ışıkları yine söndürdüler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber kanalı çalışmıcam artık :( :( :( Bu ne yaaa! Haber haber olmaktan çıktı ama ışıklar hala yanmadı! :(

bence ana şebekedeki geçici bi elektrik arızası :)
neyse şaka biyana bende de 2 - 3 gündür ışıklar yanmıyor veya 1 gün sonra yanıyor

Siz böyle deli gibi spam yapmaya devam edin , ortalığın içine edin, o ışıklar daha çok yanar... Bu spamı Türkiye'ye getirenin Allah belasını versin.

sakin ol şampiyon

Senin yaşın kaç şampiyon diye konuşuyorsun benimle. Yaşın kadar internet tecrübesi geçirmiş adamım ben. Sizin gibiler yüzünden bir gün Youtube'dan bir kuruş kazanamaz hale gelecek millet. Allah ama milletin rıskına taş koyanın hakkından gelir. Siz devam edin spam yapmaya. Bir gün topluca banlanacaksınız haberiniz yok. O değirmen öyle akmaz sürekli. Ağ babalarınız kazanır ama merak etmeyin.

---------- Mesaj saat 18:54:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:48:26 civarında gönderildi. ----------

bizim ne gunahimiz var???her kes bir seyler kazanmaya calisiyor

Eminim çoğunuz adsense ile Yotube sayesinde tanıştınız. Daha öncesinde internetten para kazanma sanatı hakkında bilginiz yoktu. Sizin bir günahınız yok o yüzden. Günah size bu spamı yapmanız için öncülük edenlerde. Bu ışıklar daha zor yanar. İki gün yanar 5 gün söner. 10 gün yanar 20 gün sonra kökten çekerler fişinizi. Lafa söze gerek yok spama devam. Deli gibi kanal indirin kanal yükleyin bakalım nereye kadar gidecek bende çok merak ediyorum. Türk milletine böyle bir olayı anlatırsan olacağı budur. Ben çok önceden bu işi yapıyordum fakat böyle ışık yanmama sorunu ile hiç karşılaşmıyordum.. Ne olduysa bu iş Türkiye'ye sıçradı böyle yayıldı ondan sonra sorunlar olmaya başladı. Hiç telif vermeyen kanallar telif vermeye, eşleşen 3. taraflar çoğalmaya, sahte telifler havada uçuşmaya başladı.. Bunların tek sorumlusu bu işe öncü olanlardır.. Adamlar görüyor 1 günde milyonlarca aynı videodan ( hatta videolardan ) yüklendiğini, ona göre tedbirini alıyor doğal olarak.. Yakında hesaplarınız da gidecektir bunlar sadece fırtına öncesi sessizlik. BAKIN BU MESAJIMI HATIRLAYACAKSINIZ 1-2-3 belki 4 ay sonra göreceksiniz. Youtube üzerinden adsense alımları işgenceye döncek, aldığınız hesaplar 1 hafta içinde banlanacak. Eğer bu kafayla devam ederseniz bu KAÇINILMAZ..!!

Senin yaşın kaç şampiyon diye konuşuyorsun benimle. Yaşın kadar internet tecrübesi geçirmiş adamım ben. Sizin gibiler yüzünden bir gün Youtube'dan bir kuruş kazanamaz hale gelecek millet. Allah ama milletin rıskına taş koyanın hakkından gelir. Siz devam edin spam yapmaya. Bir gün topluca banlanacaksınız haberiniz yok. O değirmen öyle akmaz sürekli. Ağ babalarınız kazanır ama merak etmeyin.

---------- Mesaj saat 18:54:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:48:26 civarında gönderildi. ----------

Eminim çoğunuz adsense ile Yotube sayesinde tanıştınız. Daha öncesinde internetten para kazanma sanatı hakkında bilginiz yoktu. Sizin bir günahınız yok o yüzden. Günah size bu spamı yapmanız için öncülük edenlerde. Bu ışıklar daha zor yanar. İki gün yanar 5 gün söner. 10 gün yanar 20 gün sonra kökten çekerler fişinizi. Lafa söze gerek yok spama devam. Deli gibi kanal indirin kanal yükleyin bakalım nereye kadar gidecek bende çok merak ediyorum. Türk milletine böyle bir olayı anlatırsan olacağı budur. Ben çok önceden bu işi yapıyordum fakat böyle ışık yanmama sorunu ile hiç karşılaşmıyordum.. Ne olduysa bu iş Türkiye'ye sıçradı böyle yayıldı ondan sonra sorunlar olmaya başladı. Hiç telif vermeyen kanallar telif vermeye, eşleşen 3. taraflar çoğalmaya, sahte telifler havada uçuşmaya başladı.. Bunların tek sorumlusu bu işe öncü olanlardır.. Adamlar görüyor 1 günde milyonlarca aynı videodan ( hatta videolardan ) yüklendiğini, ona göre tedbirini alıyor doğal olarak.. Yakında hesaplarınız da gidecektir bunlar sadece fırtına öncesi sessizlik. BAKIN BU MESAJIMI HATIRLAYACAKSINIZ 1-2-3 belki 4 ay sonra göreceksiniz. Youtube üzerinden adsense alımları işgenceye döncek, aldığınız hesaplar 1 hafta içinde banlanacak. Eğer bu kafayla devam ederseniz bu KAÇINILMAZ..!!

Aynen Katılıyorum...

Kardeş helal olsun tam benim düşündüklerimi yazmışsın. Tebrik ederim walla Tekrar Helal olsun

---------- Mesaj saat 19:04:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:12 civarında gönderildi. ----------

Bu ışıklar daha zor yanar. İki gün yanar 5 gün söner. 10 gün yanar 20 gün sonra kökten çekerler fişinizi

Özellikle bu kelimen çok iddalı gerçekten doğru ve öz.

Hocam fikirlerinize katılmıyorum.Neden diye soracak olursanız;Işık yanmama problemi sadece Türkiye'ye has değil.Yurtdışında yaşayıp aynı sorunu çekenler var.Yani eğer Türkler spam yapıyor diye ışıkları söndürmüş olsalardı sadece Türk iplerle yüklenen videoların ışığı yanmazdı.Ve bu ışık yanmama problemi 1 değil 2 değil yani her ay klasik haline geldi.Fişimizi çekecek olsalardı çoktan çekerlerdi.

Bu işi de bize öğreten Muslera hoca.Yoksa çoğu kişi hiç youtuber işini bilmeyecekti.Anladığım kadarıyla youtube işini çok kişi öğrendiği için ve doğal olarak sizinde kazançlarınız düştüğü için bu kadar sinirlisiniz.

Arkadaşa bende katılıyorum, artık herkes youtube'den para kazanıyorum edasına giriyor, bir yükleyişte 1k 1k video yüklüyor, bizim gibi özgün video yaratanlarda arada kalıyor. Lanet olsun!

benim tecrübem var diye burada kimse havalara girmemeli.. tecrübeniz varsa buyrun yardımcı olun herkes kazansın.. suçlamaya gelince sesler gür çıkıyor ama iş yardıma gelince ses soluk kesiliyor. yani ışıklar tıkırken herkes iyiydi tecrübe felan konuşmazdı ama şimdi suçlu biz türkiyeliler olduk ve tecrübe konuşmaya başladı.

Bence inanılmaz bir aç gözlülük almış gidiyor.. Günde onlarca kanal kopyalayıp binlerce video yüklemek için programlar satın alıp 1.500 usd kazanmak sevdasına düşünce böyle oluyor.. Nerde var evinizin sıcaklığında botla yüklenmiş videolardan bu kadar para kazanmak..

Üç dört tane kanal açılsa günde 10 ar video yükleyip atıyorum aylık 200 usd hedeflenerek bir ek gelir saglanmaya çalışılsa hepimiz için daha hayırlı olacagı kanısındayım..

Bence inanılmaz bir aç gözlülük almış gidiyor.. Günde onlarca kanal kopyalayıp binlerce video yüklemek için programlar satın alıp 1.500 usd kazanmak sevdasına düşünce böyle oluyor.. Nerde var evinizin sıcaklığında botla yüklenmiş videolardan bu kadar para kazanmak..

Üç dört tane kanal açılsa günde 10 ar video yükleyip atıyorum aylık 200 usd hedeflenerek bir ek gelir saglanmaya çalışılsa hepimiz için daha hayırlı olacagı kanısındayım..

aynen arkadaşım, ben öyle yapıyorum. bu ay 10 kanalla 480 doları gördüm. kanal arttırmayı düşünmüyorum. kanallarımdan biri kapanırsa aynı türden kanal açıp devam ederim. ben 10'larca video yüklemiyom. videoları topluyom. tek seferde atıp bırakıyom. günde 20-30 video atmanın hiç bir anlamı yok

benim tecrübem var diye burada kimse havalara girmemeli.. tecrübeniz varsa buyrun yardımcı olun herkes kazansın.. suçlamaya gelince sesler gür çıkıyor ama iş yardıma gelince ses soluk kesiliyor. yani ışıklar tıkırken herkes iyiydi tecrübe felan konuşmazdı ama şimdi suçlu biz türkiyeliler olduk ve tecrübe konuşmaya başladı.

hocam sana aynen katiliyorum...wormwar <= bu arkadasin yazdigindan onu anladimki You Tube-ni turkler bozmus cok sacma bence benim Rusiyadan bu isle calisan hemde ozgun videolar yukleyen tanidiklarim var onlara soruyorum isik probleminin onlardada oldugunu soyluyorlar.olay ne bizimle ilgili nede spamla YT-da calismalar oldugunu her kes biliyor ben o,yuzden oldugunu dusunuyorum yani birisinin bizi suclamasina sebeb yok!!konuyu cok saptirmayalim

Çok video çok para değil hiç bir zaman günde 2 K video atan adam 2 K hit alıyormu acaba. Bir gün doğrusunu öğrencekler ama zamanı var daha.

arkadaşlar kanal çekmek pek karlı bir iş olmaktan çıktı ama kanala düşen yeni videoları bot sayesinde çok rahatlıkla yükleyebliyorlar saniye farkıyla yani ufak çaplı çalışanlar bir kaç aya kadar hesaplarında para görebileceğini pek zanntmiyorum...

botla binlerce video yüklemek kanal kopyalamak ben de faydasız görüyorum.. fakat burda çıkıp da bu youtube işini millete öğrtenleri suçlamak insafsızlık aynı zamanda kıskançlıktır. muslera olmasaydı acaba türkiyede yotube işi bu kadar bilinecekmiydi? tecrübeler bize youtube işini öğretecekmiydi. işin olumlu tarafını görmeden sırf olumsuzu örnek vererek bu işi öğretenleri suçlamak benim aklıma şunu getiriyor: birileri herkesin para kazanmasını hazmedemiyor ve buna vesile olanları suçluyor..

Benim sadece 1 tane haber kanalım var günlük ortalama 8 - 10 video atıyorum.
kanal 2 haftalık ve günlük 0.20 cent kazanıyorum.

işten geldiğim zamanlar, yapıyorum.
Youtube işine girme sebebimde bu.
Gerçek şuki şuanda 650 Tl ye çalışıyorum.

Aslında yardıma ihtiyacım var taktik konusunda
:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri