Aynen bendede böyle.İlginç![]()
Yine bir şeyleri değiştirip heyecanlandırdılar ama gelen giden yok..
10:32 No transactions
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen bendede böyle.İlginç![]()
Yine bir şeyleri değiştirip heyecanlandırdılar ama gelen giden yok..
10:32 No transactions
48 saat daha sabredersek google kararıyla ödemeler yatacakmış, kesin bilgi yayalım
Arkadas gonderme yapmıs. [emoji1]Kaynak nedir hocam ? Nereden aldınız bu bilgiyi?
cuma işleme girmezse ban ne zaman gelir tahminene arkadaşlar kanalları kaçırmaya kaç günümüz kalıyor![]()
Ödemeler kısmına tıklayınca bir anlık şöyle bir yazı geldi . '' Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar '' Hangi problem ,kaç gündür problem vardıyda biz mi bilmiyoruz.Neyse bütün dünya alem duymuşken google mühendisleri yeni haberdar olmuş gerçekten çok üzüldüm bu adamlar herşeyi en son onlar duyuyormuş demekkiYa bilsem numaramı bırakırdım ,arada öyle şeylerden önceden haberdar etmek için.Biz daha iyi bilgilendiririz sizi mühendis kardeşler
Ne gerek vardı ayın 22 sinden bu yana ortalığı toz duman etmeye
İyi çalışın bari ,cumaya kadar halledin şu meseleyi de sizlerle bizler arasındaki bu husumet tatlıya bağlansın
![]()
arkadasşlar ozur dilerim amaçım konuyu saptırmak degil
Camtasia 8 key varsa elinizde ozel mesaj atar mısınız
bir bucuk aydır adam akıllı render yapamadık
tekrar ozur diliyorum
arkadasşlar ozur dilerim amaçım konuyu saptırmak degil
Camtasia 8 key varsa elinizde ozel mesaj atar mısınız
bir bucuk aydır adam akıllı render yapamadık
tekrar ozur diliyorum
Arkadaşlar [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocamla 50 defa söyledik yarın yada 3 ünde işleme girecek rahat olun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.