Y o değil uçuşa geçmiş videolarda oldu bu durum onlarıda direk sildimŞimdi gene aynı videoları aynı kanala atıyorum aboneler yeniden izlesin ne yapalım
![]()
Allah daha çok versin hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Y o değil uçuşa geçmiş videolarda oldu bu durum onlarıda direk sildimŞimdi gene aynı videoları aynı kanala atıyorum aboneler yeniden izlesin ne yapalım
![]()
![]()
[MENTION=15341]realist88[/MENTION] forumda paylaşılan index ve üst sıralama çıkma formülü adlı konudaki taktiği yaptınmı o videolara?
yeni yükledigim videolarda 1inde dolar yanıyor digerinde dolar işareti yoksanırım bi güncelleme içerisindeyiz.
bana birde faceden yukleme yapmıyorum dersın aha yakaladım seni![]()
![]()
Arada oluyor bazen benimde 2 videoma olmuştu.
nakitler tükeniyor..sende varmı bu dolar işareti kaybolması ?
pekii sonradan düzeliyor mu?
car crash videosu paylasmısım aynı şekilde benimde dolar gitmiş.Ne topluluk var ne telif.Sanırım yeni birşey geliştirdiler.
bende bir sıkıntı yok ama olanlar sayısı arttı hayra alamet değil bu iş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.