Işıklar yanmaya başladı.Hayırlı olsun :D

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar bu youtubeda 1 şubat tarihinden beri her ay böyle başa gelip 1 hafta boyunca sıkıntı çektiren bir şey olmaya başladı bu işin rötarı da bu işte o yüzden hazırlıklı olmakta yarar var bundan sonra işlerinizi geçe bırakmayın 1 adım önden gidin hep.

şuan 09.30 saat

8.30'da attığım videolar yanmadı.
Şuan yenilerini yüklüyorum, eminim ki bunlar da yanmayacak. Umarım gün devrinde genel update gelir de yanar artık. Son 10 gündür çok can sıkmaya başladılar. Amelelikten de beter yaptığımız.

301+ geliyor, hitlerin %30-40'ı geliyor bizim yeşil yanacak da cart da curt da....

eskiler düzeldi ama yeni attıklarımız yine yanmıyor dün akşamdan beri

abi yok böyle bi saçmalık ya güncel video atıyorum 301+ ya geçiorum ama para kazanma hala inceleniyorda boşuna ugraşıyormuşuz gibi bir his var 3 gündür bu youtube sayesinde.

Işık mışık yanmıyor. Ne yenide ne eskide. Yine sizin eskilerde yanmaya başlamış.

önceden Filesonic & Wupload download sayılarını saymazdı sorun var diye dertlenirdik .
Onlar bile daha hızlı sorunu hallederdi .
1-1,5 günde sayımlar normale dönerdi .

yotube kaç gündür hala bir reklam işine çözüm bulamadı .
Dünyanın en büyük bilişim şirketlerinden ilk 3'te .
ah youtube ah yaktın bizi .

+ dün kanalda reklamlar aktif oldu , fakat videolar REKLAM YOK . . .
bakın burda bazıları ısrarla yazıyor reklamlar aktif oldu diye .
Tamam oluyorda , bu seferde REKLAM çıkmıyor .
:D

yani bir kontrol edin videolarınızı .

video editleme bölümünde bazı değişiklikler olmuş, yeni çalışmalar yapılıyor sanırım, yine yanmıyor ışıklar.

Arkadaşlar dün birisi link vermişti yabancı bir forumda YouTube üzerinde çalışmalar olduğu hakkında. Daha önceki gün ben Google hizmetlerinde çalışmalar olduğunu söylemiştim. YouTube, Adsense, Adwords ve PR değerlerindeki anormalliklerden bahsetmiştim. Düzelecektir, içiniz rahat olsun. Video yüklemek veya yüklememek size kalmış. Yüklerseniz, ışık yanarsa bizim de haberimiz olur. Benim gibi iştahınız kaçıp yüklemezsenizde karar sizin tabi ki.

bende daha bakmadım ama eğer para yanıyorsa reklam çıkma işi belli bir süre sonra güncellendikten sonra başlar içiniz rahat olsun

bugün tbm 0,50 toplam tıklama 2 :( tamda sırasıydı yani

daha fazla tıklama oldukça düşerdi tbm.

ayrıca ışıklarda yanma sorunu yine düzelirse farkeden arkadaş buraya yazsın lütfen. çünkü 3-4 saat sonra herşey bozulabiliyor yine

arkadaşlar video yüklemeye devam edin para kazanmayı aktif etmeyin sorun düzelince açarsınız en azından video yüklemekten soğumazsınız.

Arkadaşlar önemli bir uyarı eğer dolar işareti bir gün içinde açılmazsa kapatıp tekrar açın aksi taktirde kırmızı dikkat işarete gelecektir ve o videoları silip tekrardan yüklemek zorunda kalırsınız.

Video yüklemeyi bırakmayın çünkü gene açılırsa hızlı bir şekilde bütün videolarınızı aktif yaparsınız konuyu açmadan önce benim aktif olmayan 300 e yakın video vardı atmıştım . 200 e yakınını açabildim gerisi kaldı.Fakat hala yüklemeye devam ediyorum açılırsa aktif yapabilmek için.İnş açılır ve bir daha kapanamz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri