İşleme Girenler,Girmeyenler,Web Adsensesi,Youtube Adsensesi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Adsenseler .

• YT Adsense İşleme Girdi

Oy: 39 10,1%
  • YT Adsense İşleme Girmedi

Oy: 322 83,0%
  • Web Adsense İşleme Girdi

Oy: 8 2,1%
  • Web Adsense İşleme Girmedi

Oy: 19 4,9%

• Kullanılan toplam oy
    388
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim tahminim sadece TR de bir sorun var. Diğer ülkeler sorunsuz aldı bile ödemelerini. Yabancı forumlarda ödeme alamayan görmedim. Çok enteresandır ki 5 adsense ile de aynı sistemde çalışıyorum sadece 1i işleme girdi küçük bir miktar olsada. Diğerlerinde ses yok. Bence tırsmamız gereken birşey yok illaki girecektir. Bu kadar hesabı kolay kolay kapatmaz adsense. Kendi bacağına sıkacağını sanmıyorum.

PS: USA / Las Vegasta yakınımın hesabıda girmedi işleme.

Daha dur hemen konu acmisiniz , [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] 1 gunluk ban veriyor diye burdan devam ediyorsunuz heralde bi durum 23 une kadar bi bekleyin arkadas.

Tek adsense (yt), tek kanal,4 hane, 2 ay boyunca tek kanal bagliydi odemeler aliniyordu.
İnsallah gec olsada isleme girer yoksa 2 aylik kazanc cöp olacak

arkadaşlar sabah 10-11 arası adsense de değerler yansımıyordu sayfalar arası ( yani anasayfa reklam performansı ) geçiş yaptığımda ise hatanın farkındayız mühendislerimiz üzerinde çalışıyor tarzı bir mesaj verip duruyordu muhtemelen genel bir sorun var ondan sarktı böyle ödemeler [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] bu mesajımı ilk mesaja eklersen arkadaşlar biraz daha rahatlar sakinleşir

Genel bi problem olduğu zaten belli bir çok kişide işleme girmedi. Bugün içinde işleme girse bile en erken pazartesi günü paramızı çekebileceğiz. O yüzden fazla takılmadan işimize devam edelim :)

Herkeseste aynıysa korkacak bişey yok bence. Adsense işte öldürmeden süründürür.

tahminlerim doğru çıktı ankete göre an ititbari ile %90 işleme girmemiş genel bi sorun sıkıntı TINNE :D

bende tüm dileklerimle ve dualarımda bukadar kişide girmemesini genel bir soruna bağlıyorum nedeni ise bu ay yt de ve googlede değişimler güncellemeler çok oldu inşallah bundan kaynaklanan birşeydir.

3 adsense var hiçbiri girmedi işleme henüz.

Edit : Bence biraz acele ediyoruz birkaç kişide işleme girdi diye çok tedirgin olduk büyük ihtimal akşam 6-7 civarı işleme girecek pazartesi de ödemeler yapılacak.

Son düzenleme:
Tanıdığım hiç kimsenin adsensesi işleme girmedi.

Web veya YT yada Turkıye yada baska bır ulke ile alakalı bır durum degıl gıbı. 5 hesabın 3 ü işlemde hatta ödemeleri geldi. Ödemesi gelenlerin 2 si turkiye 1i avrupa. Ödemesi yapılmayanların bir tanesi Eu bir tanesi TR hesabı ödemesi gelenlerin 1 tanesı web 2 tanesı YT adaense. Gelmeyenler 1 web 1YT hesabı. Bu işte bir iş var ama ne.
[MENTION=28524]Jasmin[/MENTION]

Kendi adsenselerim ve çevremdekilerin de henüz işleme girmedi. Bunun dışında ben de dahil 3-4 kişinin geçen ay istediğimiz pinler gelmedi hala. Bu ay adsensede bir gariplik olduğu kesin.

herkesın paraya ıhtıyacı varda neden bukadar panık yapıyoruz arkadaslar,kotu dusunmeyın lutfen

arkadaşlar bazen böyle geçikmeler olabiliyor neden bu kadar telaşlıyız ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri