Iphone 7 kullanan var mı?

iphone 5s kullanıyorum. 9.2.1 sürümündeyim. bundan önce samsung s4 kullanıyordum. arkadaş keşke daha önce tanışsaydım iphone ile. yılan gibi çalışıyor namıssız. :D

bende 6 var şuan 64 gb sorunsuz kullanıyorum. donma falan yok hiç.

Şahsen 128gb aldım, çok fazla fotograf çekiyorum.

Çok fazla fotoğraf çekmene rağmen ne kadar boş alanın var hocam ?

32 GB'lık modeli kullanıyorum, Asphalt tarzı 10'a yakın oyun ve tüm uygulamaları kurduktan sonra 11 GB boş alan kaldı. Fazlasıyla yetiyor bana. Burada önemli olan sizin kullanım şekliniz.

Hiç oyun oynamam hocam.Bankaların uygulamaları , sosyal medya uygulamaları bolca fotoğraf video çekimi onun dışında da ekstra bir kaç uygulama. Kararsız kaldım şuanda. Teşekkürler yorumun için.

5 Kullanıcısıydım Geçen Ay Paristen Kardeşime 2.150 TL'ye 32gb Beyaz İphone 7 Aldırttım. Şahsen Ben Memnunum. Şarjı 2-2,5 Gün Gidiyor. Bol Bol Fotoğraf Çekmene Rağmen Hala Boş Alanın Mevcut. İmkanınız Varsa Yurt Dışından Almaya Bakın...

Uygulama falan yüklü mü hocam telefonda ,kamerayı çok kullanırım.32 Yetecek mi tek düşüncem o.
Yurtdışı ürünlerin garantisi 1 yıl geçerli sanırım Türkiye'de o yüzden pek uğraşmadım açıkcası.

arkadaşımın ıphone hastası olarak bana aktarmış olduğu düşünceleri yazıyorum.

1. iphone plus 6s kullanıyorsan , kesinlikle iphone 7 geçiş yapma. (6s plus daha hızlı)

2. iphone 5s kullanıyorsan , iphone 7 geçiş yapman mantıklı ve memnun kalirsın. 6s plus geçiş yaparsan kesinlikle pişman olursun beklediklerini vermez :)

3. 6 ,6s 7 modeller sadece biribirinin makyajlı hali.... (plus modelleri en iyi modelleridir her açıdan.)

4. 5.5 inc büyük demez ise 7plus modeli para vermen kesinlikle mantıklı. Normal 7 alıcağına 6s plus al daha iyi.

5. Şuanda 5s kullanıyorum yeni modeller çıkınca artık stabilliğini kaybetti. hafif donmalar hafif kasılmalar arada oluyor. gerçi hafızasıda dolu oda var.

Öncelikle sana ve arkadaşına bu geniş bilgiler için teşekkür ederim.Android'den ios'a geçecek olanlardanım.7 Plus almayı düşünmüyorum büyük geliyor bana ama yine de yarın tekrar bakıcam. 6s ile 7'yi tekrar karşılaştırıcam.

bende 6 var şuan 64 gb sorunsuz kullanıyorum. donma falan yok hiç.

7'lerde 64 GB çıkarmadı Apple , 32 GB - 128 GB - 256 GB şeklinde.

hiç iphone kullanmadım android deneyimim g2'den z5'e geçmem başka yok.
ama şu iphone'u bu kadar ayıran olay ne acaba cidden merak ediyorum alırsam 6s almak istiyorum z5'ten sonra. ne yapıyor yani. arkadaşın 6 sı var, telefon 1 yılını yeni doldurdu, şarj 20 lerdeyken bir anda tel kapanıyor. sonra geri tuşu yok sol üstte geri ok tuşuna basılarak geri geliniyor galiba. sonra veri interneti açmak için ayarlara vs girmek gerekiyor. birde sayfayı aşağı kaydırma hız ayarı vardır belki bilmiyorum, androidde tek seferde sayfanın en altına inebiliyorken, iphone'da devamlı kaydırmam gerekti hangi iphone'u elime aldıysam. sonra uygulamaların önbelleğini silmekte pratik değil hatta çoğu uygulamada deaktifmiş. ciddi yer kaplıyorlar zamanla geçen çözümünü haberlerde gördüm birisi 5 gb boşaldı birisi 3 gb boşaldı vs yazmıştı. konu dışı yazdığımı mesajı attıktan sonra farkettim pardon android iphone kıyaslamasını görünce. :)

7 plus 32 gb kullanıyorum çıktığından beri gayet memnunum şarj ortalama ile yoğun kullanım arasında 2 gün gidiyor çok yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor oyun oynamam kamerayı kullanırım uygulama var 20 ye yakın ve hafıza sorunu yaşamadım alabiliyorsan plus almanı tavsiye ederim

7 plus 32 gb kullanıyorum çıktığından beri gayet memnunum şarj ortalama ile yoğun kullanım arasında 2 gün gidiyor çok yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor oyun oynamam kamerayı kullanırım uygulama var 20 ye yakın ve hafıza sorunu yaşamadım alabiliyorsan plus almanı tavsiye ederim

1-2 saattir inceleme yapıyorum en iyisi 7 Plus ama çok büyük telefon bana yakışmaz kaba geliyor gözüme.
Uygulamaların dışında fotoğraf çekimini ne sıklıkla kullanıyorsun ne kadar boş alanın var ortalama ?
Ayrıca hangi rengi kullanıyorsun siyah'ı beğenmeyen bir ben varım herhalde:)
Daha gidip bakmadım gerçi.

Çok fazla fotoğraf çekmene rağmen ne kadar boş alanın var hocam ?

Hiç oyun oynamam hocam.Bankaların uygulamaları , sosyal medya uygulamaları bolca fotoğraf video çekimi onun dışında da ekstra bir kaç uygulama. Kararsız kaldım şuanda. Teşekkürler yorumun için.

Uygulama falan yüklü mü hocam telefonda ,kamerayı çok kullanırım.32 Yetecek mi tek düşüncem o.
Yurtdışı ürünlerin garantisi 1 yıl geçerli sanırım Türkiye'de o yüzden pek uğraşmadım açıkcası.

Öncelikle sana ve arkadaşına bu geniş bilgiler için teşekkür ederim.Android'den ios'a geçecek olanlardanım.7 Plus almayı düşünmüyorum büyük geliyor bana ama yine de yarın tekrar bakıcam. 6s ile 7'yi tekrar karşılaştırıcam.

7'lerde 64 GB çıkarmadı Apple , 32 GB - 128 GB - 256 GB şeklinde.

5s vardi 32 gb 1 sene icinde 7 kere 32 gb full doldurdum, 7 yi alali 3 hafta flan oldu nezaman doldururum bilmiyorum , kamera yönünden umduğum performansi alamadım açıkcasi, birtek bu sarsilmadan etkilenmeme olayi baya iyi olmus , 7s bekliyorum, kamera olayinda buyuk bir farklilik yaparlarsa onu alicam , acikcasi ne icin kullancaksan ona dikkat et hocam, en kral telefonuda alsan ömrü 2 sene, 2 sene sonra idare ediyoruz işte moduna giriyorsun, ben asiri aktif kulllaniyorum o yuzden 2 senede bir degistiyorum , kendini tani ona gore al :)

not : batarya konusunda 5s sifira gore %30 bir farklilik gordum 3G kullanimda

32ler 6s (6splus) ten kötü. Yüksek al ya da 6s (6splus) al :D

5s vardi 32 gb 1 sene icinde 7 kere 32 gb full doldurdum, 7 yi alali 3 hafta flan oldu nezaman doldururum bilmiyorum , kamera yönünden umduğum performansi alamadım açıkcasi, birtek bu sarsilmadan etkilenmeme olayi baya iyi olmus , 7s bekliyorum, kamera olayinda buyuk bir farklilik yaparlarsa onu alicam , acikcasi ne icin kullancaksan ona dikkat et hocam, en kral telefonuda alsan ömrü 2 sene, 2 sene sonra idare ediyoruz işte moduna giriyorsun, ben asiri aktif kulllaniyorum o yuzden 2 senede bir degistiyorum , kendini tani ona gore al :)

not : batarya konusunda 5s sifira gore %30 bir farklilik gordum 3G kullanimda

Günlük kullanım için ekstra birşey için kullanmıcam.
6s ile kıyaslandığında 7'nin kamerasında canlılık ve dediğin sarsılmadan etkilenmeme daha net görünüyor.Teşekkürler yorumun için.

32ler 6s (6splus) ten kötü. Yüksek al ya da 6s (6splus) al :D

7'nin performansını arttırmışlar %40 kadar
kamera video ve oyunlarda daha canlı renkler gelmiş. Onun dışnda pek farkı yok 6s'den .
Ancak tüm 6 ve 7 versiyonlarında en hızlı açılan telefon iphone 6s , 1 saniye fark var 7 ile.O da beni etkilemez.
Dediğin gibi 6s kullanan birinin 7 alması bence de akıllıca değil ama konu Iphone olunca birşey denilmiyor.Ayrıca Iphone 7'de suya dayanıklılık özelliği gelmiş , benim için önemli bir detay
Teşekkürler:)

1-2 saattir inceleme yapıyorum en iyisi 7 Plus ama çok büyük telefon bana yakışmaz kaba geliyor gözüme.
Uygulamaların dışında fotoğraf çekimini ne sıklıkla kullanıyorsun ne kadar boş alanın var ortalama ?
Ayrıca hangi rengi kullanıyorsun siyah'ı beğenmeyen bir ben varım herhalde:)
Daha gidip bakmadım gerçi.

hocam eğer sıfırdan iphone geçiş yapacaksan kesinlikle 7 plus tavsiye ederim ama 6s kullanan birine 7 plusa geç demem şuan gerek yok.
32 gb mat siyah kullanıyorum 200 foto 10 video 138 tane şarkı 30 civarı uygulama var kullanılan alan 12,59 gb boş alan 14,83 geri kalanıda sistem kullanıyor herhalde ben telefonun performansından çok memnunum tavsiye ederim

Bende de 5 var fakat yeni güncelleme ile telefon dona dona bi hal oldu..

En iyisi 6 :)

hocam aslın da bu donmalar da bir nevi satış taktiğidir sen telefonun eskidiğini zannediyorsun, sürekli yenisini aldırmak için firmaların böyle bir tekniği var her güncellemede hata ve bazı düzeltmer var der ama her güncellemede farklı başka bir sorun çıkar :D

hocam aslın da bu donmalar da bir nevi satış taktiğidir sen telefonun eskidiğini zannediyorsun, sürekli yenisini aldırmak için firmaların böyle bir tekniği var her güncellemede hata ve bazı düzeltmer var der ama her güncellemede farklı başka bir sorun çıkar :D

Haklısın. Güncellemeyi indirmeden de olmuyor... Xp kullanıp chrome veya filezilla kullanamama ya benziyor bu iş ..:/

Renk olarak ne kullanıyorsunuz ? Karar veremedim bir türlü

iphone 7nin işlemci performansı 6'dan çok çok farklı değil. Kamera konusunda ise 7 çok önde.

Renk olarak ne kullanıyorsunuz ? Karar veremedim bir türlü

Mat siyah tercih ediyorlar, parlak siyah daha çok çizilme olasılığı var. Gerçi bana kalsa alayı çiziliyor.

iphone-7-plus-siyah-fiyati_large.jpeg

Tercih senin :)

iphone7-test-noirs.jpg

Alıcam inşallah yarın , renk hala karar veremedim :(
Mat siyah alıcaktım ancak kılıflarla kötü duruyor açıkcası.Özellikle orjinal slikon kılıflar kalın gösteriyor siyah'ı.
Silver kullanan var mı ?

Edit:Bu arada kararsız kalmamın sebebi , nasıl bir yerde yaşıyorsam tek teşhir ürünü var o da siyah.Diğerlerini canlı görme fırsatım olmadı.

Son düzenleme:
Allah başka dert vermesin:D kararsızlık kötü 4s kullanıorm halen taş gibi
fındık kırma videom var youtube atacam:D

Alıcam inşallah yarın , renk hala karar veremedim :(
Mat siyah alıcaktım ancak kılıflarla kötü duruyor açıkcası.Özellikle orjinal slikon kılıflar kalın gösteriyor siyah'ı.
Silver kullanan var mı ?

Edit:Bu arada kararsız kalmamın sebebi , nasıl bir yerde yaşıyorsam tek teşhir ürünü var o da siyah.Diğerlerini canlı görme fırsatım olmadı.

7 128 gb kullanıyorum mat siyah. Şu kılıf çok yakıştı https://www.mobilurunleri.com/elago-origin-iphone-7-mat-siyah-kilif?gclid=CJfLl5SR5NACFQ2eGwodn1UD_g

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri