Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cuma günleri adsense ödemeleri konusunda her zaman sıkıntı olmuştur. suyu bulandıran olay yüzde 5 lik kısmın değil işleme girmesi ödemelerinin bile yapılması. pazartesiye atacan niye o yüzde 5 i de atmıyorsun ?
diyelim ki irlanda da eşcinseller ayaklandı, citibank kolpa yaptı, patron karısından boşandı deprasyona girip başlarım böyle hayata dedi ödemeler yarıda kesildi. bekleyelim bakalım yüzde 95 lik bir hesap fesh edilme olayını mümkün görmüyorum. ha biz partner çalışıyoruz diye sevinenler eğer yüzde 95 lik bir hesap fesih yapılırsa böyle aşırı fantastik bir temizlikten kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz. sonuçta partnerler adsense ödeme almıyorum mu ?
banada bi tuhaflık var gibime geliyo bide yani madem spamla mücadeleye karar verdin git quizin fişini çek kendi birimini sona bırak
banada bi tuhaflık var gibime geliyo bide yani madem spamla mücadeleye karar verdin git quizin fişini çek kendi birimini sona bırak
Adsense ban olayı olmaz.Ekimde evet toplu banlanma oldu benim 2 adsense gitti.Orda adsense giden kişiler belliydi gidin kişiler 1 tane değil 1 den fazla gittiği olmuştu.Bu kadar kişi adsense banlancak işleme girmiycek.Yabancı forumlarda sıkıntılar var forumda arkadaşlar yazdı zaten.
Gönlünüz ferah olsun sizi rahatlatmak için söylemiyorum.Birşey olmayacak gerçek bu![]()
Adsense ban olayı olmaz.Ekimde evet toplu banlanma oldu benim 2 adsense gitti.Orda adsense giden kişiler belliydi gidin kişiler 1 tane değil 1 den fazla gittiği olmuştu.Bu kadar kişi adsense banlancak işleme girmiycek.Yabancı forumlarda sıkıntılar var forumda arkadaşlar yazdı zaten.
Gönlünüz ferah olsun sizi rahatlatmak için söylemiyorum.Birşey olmayacak gerçek bu![]()
Tek adsense hesabı olup işleme girmeyen var mı arkadaşlar?
Tek sebebini söyleyeyim yıllardır açık olan adsense hesabımda eşiği yeni geçtim ödeme alacağım ondan dolayı ödemeler gelmiyo sorun bende beyler dağılın
Xperia Z2 den gönderildi
bu arada en önemlisi; özgün tek kanal, tek adsense olup işleme girmeyen var mı?
Bir forum buldum adsense ödemeler hakkında mesaj atıyorlar.İnceleyin
https://forums.digitalpoint.com/threads/official-balance-pip-pi-adsense-may-2015.2753777/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.