iphone 5s kullanıyorum. 9.2.1 sürümündeyim. bundan önce samsung s4 kullanıyordum. arkadaş keşke daha önce tanışsaydım iphone ile. yılan gibi çalışıyor namıssız. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şahsen 128gb aldım, çok fazla fotograf çekiyorum.
32 GB'lık modeli kullanıyorum, Asphalt tarzı 10'a yakın oyun ve tüm uygulamaları kurduktan sonra 11 GB boş alan kaldı. Fazlasıyla yetiyor bana. Burada önemli olan sizin kullanım şekliniz.
5 Kullanıcısıydım Geçen Ay Paristen Kardeşime 2.150 TL'ye 32gb Beyaz İphone 7 Aldırttım. Şahsen Ben Memnunum. Şarjı 2-2,5 Gün Gidiyor. Bol Bol Fotoğraf Çekmene Rağmen Hala Boş Alanın Mevcut. İmkanınız Varsa Yurt Dışından Almaya Bakın...
arkadaşımın ıphone hastası olarak bana aktarmış olduğu düşünceleri yazıyorum.
1. iphone plus 6s kullanıyorsan , kesinlikle iphone 7 geçiş yapma. (6s plus daha hızlı)
2. iphone 5s kullanıyorsan , iphone 7 geçiş yapman mantıklı ve memnun kalirsın. 6s plus geçiş yaparsan kesinlikle pişman olursun beklediklerini vermez
3. 6 ,6s 7 modeller sadece biribirinin makyajlı hali.... (plus modelleri en iyi modelleridir her açıdan.)
4. 5.5 inc büyük demez ise 7plus modeli para vermen kesinlikle mantıklı. Normal 7 alıcağına 6s plus al daha iyi.
5. Şuanda 5s kullanıyorum yeni modeller çıkınca artık stabilliğini kaybetti. hafif donmalar hafif kasılmalar arada oluyor. gerçi hafızasıda dolu oda var.
bende 6 var şuan 64 gb sorunsuz kullanıyorum. donma falan yok hiç.
7 plus 32 gb kullanıyorum çıktığından beri gayet memnunum şarj ortalama ile yoğun kullanım arasında 2 gün gidiyor çok yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor oyun oynamam kamerayı kullanırım uygulama var 20 ye yakın ve hafıza sorunu yaşamadım alabiliyorsan plus almanı tavsiye ederim
Çok fazla fotoğraf çekmene rağmen ne kadar boş alanın var hocam ?
Hiç oyun oynamam hocam.Bankaların uygulamaları , sosyal medya uygulamaları bolca fotoğraf video çekimi onun dışında da ekstra bir kaç uygulama. Kararsız kaldım şuanda. Teşekkürler yorumun için.
Uygulama falan yüklü mü hocam telefonda ,kamerayı çok kullanırım.32 Yetecek mi tek düşüncem o.
Yurtdışı ürünlerin garantisi 1 yıl geçerli sanırım Türkiye'de o yüzden pek uğraşmadım açıkcası.
Öncelikle sana ve arkadaşına bu geniş bilgiler için teşekkür ederim.Android'den ios'a geçecek olanlardanım.7 Plus almayı düşünmüyorum büyük geliyor bana ama yine de yarın tekrar bakıcam. 6s ile 7'yi tekrar karşılaştırıcam.
7'lerde 64 GB çıkarmadı Apple , 32 GB - 128 GB - 256 GB şeklinde.
5s vardi 32 gb 1 sene icinde 7 kere 32 gb full doldurdum, 7 yi alali 3 hafta flan oldu nezaman doldururum bilmiyorum , kamera yönünden umduğum performansi alamadım açıkcasi, birtek bu sarsilmadan etkilenmeme olayi baya iyi olmus , 7s bekliyorum, kamera olayinda buyuk bir farklilik yaparlarsa onu alicam , acikcasi ne icin kullancaksan ona dikkat et hocam, en kral telefonuda alsan ömrü 2 sene, 2 sene sonra idare ediyoruz işte moduna giriyorsun, ben asiri aktif kulllaniyorum o yuzden 2 senede bir degistiyorum , kendini tani ona gore al
not : batarya konusunda 5s sifira gore %30 bir farklilik gordum 3G kullanimda
32ler 6s (6splus) ten kötü. Yüksek al ya da 6s (6splus) al![]()
1-2 saattir inceleme yapıyorum en iyisi 7 Plus ama çok büyük telefon bana yakışmaz kaba geliyor gözüme.
Uygulamaların dışında fotoğraf çekimini ne sıklıkla kullanıyorsun ne kadar boş alanın var ortalama ?
Ayrıca hangi rengi kullanıyorsun siyah'ı beğenmeyen bir ben varım herhalde
Daha gidip bakmadım gerçi.
Bende de 5 var fakat yeni güncelleme ile telefon dona dona bi hal oldu..
En iyisi 6![]()
hocam aslın da bu donmalar da bir nevi satış taktiğidir sen telefonun eskidiğini zannediyorsun, sürekli yenisini aldırmak için firmaların böyle bir tekniği var her güncellemede hata ve bazı düzeltmer var der ama her güncellemede farklı başka bir sorun çıkar![]()
Renk olarak ne kullanıyorsunuz ? Karar veremedim bir türlü
Alıcam inşallah yarın , renk hala karar veremedim![]()
Mat siyah alıcaktım ancak kılıflarla kötü duruyor açıkcası.Özellikle orjinal slikon kılıflar kalın gösteriyor siyah'ı.
Silver kullanan var mı ?
Edit:Bu arada kararsız kalmamın sebebi , nasıl bir yerde yaşıyorsam tek teşhir ürünü var o da siyah.Diğerlerini canlı görme fırsatım olmadı.
Renk olarak ne kullanıyorsunuz ? Karar veremedim bir türlü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.