İşleme Girenler,Girmeyenler,Web Adsensesi,Youtube Adsensesi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Adsenseler .

• YT Adsense İşleme Girdi

Oy: 39 10,1%
  • YT Adsense İşleme Girmedi

Oy: 322 83,0%
  • Web Adsense İşleme Girdi

Oy: 8 2,1%
  • Web Adsense İşleme Girmedi

Oy: 19 4,9%

• Kullanılan toplam oy
    388
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah sabah baktigimda isleme girdi yazisini gorurum ve goruruz...

quiz kanal yapayımda yarın bi gün dım dızlak ortada kalmayayım :D

cuma günleri adsense ödemeleri konusunda her zaman sıkıntı olmuştur. suyu bulandıran olay yüzde 5 lik kısmın değil işleme girmesi ödemelerinin bile yapılması. pazartesiye atacan niye o yüzde 5 i de atmıyorsun ?

diyelim ki irlanda da eşcinseller ayaklandı, citibank kolpa yaptı, patron karısından boşandı deprasyona girip başlarım böyle hayata dedi ödemeler yarıda kesildi. bekleyelim bakalım yüzde 95 lik bir hesap fesh edilme olayını mümkün görmüyorum. ha biz partner çalışıyoruz diye sevinenler eğer yüzde 95 lik bir hesap fesih yapılırsa böyle aşırı fantastik bir temizlikten kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz. sonuçta partnerler adsense den ödeme almıyorum mu ?

Son düzenleme:
benim özgün kanal işleme girip 11'de yatmış banlıydım yazamadım nerdeyse kimsenin ödemesi yapılmamış.P.tesi herkesin ödemesinin yapılacağını düşünüyorum

bu arada yabancı forumlarda durum nedir. hiç aranızda araştıran yok mu ?

bu kadar kişi fişlenmiş olamaz pazartesiyi bekleyin ve en önemlisi içinizi ferah tutun. yatacak inşallah.

cuma günleri adsense ödemeleri konusunda her zaman sıkıntı olmuştur. suyu bulandıran olay yüzde 5 lik kısmın değil işleme girmesi ödemelerinin bile yapılması. pazartesiye atacan niye o yüzde 5 i de atmıyorsun ?

diyelim ki irlanda da eşcinseller ayaklandı, citibank kolpa yaptı, patron karısından boşandı deprasyona girip başlarım böyle hayata dedi ödemeler yarıda kesildi. bekleyelim bakalım yüzde 95 lik bir hesap fesh edilme olayını mümkün görmüyorum. ha biz partner çalışıyoruz diye sevinenler eğer yüzde 95 lik bir hesap fesih yapılırsa böyle aşırı fantastik bir temizlikten kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz. sonuçta partnerler adsense ödeme almıyorum mu ?

banada bi tuhaflık var gibime geliyo bide yani madem spamla mücadeleye karar verdin git quizin fişini çek kendi birimini sona bırak

pazartesi günü olmadan olayı anlayamacağız ama yabancı forumlara bakacak birileri olsa orada sıkıntının nereden kaynaklandığını elle tutulur bir nedenle yazan çıkar herhalde. şimdi ne desek hep bir varsayım içerisinde kalıyor kardeş.

banada bi tuhaflık var gibime geliyo bide yani madem spamla mücadeleye karar verdin git quizin fişini çek kendi birimini sona bırak

Adsense ban olayı olmaz.Ekimde evet toplu banlanma oldu benim 2 adsense gitti.Orda adsense giden kişiler belliydi gidin kişiler 1 tane değil 1 den fazla gittiği olmuştu.Bu kadar kişi adsense banlancak işleme girmiycek.Yabancı forumlarda sıkıntılar var forumda arkadaşlar yazdı zaten.

Gönlünüz ferah olsun sizi rahatlatmak için söylemiyorum.Birşey olmayacak gerçek bu (:

o dediğin dönemde zorla zorla yüzde 2 3 hesap fesihleri yapıldı ve bu hesap fesihlerin hukuksal arka planı vardı. yüzde 95 hesap feshi ne demek :D google ceosu kendi kafasına kurşun sıksın daha iyi. ödemelerin dağıtılması otomatik yapılıyor bir şekilde makinaya bir şey oldu yada makinayı kontrol eden elaman'a bir şey oldu yarıda kesti.

Adsense ban olayı olmaz.Ekimde evet toplu banlanma oldu benim 2 adsense gitti.Orda adsense giden kişiler belliydi gidin kişiler 1 tane değil 1 den fazla gittiği olmuştu.Bu kadar kişi adsense banlancak işleme girmiycek.Yabancı forumlarda sıkıntılar var forumda arkadaşlar yazdı zaten.

Gönlünüz ferah olsun sizi rahatlatmak için söylemiyorum.Birşey olmayacak gerçek bu (:

Son düzenleme:

hmm bu işleme girmeme sorunu diğer ülkelerde de var diyorsun yani hocam ?

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

Tek adsense hesabı olup işleme girmeyen var mı arkadaşlar?

var hocam

Tek sebebini söyleyeyim yıllardır açık olan adsense hesabımda eşiği yeni geçtim ödeme alacağım ondan dolayı ödemeler gelmiyo sorun bende beyler dağılın

Xperia Z2 den gönderildi

Tek sebebini söyleyeyim yıllardır açık olan adsense hesabımda eşiği yeni geçtim ödeme alacağım ondan dolayı ödemeler gelmiyo sorun bende beyler dağılın

Xperia Z2 den gönderildi

eğer işi kısmetsizliğe vuracaksak bu işten aylardır ben para almazdım :) o kadar kısmetsizimki teskere aldım askerlik kısaldı ilk okululu bitirdim önlük kalktı liseye başladım 4 yıla çıktı araba aldım taklalı çıktı vsvs tartışmayalım bunu istersen :)

almanca, ingilizce ve fransızca forumlarında durum nedir dil bilen arkadaşlar bir bakarsa. eğer dünyada genel bir durum hakimse haber verin ona göre analiz yapalım.

bu arada en önemlisi; özgün tek kanal, tek adsense olup işleme girmeyen var mı?

ben tek adsense çalışırım, elden atarım, bot kullanmam, vds ye bulaşmam, az kanalla çalışırım. ödemeleri hesap fesih dönemlerinin en yoğun olduğu eylül ekim kasım dönemlerin de bile sorunsuz aldım.

benden daha temizi sıfır özgün tek kanal çalışan olsa gerek.

bu arada en önemlisi; özgün tek kanal, tek adsense olup işleme girmeyen var mı?

Bu kadar kişinin işleme girmediğine göre genel bir sorun gibi gözüküyor. Tahminim bugün işleme girer en kötü ihtimal ise pazartesi günü girmesi ama ayın 5'ine kadar yolu var. Sonuçta bu problem adsense tarihinde bir ilk değil diye hatırlıyorum en azından ben öyle biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri