olmasını anlıyorumda içerik kaldırılsın muhabbetini anlamıyorum. O zaman forumu kapatın gitsin. İçerik paylaşılacak ki millet kazansın. :) Ama kanal paylaşmak aynı şey değil. Çünkü kanal paylaşımı o kanalın sahibinin ekmeğine taş koymaktan başka bir şey değil.

paylaşımların her birinin serbest bırakılması taraftarıyım. herkes kendi rızkını yer.
youtubede kategori bol bu işten kazanmak isteyen her halukarda kazanır..

forumun yasının beleşçi tayfası olduğunu düşünürsek kesinlikle yasak olarak kalmalı. Armut piş ağzıma düş olarak bekleyen çok insan var saat 12:00 dan 18:00 kadar bir videoyu dünya engeli geçmek için 32 kere tekrar tekrar yükledim sonunda başardımda. ama forumda ne video geçirme olsun nede kategori olsun çok kişi freeci. bence forumun düzeni oldukça iyi yani bu tip konular kapatılıyor gerekli cezalar uygulanıyor.
Forumun tek eksik olduğunu düşündüğüm konu chat ekranı chat olursa boş konular açılmayacaktır. bence muhteşem olacak.

İlk gelen oylar kırsaldan geldi. Umudunuzu yitirmeyin serbestlikçiler sahillerde güçlü. Sandıklar açılmadı.

oylama çok berbat geçiyor bu geriye kalan %50 lik dilim 1 yada 2 aylık üyeler.

Eski üyeler neyin ne olduğunu biliyor lütfen yasaklayın şu konuları.

Paylasılsın mesela 1 gun bırakılsın sonra sılınsın kotu degıl bence burası bır yardım forumu sadece mısafırlere kapatılmalı + onaysız uyelere

şahsi fikrim kategori paylaşımında ihtiyacı olan dürüst kişiler kazanamıyor.aç köpek tayfası kimse bişey bırakmıyor.paylaşılması yasaklanmalı sahte telif yagmurundan kimse para kazanamıyor.bende herkezin kazanmasından yanayım ama birazcık araştırın.bunu ayda xx miktar kazanan biri olarak degil.15 gündür 0 lira kazanan biri olarak söylüyorum.
edit:@fatihbaz arkadaşın dediği gibi bende kategori paylaşımına evet ama içerige hayır diyorum

Son düzenleme:
Tabii ki yasaklanmalı, armut piş ağzıma düş olmasın. Geri kalan tüm teknik bilgiler forumda zaten mevcut.

Bence youtube linki haric her türlü video açık olsun. Hiç gülemez olduk, eşim pcye çok sert bakış atıyorsun diyor. Kaşım çatık olucak, ytparaya tazminat davası açacagım:) Olmadı telif ihtarı göndereceğim

bence içerik adı paylaşımları serbest olsun diyenlerin %80 i araştırma yapmaktan aciz kişilerdir

Ben içerik ve kategori paylaşımın yasaklanmasını destekliyorum.

youtubeden ekmek yemek isteyen kişi araştırmacı olmalıdır, burada içerik vb şeyler verilip onu yükleyip bişeyler kazanmak istese bile bu geçici bir kazanç olur.

araştırıpta bulamayan kişilere pm yolu ile yardım edilsin.

Emek harcamadan para kazanılmaz.

Ben içerik ve kategori paylaşımın yasaklanmasını destekliyorum.

youtubeden ekmek yemek isteyen kişi araştırmacı olmalıdır, burada içerik vb şeyler verilip onu yükleyip bişeyler kazanmak istese bile bu geçici bir kazanç olur.

araştırıpta bulamayan kişilere pm yolu ile yardım edilsin.

Emek harcamadan para kazanılmaz.

Pm yolu ilede yardım edilmesin öylede aynı yola çikiyor.

İçerik bulamayanlar bir zahmet bulsunlar milyonlarca video var. Anketetn anladıgım kadarı ile çoğu %80 para kazanamıyolar evet vererek kazanacaklarını sanıyor :rolleyes:

önceden serkan bi sürü video çekti insanlar bir sürü şey örendi bi sürü makaleler yayınlandı o günler hep unutuldu şimdi forum hepbana rabbanacılarla doldu. Allah gözünüzü doyursun arkadaş.

yasaklansın diyenlere soruyorum başkasının kanallarını çatır çatır kopyalıyor mu kopyalamıyor mu ?

Günde 3-4 saat uyuyorum... bende günlerce gecelerce içerik arıyorum girmediğim delik yok bakmadığım yer yok buluyorum dosyayı açıyorum sayfayı 1 ay uraşıyorum geceli gündüzlü render yapıyorum server parası veriyorum milletin ödediğinin 10 katı para hatta uraştığım zaten cabası 1 aylık emek verdiğim kanalı adam cart diye çekiyor çerçeveli de olsa çekiyor isim yazsada çekiyor sonra gerekçeye bak videolar senin değil ki.... Hadiiii lennnnnnn

Adam alıyor benim videomu bende 200K iken izlenme adam 10M sahte izlenim vslerle yükseltiyor videoyu olmayan bi compilation yapmısım render etmişim vs ben kazanamazken adam dünyanın parasını kazanmış benim yaptığım video ile ve bir tane de değil birden fazla kanalımdan 10-15 tane video var aynı kanalda...benim ne yapmam lazım flag mı atayım sahte telif mi atayım bu adamın sayfasına..... bi güzel izledim helal olsun dedim....

kopyalayanlarda %100 bu forumdan yabancı biri de değil...

ya kapak fotoğrafını bile alıyorsunuz kanalın el insaf yaaa.... bir kapak fotoğrafını dahi yapamayacak kadar acizsen defol git girme şu işe... kimsenin de ekmeğine mani olma

bunun savunulacak ve tutarlı hiçbir şeyi yok bana göre içerik sabit ismi cismi belli girersin bulursun torrentten ordan burdan indirirsin yapacağın işlemleri yapar kullanırsın normal budur bana göre... etik olan budur... ama öyle olmuyor çöpçü gibi 15 kanaldan ordan burdan toplanıyor videolar bide networke bağlıyor kanalı parasını da alamıyor benim kazanacağım parayı da baltalıyor....

paylaşım yapanlara hurra diye saldırıyorsunuz. Siz nerden öğrendiniz arkadaş bu işi soruyorum size. ben herşeyin ortaya dökülmesi taraftarı değilim asla ama buranın bir forum olduğunu unutmayın....

birde şunu farkettim ne kadar dolmuş insanlar ufacık birşeyde yaş maş dinlenemeden nasıl saldırıyorsunuz kötü şeyler söylüyorsunuz birbirinize nasıl olsa forum diye mi böyle yapıyorsunuz. Nasıl olsa elinizin altında klavye yaz babam gitsin...

Herkes birbirinden saygı bekliyor küçüğü büyüğünden büyüğü küçüğünden ama kimse saygı göstermiyor birbirine...

Selamlar...

Bu konuya son mesajım hala içerik paylaşım yasaklansın diyenlere paragöz lermiş gibi bakıyorsun anlayın artık örneğin bir dizi adı verildi adam benim üzerimde videosu çıkamayınca bana sahtetelif atıyor size şu kadarını söyleyeyim diziyi benden sonra atan biri bana eğer nasıl bu kadar hızlı olduğunu söylemessen kanalını kapattrıcam diye mesaj atanlar oldu.

Youtube'a video yükleyeceksen içerik bulmaktan kolay ne var bir ünlü ile alaklı videoalr atsan bile izlenir filmmi atacaksın yaz google'a film izle en yeni eklenen filmleri yükle ilaki burda yazılmasımı gerekiyor şunu yükleyin bunu yükleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri