İntihar etmek

Arkandan üzülecek birileri ailen yoksa git atla intihar et ama var diyorsan onlar icin ne kadarda kötü olsa yaşamaya çalış. İntihar edersen ölüp gidersin ama senden sonra kalan insanlar senden daha cok acı çeker.

Ben çok fazla düşündüm. Genelde çok fazla sıkıntıda olduğum zamanlar. Ölüm korktuğum değil beklediğim bir şey. Şuan ki hedefim ailemde ölen ilk kişi olmayı başarabilmek :) Bilmiyorum çok sıkı bir bağ var gibi hissediyorum ve katlanamam hiçbirinin kaybına.
İntihara hiç cesaret edemem gibi geliyor. Belki büyük bir sakatlık geçirirsem falan diyeceğim ama şuan ki hislerim sonuna kadar gitmek. Bir kere geliyoruz değil mi.

anlatılmıcak şeyler işte içimi dökemiyom böyle morelimi düzeltmek için patlamalık şarkı açıyom ama artık oda kurtarmadı varmı öneriniz . namaz hafifimselimimselli biraz denedim

17 yaşında bu düşünceler ancak istediğin şeylerin olmamasından kaynaklanır. Bende senin düşüncendeydim..

Şöyle düşün; İntihar etmek Allah'a Şirk koşmaktır. Yani kurallarını çiğnemektir. Bu canı alırsa yalnızca yaratıcı alır..

Evham olduğunu düşünüyorum, takıntıda olabilir. Şunuda unutma senin yaşadığının 1000 mislini yaşayıp hala ayakta duran var. Psikiyatriye gidip durumu anlatman gerek..

Bende de takıntı hastalığı vardı. Pskiyatri sayesinde çözdüm.

Özellikle psikiyatri klonusunda şunu üstüne basa basa belirtmeliyim ki; Pskiyatriye ilk defa hap kullanacağını belirt. Yoksa deneme tahtasına çeviriyorlar..

senin yaşadıklarından öykü çıkıyorsa, senden daha zor durumda olanların yaşantısından ansiklopedi veya kütüphane çıkar, herzaman haline şükretmelisin, daha kötü durumda olabilirdin

Her ne yaşarsan yaşa arkana bakmadan yoluna devam et. Hayata kattığın her artı değer, eksileri zamanla siler süpürür. Amacını seç ve o amaç için yaşa.

mesele intihar etmek değil, ettikten sonra ki durum.. inancın yoksa bişey diyemeyiz. ama sıkıntı o işler

Hocam muslumansan eger intaari aklina bile getirme Allahin verdigi cani Allah alir bunun ahireti var,intaar etmek 5dakikani almaz ama ahiretini yakarsin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanmadığını düşünelim.. Bir daha gözünü açamayacaksın. Toprak altında olacaksın ve bir daha kesinlikle dünyaya geri gelmeyeceksin.

Yok inanıyorsan; Bildiğim kadarıyla cenaze namazı bile kılınmıyor. Yani bu şekilde çok okudum ve duydum. Allahın verdiği onur madalyasını (dünyaya gelmek) elinin tersı ile itmek demek.

Psikiyatriye kesinlikle ama kesinlikle yarın git. Yarın cuma. ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim; İnanan insansan eğer yatmadan önce boy abdestini al yatarken nas - felak - ihlas surelerini oku uyu..

Saygılar

tamam diyelim ettin kendini kurtardın "ohbe öldüm sonunda" dedin.Peki annen baban kardeşlerin ne yapacak bunu düşündün mü.Sen kendini kurtacaksın ama arkanda kalanlar bu dünyada cehennemi yaşayacak. Tekrar diyorum intahar edernler intahara yeltenenler benim gözünde ACİZdir,bu dünyadan korkanlardır.

tamam diyelim ettin kendini kurtardın "ohbe öldüm sonunda" dedin.Peki annen baban kardeşlerin ne yapacak bunu düşündün mü.Sen kendini kurtacaksın ama arkanda kalanlar bu dünyada cehennemi yaşayacak. Tekrar diyorum intahar edernler intahara yeltenenler benim gözünde ACİZdir,bu dünyadan korkanlardır.

bence tam tersi patlamaya hazır bomba gibidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri