İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
6svbHjy.png

Yine bir şeyleri değiştirip heyecanlandırdılar ama gelen giden yok..

10:32 No transactions
Aynen bendede böyle.İlginç :D

Dedeme okuttum beyler ödemelere hazır olun

cuma işleme girmezse ban ne zaman gelir tahminene arkadaşlar kanalları kaçırmaya kaç günümüz kalıyor :D

arkadasşlar ozur dilerim amaçım konuyu saptırmak degil
Camtasia 8 key varsa elinizde ozel mesaj atar mısınız
bir bucuk aydır adam akıllı render yapamadık
tekrar ozur diliyorum

cuma işleme girmezse ban ne zaman gelir tahminene arkadaşlar kanalları kaçırmaya kaç günümüz kalıyor :D

Kardeşim Haziran 3 geçen ay işleme v.s girmişti.O yüzden Temmuz 3 kadar bekliyoruz.Zaten cuma işleme girmesse ondan sonraki hafta Haziran ayı kesinleşmeleri olucak.Cuma günü girmesse ben şahsen risk almayacağım.3 sonra ödenirse yapıcak birşeyim yok.

Ban her zaman gelir kardeşim.Ne zaman geleceğini bilemeyiz.

2 Tane Hiç işlem yok yazısının sebebi temmuz ayına girdiğimiz için geçen ayda hiç işlem olmamış bu ayda hiç demek istiyor.

Ödemeler kısmına tıklayınca bir anlık şöyle bir yazı geldi . '' Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar '' Hangi problem ,kaç gündür problem vardıyda biz mi bilmiyoruz.Neyse bütün dünya alem duymuşken google mühendisleri yeni haberdar olmuş gerçekten çok üzüldüm bu adamlar herşeyi en son onlar duyuyormuş demekki :) Ya bilsem numaramı bırakırdım ,arada öyle şeylerden önceden haberdar etmek için.Biz daha iyi bilgilendiririz sizi mühendis kardeşler :) Ne gerek vardı ayın 22 sinden bu yana ortalığı toz duman etmeye :) İyi çalışın bari ,cumaya kadar halledin şu meseleyi de sizlerle bizler arasındaki bu husumet tatlıya bağlansın :)

Ödemeler kısmına tıklayınca bir anlık şöyle bir yazı geldi . '' Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar '' Hangi problem ,kaç gündür problem vardıyda biz mi bilmiyoruz.Neyse bütün dünya alem duymuşken google mühendisleri yeni haberdar olmuş gerçekten çok üzüldüm bu adamlar herşeyi en son onlar duyuyormuş demekki :) Ya bilsem numaramı bırakırdım ,arada öyle şeylerden önceden haberdar etmek için.Biz daha iyi bilgilendiririz sizi mühendis kardeşler :) Ne gerek vardı ayın 22 sinden bu yana ortalığı toz duman etmeye :) İyi çalışın bari ,cumaya kadar halledin şu meseleyi de sizlerle bizler arasındaki bu husumet tatlıya bağlansın :)

Hocam o arada oluyor.Sayfayı yenileyin kendine gelir mühendisler :)

arkadasşlar ozur dilerim amaçım konuyu saptırmak degil
Camtasia 8 key varsa elinizde ozel mesaj atar mısınız
bir bucuk aydır adam akıllı render yapamadık
tekrar ozur diliyorum

Sende bu profil resmi varken hiç kimse ciddiye alıpta key göndermez sana...
10870.gif

Gözlere bak ömre bedel..

Arkadaşlar [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocamla 50 defa söyledik yarın yada 3 ünde işleme girecek rahat olun

Arkadaşlar [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocamla 50 defa söyledik yarın yada 3 ünde işleme girecek rahat olun

Tamam hocam kaynak kesin o zaman yazmayın arkadaşlar bundan sonra arkadaşlar ödenecek demiş daha ötesi var mı ?

Evet arkadaşlar son 1-2 gün var umutlarımızın sonucunu görmeye Allah sabır versin hepimize :)

samet142 işte senin gibiler yüzünden kimseye yardım edesim gelmiyor burada insanlar ödeme bekliyor stresli gergin herkes 17 yaşında değil bunu unutma burda ev geçindirenler, hastasına bakmakla uğraşan insanlar var geçen ayda bu sorunları yaşadık ve o tarihlerde birçok kişinin ödemesini gerçekleştirdi gelmiş burda bana bilmiş bilmiş konuşma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri