İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar uzun sureli bu youtube isini hep beraber devam ettirebilmemiz icin yasak olmasi gerek. Para kazanmak isteyen adam pc basindan ayrilmiyor uykusundan vaktinden feda ediyor ama burada paylasildigi zaman kategoriye yuklenme oluyor buda tabiki googlein gozune batiyor herkes kendi kategorisini bulsun. Arama yapmadan once sadece ne aradiginizi bilin ve nasil bulucaginizi dusunun ondan sonra aramaya baslayin. Saygilar..

Kazanamayanlar: İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun
Kazananlar:İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

önceden serkan bi sürü video çekti insanlar bir sürü şey örendi bi sürü makaleler yayınlandı o günler hep unutuldu şimdi forum hepbana rabbanacılarla doldu. Allah gözünüzü doyursun arkadaş.

yasaklansın diyenlere soruyorum başkasının kanallarını çatır çatır kopyalıyor mu kopyalamıyor mu ?

Günde 3-4 saat uyuyorum... bende günlerce gecelerce içerik arıyorum girmediğim delik yok bakmadığım yer yok buluyorum dosyayı açıyorum sayfayı 1 ay uraşıyorum geceli gündüzlü render yapıyorum server parası veriyorum milletin ödediğinin 10 katı para hatta uraştığım zaten cabası 1 aylık emek verdiğim kanalı adam cart diye çekiyor çerçeveli de olsa çekiyor isim yazsada çekiyor sonra gerekçeye bak videolar senin değil ki.... Hadiiii lennnnnnn

Adam alıyor benim videomu bende 200K iken izlenme adam 10M sahte izlenim vslerle yükseltiyor videoyu olmayan bi compilation yapmısım render etmişim vs ben kazanamazken adam dünyanın parasını kazanmış benim yaptığım video ile ve bir tane de değil birden fazla kanalımdan 10-15 tane video var aynı kanalda...benim ne yapmam lazım flag mı atayım sahte telif mi atayım bu adamın sayfasına..... bi güzel izledim helal olsun dedim....

kopyalayanlarda %100 bu forumdan yabancı biri de değil...

ya kapak fotoğrafını bile alıyorsunuz kanalın el insaf yaaa.... bir kapak fotoğrafını dahi yapamayacak kadar acizsen defol git girme şu işe... kimsenin de ekmeğine mani olma

bunun savunulacak ve tutarlı hiçbir şeyi yok bana göre içerik sabit ismi cismi belli girersin bulursun torrentten ordan burdan indirirsin yapacağın işlemleri yapar kullanırsın normal budur bana göre... etik olan budur... ama öyle olmuyor çöpçü gibi 15 kanaldan ordan burdan toplanıyor videolar bide networke bağlıyor kanalı parasını da alamıyor benim kazanacağım parayı da baltalıyor....

paylaşım yapanlara hurra diye saldırıyorsunuz. Siz nerden öğrendiniz arkadaş bu işi soruyorum size. ben herşeyin ortaya dökülmesi taraftarı değilim asla ama buranın bir forum olduğunu unutmayın....

birde şunu farkettim ne kadar dolmuş insanlar ufacık birşeyde yaş maş dinlenemeden nasıl saldırıyorsunuz kötü şeyler söylüyorsunuz birbirinize nasıl olsa forum diye mi böyle yapıyorsunuz. Nasıl olsa elinizin altında klavye yaz babam gitsin...

Herkes birbirinden saygı bekliyor küçüğü büyüğünden büyüğü küçüğünden ama kimse saygı göstermiyor birbirine...

Selamlar...

hocam o zaman sizde kategorinizi kazanamayan arkadaşlarla paylaşın ?

herkes araştırıp bulsun.

siz geceli gündüzlü aramışsınız ve sunucunu almışsınız, buradan direk içerik ismi versek saçma olmaz mı? sizin emeklerinizin ne anlamı kalacak?

Bu arada serkan hoca balığı değil balık tutmayı öğretti.

herkes araştırıp bulsun.

siz geceli gündüzlü aramışsınız ve sunucunu almışsınız, buradan direk içerik ismi versek saçma olmaz mı? sizin emeklerinizin ne anlamı kalacak?

balıgı da ogretti hocam hemde ayrıntısına kadar.

örn 1 : ve bir sürüsüde var
http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...mu-bence-mumkun-e-serk-nyt-cikti-vol-2-a.html

bu forumda dizi tvshow vs vs ile calısanların cogu bununla basladı simdi neler yazılıyor. benim kızgınlıgımda bu

actıgım butun konularda yazılarını okuduktan sonra yazdım zaten anlatımları uyuşuyor .

Son düzenleme:

herkes araştırıp bulsun.

sen serkanın hangi yazılarını neyi gördün bilmiyorum ama iyice takip etmediğin çok kesin...

yazımda yazmısım zaten burda paylaşılması önemli değil benim emeklerim zaten hiçe sayılıyor diyorum yüzlerce kanalda görüyorum kendi videolarımı okumuyor musun güzel kardeşim

ben paylaşırsam ben etkilenmem ama burda etkilenecek çok insan olur emin ol burda genel kategori altında öyle paylaşımlar yaparım ki kimse 1 lira kazanamaz o kategori altında o kategoriyi çöp ederim güzel kardeşim...

yazdıklarımı dikkatli okumadan cevap yazmıssın birdaha okumanı rica ediyorum....

Siz insan ustu guclerinizle Youtube'dan veya baska sitelerden arayip da buldugunuz kategorilerin ve videolarin "emeklerinizin heba olmamasi adina" paylasilmasini istemiyorsunuz. Hadi buna hakkiniz var diyelim..

Ayni insan ustu gucleri kullanip Youtube'dan veya baska sitelerden kategori ve video bulan ayni adam da "insaniyet namina" emeklerini baskalariyla paylasmak istiyorsa buna ne diyebilirsiniz?

Paylasmak isteyen paylasir, paylasmak istemeyen paylasmaz..

Buna kimse bisey diyemez.. Taa ki videolar sizin oz maliniz olana kadar..

Kimin malini kime savunuyorsunuz?

içerik Adı vs kimse paylaşma yapmasın, sahte telif'ten ve flag dan bıktık arkadaşlar. bırakın Herkez kazansın,"hep bana fikrin den kurtulun". şükür edin yeter.

tamam da hocam o sıralar youtube işini bilen pek kimse yoktu o önderlik yaptı bize.
ama şimdi bu forma üye olan kişilerin az çok bilgisi var bilgisi olmasa forma üye olmak için her gün girip üyelik açıldımı diye kontrol etmezdi.

tamam da hocam o sıralar youtube işini bilen pek kimse yoktu o önderlik yaptı bize.
ama şimdi bu forma üye olan kişilerin az çok bilgisi var bilgisi olmasa forma üye olmak için her gün girip üyelik açıldımı diye kontrol etmezdi.

demekki ne olacakmış nerden geldiğimizi unutmayacakmışız.

öğrenene kadar işi abi abi abi öğrendikten sonra paylaşım düşmanı olmayacakmışız.

demekki ne olacakmış nerden geldiğimizi unutmayacakmışız.

öğrenene kadar işi abi abi abi öğrendikten sonra paylaşım düşmanı olmayacakmışız.

alakası yok ben serkan abiye her zaman abi demişimdir :)
yaş olarak büyük olan kişilere abi derim, kücüklerede kardeşim vb.
yalakalıkla hiç işim olmaz.

tamam hocamda forum aynı forum ve konu sabit orada duruyor

bakın bana adam beddua ediyor

Z9Wb0TF.png

simdi aynı adam ogrendigi kişiyede mi beddua ediyor kaldırılsın serkan abinin yazdıkları para kazanamayız yoksa

Son düzenleme:
Her işin bir mantığı vardır
Spamında öyle...

Benim yüklediğim içerikte youtube ta ortalama 30.000 video vardı
forumda paylaşılan bir kategori ve daha sonra aynı kategoride spam çoğaldı

Şu anda o içerikten youtube taki video sayısı 2.000.000

2.000.000+ video içinde artık benim kazanamadığımı sonradan öğrenen kişiler kazanabilecek mi ki hala içerik paylaşılıyor...

Yani kategori çöp oldu.

Şu işin mantığını kavrayın artık...

İnternet ortaminda hersey paylasilir arkaslar oyun film muzik bilgi bunun onune gecemezsiniz herkez biseyler paylasmak ister buldugu seyi yaymak ister gayet dogal bisey bence yasaklanmamali kim ne istiyorsa paylassin

GT-N9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serbest Olsun diyenler genelde yeni üyeler çogu :) armut piş agzıma düş
1 yıl boşa ugraşmışız demekki (şahşi)
aylarca araştıralım biz sistemi oturtalım denyo biri gelsin kategoriyi çöp etsin üstüne kanallarımız kopyalansın ardından topluluguda yiyip oturalım

içeriğe şuan en çok benim ihtiyacım vardır heralde ama kesinlikle yasaklansın.

forumu takip eden yüzlerce/binlerce insan var, burda bir kategori paylaşarak iyilik yaptığınızı zannettiğinizde aslında o kategoriyi öldürmüş oluyorsunuz.

emek harcayarak araştıran, o kategoriyi bulacak insanlara haksızlık yapmış oluyorsunuz.

Serbest Olsun diyenler genelde yeni üyeler çogu :) armut piş agzıma düş
1 yıl boşa ugraşmışız demekki (şahşi)
aylarca araştıralım biz sistemi oturtalım denyo biri gelsin kategoriyi çöp etsin üstüne kanallarımız kopyalansın ardından topluluguda yiyip oturalım

aynen yanlış anlamsın yeniler ama okulların kapanmasıyla çok 14-17 yaş arası geldi foruma ve hepsi deli gibi para kazanmak istiyor hemen :D

Herkes konu içinde hayır hayır diyor da ankette evet diyenler kimler:D

1. Ben 2. iwocan olsa diğer 106 kişi kim çıksın ortaya:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri